Güliz Kına Astroloji

Geleceğinizi yaratabilir misiniz?

Bugün enteresan bir konu konuşalım, geleceğe etki edebilir misiniz? Hani deriz ya bir şeyi 40 kere söylersen olur diye! Acaba bu dediğinizi ve konuştuğunuzu kendinize çekiyorsunuz anlamına gelebilir mi?

Kaderimizde belirli yollar, belirli yol ayrımları vardır ve biz bunlara verdiğimiz tepkiler veya davranışlarımız ile bunları değiştirebiliriz. Mesela astroloji haritasında evlilik veren yıllarda evliliğe yakınlaşıp o yolu seçmeyen kişiler gördüm. Bunlara ya korkular etki ediyordu ya da o yolu seçmemeye karar veriliyordu. Bir olayla ilgili de ne düşünürseniz aslında sonuç öyle olur, her zaman endişeler, korkular ve negatif yaklaşımlar olayları engeller.

Hayatın bir işleme prensibi vardır, bana güven ve yolda benimle ilerleme, korkma der! Çünkü bizi yaratan aslında yolumuzda yanımızda olmayı da garanti etmiştir, bize işaretler verir bir nevi evrenin dili ile bizimle konuşur. Yani korkuyu kaldırdığımızda ve yaklaşımımızı değiştirdiğimizde herşey değişebilir.

Bu yüzden sürekli olumlu düşünme, korku üzerine yazılar yazıyorum çünkü geleceğinizi etkiliyorsunuz. Hayatınızda her gün sürekli seçimlr yapıyorsunuz, sıkıldığınız sizi mutsuz eden ilişkiden/işten çıkmıyorsunuz çünkü korkuyorsunuz yeni yollar seçmeye, bilinmeyenden korkuyoruz çünkü değişimi sevmiyoruz. Bu konu üzerine yine yazacağım ama aklıma gelen şu söz ile bitirmek istiyorum “Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye endişe etme, nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını!

Exit mobile version