Güliz Kına Astroloji

Şifa Meditasyonu!

Bu akşam Ay Akrep burcuna geçti hayatın daha derin enerjilerine kendimizi açıyoruz. Akrep burcu şifa ile en alakalı burçtur bu hem düşüncelerimizde hem de vücudumuzda şifa için geçerlidir. Bu meditasyona başlamadan önce olan herşeye öncelikle şükür edebilirsiniz, sağlığınız için, aileniz için, sevdikleriniz yanında olduğu için, gözünüz gördüğü için v.b.

Öncelikle sakin, mümkünse karanlık (mum yakabilirsiniz) bir yerde oturun, nefesinize odaklanıp 3-4 dakika sadece nefesinizin sesini dinleyin. Zihninize sorular veya bazı konular gelirse sakinleşene kader bekleyin ve nefesinize odaklanıp, takip edin. Daha sakin bir moda geçtikten sonra
Sevgili Allahım ve Meleklerim kendimi evrenin şifa enerjisine açıyorum deyin, sonra yeşil bir ışığın tepenizden geldiğini, vücudunuzu yıkadığını ve ayaklarınızdan kötü enerjileri ve hastalıkları alarak çıktığını hayal edin. Bunu yaparken de vücudumda beni hasta eden düşüncelerin veya etkilerin bu enerjiyle yıkanmasına niyet ediyorum deyin. En sonda da ben vücudumu seviyorum, ben sağlıklıyım olumlamalarını tekrar edin.

Şifa olsun!

Exit mobile version