Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

29

Mayıs 2018

0

YORUMLAR

Merkür İkizler Burcunda!

Yazar , Kategori Astroloji, Burçlar

İletişim gezegenimiz Merkür, yönettiği ve pekte sevdiği İkizler burcuna bugün geçiş yaptı ve iletişimde bizim için güzel bir dönemi başlattı. Tabiiki Merkür geçişinden her burç etkileniyor ama yine ve en çok Başak ve İkizler burcu etkileniyor olacak, bu burçların yönetici gezegeni olduğundan onların hayatını daha da kolaylaştıracak.

Güneşte bir süredir İkizler burcunda ilerliyor, Merkür’ün de bu alana gelmesi ile birlikte hepimizin hayatında iletişimi daha rahat akan bir dönem başlayacak. Önemli görüşmeler, eğitim konuları ve hatta ticaret ile ilgili konularda güzel gelişmeler yakalamak bu dönemde mümkün. Yine ilişkiler içinde güzel bir dönem olacak, devam ya da tamam kararları bu dönemde daha rahat alınabilir. Aralarında sorun olan kişilerin ise bu sorunları çözmesi bu dönemde daha mümkün. Şimdi bu etkinin burçlara etkilerine kısa kısa bakarsak:

Koç ve Yükselen Koç: En çok Koç burçlarının iletişimde ilerleme ve hareketlenme olacak, uzun süredir haber beklediğiniz konulardan haberler, bir sözleşme imzalamak hatta bir eğitime başlamak söz konusu bu dönemde…

Boğa ve Yükselen Boğa: Parasal konularda harika haberler, girişimler ve anlaşmalar bu dönemde söz konusu olabilir. Daha yüksek kazanç ya da bazı satışlardan gelecek para ya da komisyon söz konusu olabilir.

İkizler ve Yükselen ikizler: Sizin için yılın en önemli ve özel dönemindeyiz. Hayatınızla ilgili her konuda güzel gelişmeler ve haberler bu dönemde söz konusu. Kendinize yepyeni bir yol çizebilirsiniz ve memnun olmadığınız durumları bırakıp yepyeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ayrıca görünüşünüzde bazı değişiklikler yapmanız ve kendinizi geliştirici eğitim – seminerlere katılmanız söz konusu.

Yengeç & Yükselen Yengeç: Sizin bilinçaltınızdaki korkuları aşmanız hatta bunun için bazı yardımlar, eğitimler almanız ve şifa çalışmaları yapmanız için iyi bir dönem. Sağlığınızla ilgili konularda güzel gelişmeler elde edebilirsiniz ayrıca bilmediğiniz bazı konularda haberler alabilir ve şaşırabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz çok hareketli olacak bu dönemde. Arkadaşlarınızdan güzel destekler almanız ve yeni sosyal gruplara girmeniz söz konusu olacak bu dönemde. Hep hayal ettiğiniz ve olmasını istediğiniz birşeyle ilgili haberler alabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Sizin için harika bir dönem sevgili Başaklar, bu dönemde hem işleriniz açılacak, hem yaptığınız işlerle görünür olacaksınız hem de yeni bağlantılar yapabileceksiniz. İşlerinizde güzel gelişmeler yaşamak ve ilerlemeler kaydetmek için harika bir dönem. Yine ilişkilerden yana da şansınız açık olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi: Birisi seyahat mi dedi? Terazilerin kopup gidesi var bu dönemde, yurtiçi veya dışı bir seyahat söz konusu olabilir. Yurtdışında bir arkadaşınızdan veya işten de haberler alabilirsiniz. Yine eğitim ile ilgili konularda bu dönemde aktif olacak, bu dönemde alacağınız bir eğitim sizin hayata bakış açınızda büyük değişimler yapabilir…

Akrep ve Yükselen Akrep: Finansal konular, para konuları ve miraslarla ilgili konular bu dönemde çok aktif olacak. Paranızı değerlendirmek, borsa ve yatırım araçları ile yükseltmek söz konusu. Yine eşin veya ailenin parası ile ilgili konularda çok aktif!

Yay & Yükselen Yay: Yaylar için ikili ilişkilerin doruk noktasına ulaştığı bir dönemdeyiz. Evlilik için hazırlanan Yayların artık evlilik yoluna girmesi bu dönemde söz konusu. Kararlar alınabilir, planlamalar yapılabilir. Bitmiş vadesi dolmuş ilişkiler bu dönemde bitebilir ama hemen yeni birisi hayatınıza da girebilir, hızlı gelişmelerin yaşanacağı bir dönemdesiniz. Size düşmanlık yapan kişileri de bu dönemde tek tek tespit edebilir ve hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: İşleriniz, iş yeriniz ve sizinle beraber çalışan kişilerle ilgili konular son derece aktif olacak. Yeni bir işe girebilirsiniz veya ekibinize yeni birisi katılabilir. Yine ev düzeninizde bazı değişiklikler olması ve sağlık konularında haberler ve ilerlemeler kaydetmek söz konusu olacak.

Kova ve Yükselen Kova: Aşk konularında güzel gelişmeler ve yeni bir ilişki başlangıcı söz konusu sizin için. Beğendiğiniz ama bir türlü ilerleme kaydedemediğiniz alanlarda bu dönemde haberler ve ilerlemeler söz konusu. Son derece muhabbetli bir ilişki ve keyfili bir dönem sizi bekliyor. Bu dönem bir bebek haberi de almanız söz konusu.

Balık ve Yükselen Balık: Aileniz, yaşadığınız yer, alım -satım konularında güzel haberler ve gelişmeler söz konusu. Yeni bir ev alabilir veya satabilirsiniz, yine kiralamak içinde son derece güzel bir dönem. Ailenizle vakit geçirmek ve onlarla muhabbetli zamanlarda söz konusu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir