Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

6

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Akrep Burcunda Yeni Ay!

Yazar , Kategori Astroloji

Derinlere inme, kendi karanlığınla yüzleşme vakti! 

ORACIÓN AL ALMA DE JUAN PERDIDO PARA CONSERVAR Y QUE REGRESE TU AMOR

7 Kasım çarşamba akşamı saat 18:00 civarı Akrep burcunun 15 derecesinde bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay sırasında İkizler burcu yükselecek yöneticisi Merkür ise karşıt alanda Yay burcunda ilerliyor olacak. Yeni Ayın yöneticisi Mars ise Kova burcunda yerleşmiş durumda Venüs ile de güzel bir açısı var.

Mealine gelirsek; Akrep burcu hayatta derin konuları anlatır, karanlık tarafımızdır, tutkular, hırslı olduğumuz alanlar, hayatta kalma gücümüz ile alakalıdır.  Risk almaktır, yenilenmektir, ölüp yeniden doğmaktır, kıyasıya ve ölesiye mücadele etmektir. Takıntılarla alakalıdır Akrep burcu, kinlendiğimiz konular, içimize attığımız şeyler ve intikam duygusu ile de alakalıdır. Yeni Ayın hemen sonrasında bir yıldır Akrep burcunda ilerleyen Jüpiterde burç değiştiriyor ve Yay burcuna geçiyor. Aslında dönem tam bir dönüşüm dönemi, kendimize dönüp bakmak, hayatımızda memnun olduğumuz ve olmadığımız konuların üzerinden geçmek ve birçok şeyinde aslında kendimizden kaynaklandığını anlayıp, kendimizde değişimler yaparak yepyeni bir yola başlamak.

Yeni aydan önceki bu günler kendimizi arındırmak için son derece ideal, bu hem vücut anlamında hem de hırslar, öfkeler ve kinler anlamında. Kendinizi yiyip bitirdiğiniz durumlar, kangren olmuş bir türlü çözülmeyen işler ve ilişkiler bu dönemde bitebilir veya bitmiyorsa da kesip atabilirsiniz. Derlerya insanın kendine ettiğini kimse etmezmiş, mutlu olmak, kendinize mutlu bir hayat kurmak ve yolunuzu açmak sizin elinizde, o yüzden yeni bir başlangıç yapmak önce kendinizden, düşüncelerinizden, konuştuklarınızdan hatta izlediklerinizden başlasın.

Keskin hatlarınız olmasın, yargılamayın dünyayı ve hayatla kavga etmeyi bırakın, hayat kendinle mücadele edene ancak daha çok mücadele edecek konular verir. Bu dönemde yapılacak en güzel şey kendi içinizdeki karanlık alanla yüzleşmek, kendinize dürüst davranmak, neyi neden zorladığınızı itiraf etmek. Bu itiraf sizi rahatlatacak ve yeni yollar seçmeniz için önünüzü açacaktır. Bu günlerde yapılacak şifa çalışmaları son derece etkili olabilir ve size büyük bir dönüşümün kapısını açabilir. Karanlığınızdan geçmek ise sadece sizin elinizde, kendi karanlığınız bu dünyadaki yolunuzu da belirliyor o yüzden sevin karanlık tarafınızı da ama sizi yönetmesine izin vermeyin. Sevgi iyileştiricidir, şifadır, birleştiricidir, kin ve öfke ise ayırır, sizi sizden uzaklaştırır ve hasta eder. O yüzden de önce kendinizi sevin, şifaya kendinizi açın, sonra biraz daha hayatı ve kendinizi derinlemesine sorgulayın. Ne yapıyorum, neden yapıyorum ve ne yapmak istiyorum çok kritik sorular. Jüpiterin Yay burcuna geçişi, bizi inançlar anlamında çok genişletecek ve isteyen, niyet edenlerin önünde sonsuz sınırsız bilgiler ve kapılar açacak tabii sadece anlayana. Kişi bu hayatta çok düz hayatı yaşamayı, herşey için diğerlerini suçlamayı ve öğrenmemeyi seçebilir, böylede gelip gidebilir. Öğrenmek isteyenler için ise önümüzdeki dönem son derece dönüştürücüve geliştirici etkiler içeriyor olacak.

Akrep burcu yapısı itibari ile krizlerle alakalıdır ve biraz yıpratıcı etkilerde içerir, gökyüzünde geri giden Venüs zaten bu aralarda ilişkiler konusunda bizi sınıyor, eski ilişkiler, eski yaralar, sürekli aynı yerden kırıldığımız konular gündemde. Bugünlerin konusu daha çok hem para hem de ilişkiler, aslında ikisininde değer ile son derece alakası var, neye değer veriyoruz, neden değer veriyoruz ve herşeyden önemlisi kendimize ne kadar değer veriyoruz sorgulanması gereken konular arasında. Kendimizde değersiz kıldığımız alanlar, kendimizle ilgili sorunlu alanlarımız hem ilişkilerimize hem de parayı kazanma gücümüze yansıyor. Bu yeni ayla birlikte kendimizdeki sıkıntılı alanları görmek, yüzleşmek, içimizde biriken duyguları dökmek, yenilenmek ve ilerlemek söz konusu olacak. Yeni başlangıçlar için uygun bir zaman ama Venüs’ün geri gittiğini düşünürsek 16 Kasıma kadar hala daha dikkatli olmak ve eski konuların üzerinden geçmek lazım… Geriye dönüp bakmadan ileri gitmek zordur, yaşadıklarınıza bakıp neleri tutmak neleri bırakmak istediğinize karar verin. Siz karar verip niyet ettiğinizde yepyeni yollar ve bilgiler size açılacaktır. Karanlığın aydınlığa çıktığı yollarda olmanız dileği ile…

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir