Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

15

Haziran 2018

0

YORUMLAR

Venüs Aslan Burcunda!

Yazar , Kategori Astroloji, Burçlar

Aşk, ilişkiler ve parasal konuları anlatan Venüs gezegeni Aslan burcunda ilerlemeye başladı, tabiiki bu durum ilişkilerde ve para konularında daha çok Aslan doğasında yaklaşımlarda bulunacağımızı gösteriyor.

Aslan burcu iddialıdır, gösterişi sever ve girdiği ortamlarda fark edilmek ister. İlişkilerde güç ister ve ilginin kendisinde olması onun için önemlidir. Şimdi Venüste bu alanda ilerlerken ilişkilerde biraz güç çarpışması yaşanabilir. Sen mi bilirsin ben mi bilirim ya da ben yapmadım sen yaptın tartışması söz konusu olabilir. İlişkiyi tutmak için ya da kendini ispatlamak için parasal konular veya pahalı hediyeler gündeme gelebilir. İddialı olmak, görünüşünde değişiklikler yapmak ve ilgiyi üzerine toplamak istemek söz konusu olabilir. Yine hayatımıza biraz eğlence sokmak ve birşeyleri takmadan keyif alacağımız konulara yönlenmekte söz konusu.

Venüs aynı zamanda görünüşümüzle de alakalı olduğundan özellikle estetik konularında abartılı durumlar ortaya çıkabilir. Yani istemeden de olsa gösterişli bir görünüm ortaya çıkabilir. Yine parasal konularda da iddialı girişimler ve söylemler söz konusu olabilir. Parasal konularda güç elde etmek için ise iyi bir dönem. Burçlara göre etkisine kısaca bakarsak,

Yükselen Koçlar için bu geçiş, aşk konularını etkileyecek, beklediğinizin üzerinde ve iddialı bir ilişki hayatınıza girebilir,

Yükselen Boğalar için; Ev ve aile konularında iddialı durumlar ve kendini ispatlama çabası oluşabilir, ev alım – satım konularında şanslı gelişmeler yaşanabilir, sadece birşeyi güzel diye yüksek fiyata alabilirsiniz dikkat!

Yükselen İkizler; İletişimde abartılara kaçılabilir, kardeş ve akrabalarla iletişimde dikkat, abartılar ve büyüklük taslama sorunlara yol açabilir. Beklediğiniz bir konuda güzel bir gelişme ve sözleşme imzalama söz konusu olabilir.

Yükselen Yengeç; Parasal konularda güzel gelişmelere açıksınız ama bu ara  güzel şeylere ve keyfe çokta para harcayabilirsiniz.

Yükselen Aslan & Aslan; kendinizi göstermek, ön plana çıkarmak, görünüşünüzde değişiklikler yapmak ve parasal konularda güç elde etmek için iyi bir dönem.

Yükselen Başak; Gizli bir aşk söz konusu olabilir bu dönemde, herkesten sakladığınız birisi olabilir mi? Beklemediğiniz yerden bir teklifte alabilirsiniz.

Yükselen Terazi, sosyetik ve havalı arkadaşlar edinme ve onlarla güzel vakitler geçirmek söz konusu. Bulunduğunuz bir toplulukta söz hakkı sahibi olmak ve ön plana çıkmak mümkün.

Yükselen Akrep: kariyer konularında ve iş alanında güzel gelişmeler yaşayabilir ve ön planda olabilirsiniz. Yine ilişkinizi arkadaşlarınıza ve çevrenize anons ettiğiniz bir dönem olabilir.

Yükselen Yay: Yurtdışı, uzaklar, seyahatler ve eğitimlerle ilgili konularda güzel gelişmeler söz konusu. Bu konulardan şans ve beklediğiniz haberler gelebilir, hep hayal ettiğiniz birşeye kavuşabilirsiniz.

Yükselen Oğlak; Parasal konularda güzel gelişmeler yaşanacak ve iddialı bir dönem başlıyor. Birisi ile yaptığınız ortak bir işten, eşten veya aileden gelecek bir para sizi rahatlatabilir.

Yükselen Kova: İkili ilişkiler alanı güzel gelişmelere açık, bir evlilik teklifi ya da ilişkinizde güzel bir dönem başlangıcı olabilir. Yine ortaklı bir iş yapmak üzere konuşmalar yapabilirsiniz.

Yükselen Balık; Bu dönemde iş alanında güzel destekler alabilir, yeni bir iş teklifi söz konusu olabilir ve sağlık konularında iyileşmeler yaşanabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir