Güliz Kına Astroloji

Uranüs Boğa Geçişinin Burçlara Etkileri! (1)

Uranüs’ün Boğa burcuna geçişinden burçlar nasıl etkileniyor?

Yükselen Koç: Parasal konularda büyük değişim zamanı! Para kazanma sistemizde değişimler, paraya bakış açınızda değişimlerin yaşanacağı bir döneme giriyorsunuz. Bu dönem bazı istikrarsız durumları beraberinde getirse de sizi çeşitli sürprizli durumlara da açıyor olacak. Hiç aklınıza gelmeyen işlerden para kazanabilirsiniz. Sabit bir işte çalışmak yerine al – sat yaparak, toprakla uğraşarak ya da sadece finans konuları ile para kazanabilirsiniz. Bu durumda Borsa ile ilgili konulardan da para kazanmanız mümkün ama dengesiz enerjiler olacak dediğimizi hatırlarsak arada kayıplar olması da mümkün. Koçların cesaretli olduğunu düşünürsek bu durum onlar için tam bir heyecan dönemi olacak. Uranüs bu alandan çıktığında sizin para kazanma yönteminiz ya da paraya bakış açınız tamami ile değişmiş olabilir.

Yükselen Boğa: Boğa burçları için son derece önemli bir hareket olacak Uranüs’ün geçişi, hayatınızda devrim niteliğinde olacak bu etki sizin çeşitli uyanışlar ve farkındalıklar yaşamanızı sağlayacak. Kendiniz, görümünüz, kişilere yaklaşımınız, inançlarınız ve hayata bakış açınız komple değişebilir bu dönemde. Kilo vermek, hatta estetik operasyonla görünümüzde değişiklik yapmak ve kendinizi daha iyi hissetmek bu dönemde mümkün olacak. Değişimi çok sevmeyen Boğa burçları için bu dönem biraz zorlu olabilir ama bu etki bittiğinde eski hayatları ile bir alakaları kalmamış olacak. Hayata çok sabit baktıkları ve insanları yargıladıkları konuları anlamaya ve benzer şeyleri yaşayarak ne dediklerini algılamaya başlayacaklar. Sabır göstererek hayatlarında tuttukları ama onları aşağıya çeken insanlar bir bir hayatlarından gidecekler hatta Boğalar kendileri gitmelerine izin verecekler. Hayatınız, yaşadığınız yer, hayata bakış açınız ve görünüşünüz bu dönemde değişebilir. Birçok bağınızı kopartıp özgürleşmek yolunda adımlar atmak ve hayatınızı artık insanlar ne der diye yaşamaktan çıkıp kendi istediğiniz gibi yaşamak mümkün. Değişim zor olabilir ama sonunda ödülü güzel olacak.

Yükselen İkizler: Bilincinizde büyük açılımların yaşanacağı, yepyeni bakış açılarına sahip olacağınız ve tam bir uyanış yaşayacağınız bir dönem olacak. Etrafınızda size zarar vermek isteyip bilmediğiniz, farkında olmadığınız kişileri bu dönemde tanıma fırsatı duyacaksınız. Bilmediğiniz birçok bilgi bu dönemde yolunuza gelebilir, ezoterik bilgiler içeren astroloji gibi ilimlere merak sarabilirsiniz. Bilinçaltınızda yatan korkular ve değişime direndiğiniz alanlarla yüzleşebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda uzun sürede yaşanacak iyileşmeler ve değişimlerde yaşanabilir. Zararlı alışkanlıkları bırakmak içinde iyi bir dönem olacak.

Yükselen Yengeç: Bulunduğunuz ortamlarda, arkadaş gruplarınızda büyük değişimler yaşanacak bu dönemde! Etrafınızda olanlar ile ilgili duygusal bağlarınız yüzünden fark etmediğiniz şeyler varsa bu dönemde farkına varabilir ve çevrenizde değişimler yaşayabilirsiniz. Yeni ve marjinal arkadaşlar edilebilirsiniz, yeni dernek ve kulüp üyelikleri de söz konusu olabilir. Hayalleriniz, umutlarınız ve hayattan beklentileriniz de değişebilir bu dönemde ama beklediğiniz şeyler olmayıp beklemediğiniz şeyler olabilir. Yeni ortamlar, yeni kişiler ve size büyük değişimler getirecek kişilerin hayatınıza girmesi bu dönemde söz konusu.

Yükselen Aslan: Aslanlar için zaten önemli bir değişim yılı bu yıl, şimdi Uranüs geçişi ile kariyer alanınızda uzun soluklu bir değişim süreci başlayacak. Çalıştığınız alandan farklı bir alana geçiş yapabilirsiniz, kendi işinizi kurmaya karar verebilirsiniz veya iş yerinizde yükselme söz konusu olabilir. İş yerinizde bir yönetim değişimi ya da yöneticiler ile anlaşamama yüzünden iş değişimi söz konusu olabilir. Kendinizi göstermek, ön planda olmak hatta ünlü olmak bile bu dönemde söz konusu olabilir. Yaptığınız şaşırtıcı işler ve girişimlerle ve hatta sansasyonlarla ön planda olabilirsiniz! Yine ilişkiniz veya evliliğiniz ile de ön planda olmak ve statünüzde değişim yaşamanız bu dönemde söz konusu (evli olmayanlarda evlenme – evli olanlarda boşanma) olabilir.

Yükselen Başak: Başakların hayata bakış açıları komple değişiyor olacak, bugüne kadar inandıkları, hayatla ilgili tutundukları herşey tamamiyle değişecek ve sizden yeni bir siz ortaya çıkacak. Dinle ilgili konular, her türlü inançlar ile ilgili şeyler, yeni bilgiler, eğitimler söz konusu olabilir. Okuyacağınız, görüşeceğiniz ve tanışacağınız kişiler bu dönemde hayata bakışınızı komple yenileyecek. Bu dönemde biraz vesveseli olan ve ne yapsam, ne etsem diye çok üzülen Başaklar hayata ve akışa kendilerini açmayı ve herşeyi kontrol edemediklerini anlayacaklar. Yurtdışı, yabancılar ile ilgili konular ve seyahat konuları beklenmedik şekillerde Başakların önüne çıkacak ve onlarda yaşanacak büyük değişimlere katkıda bulunacak. Biraz yurtdışında biraz yurtiçinde olmanızı gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Yine kendinizı kısıtladığınız, dar kalıplarla baktığınız alanlarda büyük açılımlar yaşamanızda söz konusu olacak!

Exit mobile version