Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

9

Temmuz 2017

0

YORUMLAR

Yükselen burç nedir?

Yazar , Kategori Astroloji, Burçlar

Astroloji haritalarını çıkarırken gerekli olan bilgiler doğum tarihiniz, doğum yeriniz ve en önemli bilgi olarakta doğum saatiniz hatta dakikanızdır, bir harita ancak doğum saati bilgisi olursa çıkartılabilir. Tabii ki bilgisi olan astrologlar tarafından doğum saati bilinmeyen haritaların da doğum saati bulunabilir. Bunun içinde hayatınızdaki önemli bilgiler baz alınır.

Burcunuz kim olduğunuzu, yükseleniniz ise hayat yolunu nasıl yürüdüğünüzü anlatır! Geçen gün burçları yayınlamıştım, şimdi yükselen burçlara bir bakalım;

Koç: Harekete geçmek ile alakalıdır, cesaretlidir, kendine güvenlidir, hayattaki öncelikli amacı itibar kazanmaktır. Girişimcilik yeteneği vardır, harekete geçmek ile alakalıdır ve kafasına koyduğu hedefler doğrultusunda cesaretle ilerler. Rekebeti sever, mücadelecidir ama bazen sabırsız olabilir, kafasına koyduğu şeylerin hemen olmasını ister, özgürlüğüne düşkündür ve bazen biraz bencil olabilir.

Boğa: Maddi güvence, sabitlik onun için önemlidir, sakinlik ve dinginlik Boğalar için önceliklidir. İstikrara önem verirler hatta rahatları bozulmasın diye bile bazı şeyleri değiştirmezler. Hayatın keyif yanları onlar için önemlidir, yemeyi – içmeyi severler. Finansal konular ilgi alanlarıdır ve borsa ile ilgilenebilirler. Sabırlı ve sakindirler ama bazı konularda son derece sabit ve inatçı da olabilirler.

İkizler:  Bilginin ve iletişimin burcu olan İkizler için hareket özgürlüğü önemlidir. Zihinleri sürekli aktiftir ve öğrenmek onlar için önemlidir. Öğrendiklerini paylaşmak isterler o yüzden iletişimle ilgili işlerde ( öğretmenlik,haber spikeri) başarılı olurlar. Bazen bilgiyi öğrenirken ve ilişkilerinde yüzeysel kalabilirler. Konuşkan ve hareketli olan ikizler burcu sosyal olmayı sever ve iletişimi yüksektir.

Yengeç: Duygusal ve maddi güvencede olmak Yengeçler için son derece önemlidir. Ev, aile kurmak ve çocuklar bir Yengecin hayatında öncelikli şeylerdir. Ailesine son derece düşkündür ve onları korumak için herşeyi yapar. Geçmişine düşkündür ve ona yapılan duygusal hareketleri unutmaz… Duygusaldır, bazen alıngan ve hassas olabilir ama alınsa bile duygularını hemen söylemez.

Aslan: Lider ruhlu Aslanlar için hayatta en önemli şey itibar ve güçtür. Etrafındakilere önem verir, gücünü ve maddiyatını onlarla paylaşır. Otoriter olmak ve kendini göstermek onun için önemlidir. Kararlıdır, sabitlik sever ve gücünü kaybetmeyi istemez. Dışa dönüktür ve sosyal çevrelerde boy göstermeyi sever. Doğal bir liderdir, insanları kolayca etrafında toplayıp onları yönlendirebilir. Bazen inatçı ve kibirli davranışları olabilir.

Başak: Maddiyatı seven burçlardan olan Başaklar aynı zamanda hizmet etmeyi ve başkalarına yardım etmeyi de severler. Pratiktirler, mükemmeliyetçidirler ve detayları severler. Kusursuz iş yapmaya çalışırlar ve etraftaki kusurlu durumlar onları rahatsız edebilir. Eleştireldirler ve kolay beğenmezler, bu yüzden de ilişki kurmakta zorlanabilirler.

Terazi: Dengenin ve uyumun burcu Teraziler için adalet ve uyum son derece önemlidir. Diplomatik yeteneklere doğuştan sahiptirler ve insanlar arasında arabulucu olabilirler. Haksızlığa tahammülü olmayan Teraziler adaleti sağlamak için uğraşırlar. Güzelliklere meraklıdırlar, güzel giyinmek, sosyal olmak ve güzel ilişkiler kurmak isterler. Estetik ve sanat yetenekleri son derece yüksektir. Diğer insanlara ve onların ne düşündüğüne son derece önem verirler ama bu bazen diğer kişilere fazla odaklanmak ve fazla fedakarlık anlamına da gelebilir.

Akrep:  Güçlü, tutkulu ve gizemli bir burçtur Akrepler. Hayatın manevi ve gizemli yanına meraklıdırlar. Duygusal açıdan güvende olmak onlar için önemlidir. Gizli bilgileri merak ederler ve araştırma yapmayı severler. Gizemli bir cazibeleri vardır ve insanları etkileyebilirler. Sevdiklerine tutku ile bağlıdırlar ama yanlış bir hareket gördüklerinde kinlenebilirler. Onlara yapılan yanlışı asla unutmazlar ve kolay affetmezler. Azimli ve sabırlı olan Akrepler için hayatta hiçbirşey yüzeysel değildir derin anlam ararlar.

Yay: En neşeli ve eğlenceli burç olan Yaylar için hayattaki öncelikli amaç, özgürlük ve genişleme ihtiyacıdır. Birçok bilgiye, düşünceye ve farklı kültürlere açıktır. Seyahat etmeyi yeni yerler görmeyi ve farklı kültürler tanımayı severler. Açık sözlü ve girişken olan Yaylar bazen istemeden de olsa patavatsızlık yapabilirler. Sosyal, arkadaş canlısı ve macera sever Yaylar etraflarına neşe saçarlar. Bir yere bağlanmaları zordur Yayların özgürlüğünü kısıtlamayacak insanlarla olmak ister.

Oğlak: Ciddiyetli, mesafeli ve olgun bir burçtur Oğlaklar; maddi güvence ve sorumluluklar onlar için önemlidir. Hayatı da yaptıkları işi de son derece ciddiye alan Oğlaklar planlı hareket ederler ve planlarının bozulmasını sevmezler. Kontrollü ve disiplinlidirler ve başkalarını da bu disiplin altında almayı isterler. Kendilerine ve yaptıklarına çok güvendiklerinden bazen düşüncelerinde ve yaptıklarında fazla inatçı olabilirler. Çalışmak ve üretmek onlar için son derece önemlidir ve kurdukları sistemleri korumaya çalışırlar. Yaptıklarının karşılığını almayı severler, kendilerine bir hayat kurar, buna tutunur ve bunun değişmesini istemezler.

Kova: Entellektüel bir burçtur Kova, bilgi ve özgürlük onlar için önemlidir. Açık fikirlidir, her fikre ve yeniliğe saygı duyar. Orijinal şeyleri sever ve farklı bakış açıları ile olaylara yaklaşabilir. Teknolojiyi sever ve kullanır. Özgürlüğü onun için son derece önemlidir ve kısıtlanmak istenmez. Eşitlik onun için önemlidir, herkesin fikrine saygı gösterir. Arkadaşlığa önem verir ve sosyal çevresi geniştir.

Balık: Zodyağın son burcu olan Balıkların her burçtan biraz içinde barındırdığı söylenir. Hassas, duygusal, sezgileri kuvvetli ve fedakardırlar. Hayal güçleri yüksektir ve bazen olayları kafalarında kurarak büyütebilirler. Duygusal güvence ve ruhsal tatmin onlar için önemlidir. Merhametlidirler ve başkalarına yardım etmeyi severler, doğal şifacıdırlar. Sanata yatkınlıkları vardır, müziğe, resme ve şiire önem verirler. Bazen anlaşılmaz ve fazla hayal dünyasında olabilirler. Duygusallığın yanısıra alıngan da olabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir