Güliz Kına Astroloji

Venüs Koç burcunda, ilişkilerde hareket zamanı!

Aşkın, güzelliğin, ilişkilerin ve paranın gezegeni Venüs, girişkenliğin, egonun ve cesaretin burcu Koç’a geçti ve yepyeni bir dönemi başlattı!

Bildiğiniz üzere önce Merkür Koç burcuna geçti, şimdi Venüs sonrasında Güneşin de bu alana geçmesi ile yepyeni, kıpır kıpır bir dönem başlayacak ve hayatlarımız hareketlenecek.

Venüs Koç burcunda, Mars’ın yönetim alanında olduğundan çok rahat etmez, o yüzden de aslında bu hem ilişkiler hem de para konuları ile ilgili çokta iyi bir dönemi anlatmamakta.

Venüs bu alanda kendini çok gösteremeyecek, istediği rahatlığı, yavaşlığı ve sakinliği burada bulamayacak. Koç burcu ilişkilerde sabırsızlık, öfkelenerek tartışmalara girme ve acele kararlar vermeye bizi itiyor olacak. Yine Venüs bu alanda rahat etmediğinden yeni başlayan ilişkilerde zararda olma durumu söz konusu olabilir, yani bizi çok tatmin etmeyecek ya da bize uygun olmayan birileri ile sırf bir ilişki olması adına başlangıç yapabiliriz. Yine ilişkilerde daha hareketli olmak adına veya sabırsızlıkla bazı tartışmalara girebilir, öfke ile bir karar alıp güzel bir şeyi bitirebiliriz. O yüzden bu dönemde hem ilişkiler hem de parasal konularda yaptığımız girişimlerde, sabırsız olmamaya ani kararlar almamaya dikkat etmek önemli. Sonradan zarar edebiliriz.

Eğer hoşlandığınız ama bir türlü harekete geçemediğiniz birileri de varsa bu dönemde cesaretinizi toplayarak açılabilirsiniz. Bu dönem bizi biraz çılgınca ve beklenmedik hareketlere de açık yapacak. Sonrasını düşünmeden hareket edebilir, önce eğlenebilir sonra üzülebiliriz. Cesaretinizi topladığınızda ne yapıyorum ve neden yapıyorum diye düşünmeniz önemli olacak.

Venüs’ün temsil ettiği moda, kozmetik, estetik ameliyat gibi işlerde de dikkatli olmak lazım, bir şeyler yanlış gidebilir veya istediğimiz sonuçları alamayabiliriz. Kısacak özetlersek: bu dönemde hem para hem de ilişkiler konularında ani kararlar almaktan kaçının, sabırsızlıkla bazı girişimler yapmayın, öfke ile kalkıp zarar ile oturmayın. Bu durumu lehinize kullanmak için, cesaretli işlere mantığınızı da kullanarak girişin, açılamadığınız kişilere açılın, risk alın, macera yaşayın ama olayları çokta fazla ciddiye almayın. Venüs 7 Mart – 31 Mart arasında Koç burcunda ilerleyecek ve sonrasında Boğa burcuna geçecek. Çok daha rahat bir alana geçiş yapacağından Nisan ayı ilişkiler ile ilgili sağlam adımlar atmak ve kararlar almak için daha iyi olacak.

 

Exit mobile version