Güliz Kına Astroloji

Uranüs Boğa Geçişinin Burçlara Etkileri (2)

Uranüs’ün Boğa burcuna geçişinin burçlara etkileri neler?

Yükselen Terazi: Uranüs gezegeninin Boğa burcuna geçişi sizin finansal konularınızı etkiliyor olacak. Önümüzdeki 7 yıllık süreçte ortak para kullanımı, bankalar ile ilgili konular veya ailenin parası ile ilgili konularda birçok değişiklik yaşanması mümkün. Uranüs dengesiz enerjileri anlattığından bu alanda bazı kayıplar veya beklenmedik kazançlar yaşanabilir. Finansal kazanç elde etmek için yeni yollar denemek, borsa gibi konulardan kazançlar ama dikkatli olunmazsa kayıplarda olabilir. Yine beklenmedik şekillerde aileden gelecek finansal destekler veya miraslarda söz konusu olabilir. Ortak bir iş kurmak ve kazancınızda değişiklikler olması bu dönemde söz konusu.

Yükselen Akrep: Akreplerin bu geçiş hayatlarındaki ben -sen dengesini yani ikili ilişkilerini ciddi bir şekilde sarsacak. Evlilik ve her tür ikili ilişkide büyük bir değişim ve dönüşüm sürecine giriyorsunuz. Bir nevi aydınlanma süreci diyebiliriz, eğer yürümeyen ilişkileriniz varsa bunların sebebini çeşitli deneyimlerle anlayacağınız bir dönem olacak. Yine hiç planda yokken evlenme kararı alabileceğiniz ya da yıllardır devam eden ilişkinizde kopmalar yaşayabileceğiniz bir dönem (en net etki bireysel haritanızdan anlaşılır). İlişkilere bakış açınızda yenilenmeler olacak bir dönem yaşayacaksınız, hiç yaşamam ya da ben hiç yapmam dediğiniz şeyleri yapabileceğiniz bir dönem olabilir.

Yükselen Yay: Çalışma hayatınız büyük bir değişim ve yenilenme sürecine giriyor. Eğer düzenli bir işiniz varsa bundan sıkılıp yepyeni bir alana geçebilir veya kendinize internet üzerinden yapılacak bir iş kurabilirsiniz. Yine iş yerinizde ciddi değişimler yaşanabilir bu dönemde bir iş oturtmak için uğraşabilir birçok kez iş değiştirebilirsiniz. Yine kendi işi olanlar içinde çalışanları açısından değişimler olacak bir dönem başlıyor. Yapacağınız iş günlük rutininizi ve hayatınızı değiştirebilir. İş hayatınıza farklır bir yaklaşım getireceksiniz ve sürprizlerle dolu 7 yıllık bir dönem yaşayacaksınız. Yine sağlığınız ile ilgilide farkındalığınızın yüksek olacağı bir yenilenme dönemi yaşıyor olacaksınız.

Yükselen Oğlak: Aşk hayatında büyük bir yenilenme yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Hiç beklemediğiniz renkli ve sizi rutin hayatınızdan çıkaracak bir dönem yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade edecek yaratıcı yöntemler, hobi olarak başlanan bir iş ya da sahne sanatları ile ilgili konular bu dönemde söz konusu olabilir. Yine sürpriz bir şekilde çocuk sahibi olmakta söz konusu olabilir, çocuk sahibi olmak için yapılacak tedavilerde Uranüs ile alakalıdır. Bu dönemde aşk hayatınızda bir yenilenme ve değişim yaşamanız hatta çok hareketli bir dönem olması mümkün.

Yükselen Kova: Hayatınızda yer yerinden oynayabilir Kovalar, bunu derken aslında demek istediğim yer değişimi, taşınma, başka bir şehre ya da ülkeye gitmenizin bu dönemde söz konusu olmasını anlatmak istiyorum. Ev- aile alanınızı etkileyecek bu geçiş, sizi ailenizden ve bulunduğunuz yerden ayırabilir. Kendinizi geliştirmek ve farklı şeyler yapmak – keşfetmek için güzel bir dönem olacak önümüzdeki 7 yıllık süreç. Yine ailenizle ilgili veya atalarınızla ilgili önemli bilgilerin yolunuza gelmesi ve keşifler yapmanız da söz konusu. Belki bu dönemde atalarınızın geldiği yerleri merak edip keşfetmeye kalkabilirsiniz?

Yükselen Balık: Yaratıcılığınızın artacağı ve kendinizi ifade etmenin yeni yöntemlerini bulabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İletişimde öğreneceğiniz çok şey olacak bu dönemde, yine alacağınız bazı eğitimlerde sizi bu dönemde çok farklı bir insan kılabilir ve size çok şey katabilir. Yapacağınız kısa seyahatler sizi geliştirebilir, yeni yerler görmek ve insanlar tanımak size iyi gelecektir. Kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız ile ilgili de sürpriz konular yaşanabilir ve bazı dengeler değişebilir. Hatta bu dönemde bir kitap yazmanız da mümkün olabilir.

Exit mobile version