Güliz Kına Astroloji

Koç Burcunda Uranüsyen Yeni Ay!

Bugün sabaha karşı Koç burcunda, Uranüsün de eşlik ettiği bir yeni Ay gerçekleşti, bildiğiniz üzere tüm yeni Aylar yeni başlangıçlar ile alakalıdır, bu yeni ay ise siz istemeseniz de yeni başlangıçlar getirecek bir yeni ay! Zodyağın ilk burcu Koç başlatmak, heves, sabırsızlık, cesaret, bazen gözü karalık ile alakalıdır, birşeyler yapmak ister, heveslenir, cesaretlidir ve korkmaz. Ateş elementi söz konusunda olduğunda girişimci ruhumuz alevlenir, bu yeni aya bir de Uranüs eşlik ediyor bu ne demek oluyor derseniz Uranüs yeniliklerle alakalıdır, beklenmedik gelişmeler ve değişimlerle alakalıdır, hayatımızda açılım ve devrim niteliğinde olacak yenilikleri yapar.

Şimdi bu yeni ayın genel konseptine bakarsak, öncelikle bu yeni ay herkese etki etmekle birlikte en başta etkilenecek olanlar Koçlar ve Teraziler, bunun yanısıra burcu ya da yükseleni Yengeç ve Oğlak olanlar olacak. Herkesin haritasında ise Koç burcunun bulunduğu alanda yeni açılımlar söz konusu olacak. Yani bugüne kadar sabrettiğimiz, korktuğumuz, kendimizi ön plana koymaktan çekindiğimiz alanlarda ya biz cesaretlenip girişimler yapacağız ya da birşeyler yaşanacak ve sonucunda bu girişimler oluşacak. Beklenmedik, ani gelişmeler ise bu yeni Ayın ana konsepti, pat diye başlayan veya biten ilişkiler, pat diye karşımıza çıkan fırsatlar eşliğinde başlayacağımız işler, bir anda bırakmaya karar verdiğimiz durumlar oluşabilir.

Biz her neye gereksiz sabrediyorsak artık bu sabırların taşması ve bitmesi gerekenlerin bitmesi ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapma zamanı! Yeni yollar, yeni umutlar, kendimize daha çok güvenle yapacağımız işler söz konusu olacak. BU yeni Ayın bireysel anlamda getireceği en önemli şey ise; Koç burcu BEN demekle alakalıdır, karşı aksı Terazi ise SEN demekle alakalıdır, bugünlerde kendimiz ile ilgili çok önemli şeyler öğrenebiliriz, ben –sen dengelerini yeniden kurmamız gerekebilir. Tıkandığınız alanlar genelde kendi içinizden hayata yansıttığınız ve aslında içinizde kendinize inanmadığınız ve güvenmediğiniz alanlardır. Kendinize güveniniz ile hayatınızda devrim niteliğinde şeyler yapabilirsiniz ama kendinizle ilişkiniz ne durumda bu yeni ay ile birlikte bu konulara bakmak önemli olacak. Parasal konularsa probleminiz alt yapıda yatan mutlaka bazı inançlar vardır, ilişkiler ise ki bu yeni Ayın en önemli konuları arasında olacak, kendinizden yansıtırsınız hayatınıza giren insanları veya yaşanan problemleri, karşınızdakini suçlamak yerine kendinize bir bakın bunu neden hayatıma çekiyorum diye!

Kaçırdım sandığınız fırsatlara, kişilere veya hayallere bakın bu yeni Ayda hiçbirşey için geç değil, herşeye yeniden başlayabilir, her istediğinizi yapabilirsiniz tabii kendinize inanırsanız! Bu yeni Ayın yönetici gezegeni Mars Oğlak burcunda yani bir şeyleri yapılandırmak için gerekli azmi verecek bir burçta ve büyük dönüşümlerin gezegeni Plüton ile kavuşuma doğru gidiyor! Kaos ve takibinde birşeylerin çözülmesi, değişmesi ve dönüşmesi için büyük etki var gökyüzünde. Bu hem bireysel anlamda hem ülkemiz hem de dünya üzerinde etkili. Hayatınızda şu anda ne sorunlar yaşıyorsanız bu sorunlar sizin değişmeniz için sizi tetiklemeye çalışıyordur, önemli olan bunların nereden yansıdığını bulmak, evrenin size mesajını anlamak ve cesaretle girişimler yapmak. Bu dönemde dikkat edilmesi gereken şeyler, hiç planlama yapmadan ve sonuçlarını hesaplamadan işlere girişmek ve büyük riskler almak, kazalar, sakarlıklar ve tansiyon problemleri olacak. Uranüs devrede olduğunda birşeylerin dengesi bozulur buna bizim vücudumuz da dahil, uyku problemleri çekebilirsiniz veya ani vücudunuzda bazı durumlar oluşabilir. Bu dönem kendinizle ilgili bir şeyleri anlamak için son derece harika bir dönem, eğer kendiniz için birşey yapmak istiyorsanız, sorunlarınızı aşmak veya hayatınıza yepyeni bir bakış açısı ile yaklaşmak istiyorsanız beraber çalışabiliriz. Bunun için astroloji danışmanlığı alabilir veya birebir seanslarla sorunlarınızın derinlerine inebilir ve sizi etkileyen düşünceleri, deneyimleri bulup çıkartabilir ve bunların üzerinde çalışabiliriz. Detaylı bilgi için gkina07@gmail.com dan bana ulaşabilirsiniz! Yeni Ayın burçlar üzerine etkisini akşam yayınlıyor olacağım. Sevgiyle

Exit mobile version