Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

24

Eylül 2019

0

YORUMLAR

Terazi burcunda yeni ay! Sevme Vakti…

Yazar , Kategori Astroloji

scorpio new moon 2016

28 Eylül Cumartesi akşamında saat 21.26’da Terazi burcunun 5 derecesinde Venüs katkılı ve çok kuvvetli bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ayın kuvvetli olmasının sebebi Terazi burcunun yöneticisi olan Venüs’ün kendi evi ve yönettiği alanda olması ve yeni aya eşlik etmesi. Bu sırada İkizler burcu yükseliyor olacak ve onun yöneticisi olan Merkür de Terazi burcunda bulunuyor olacak, yani her yol Terazi burcuna çıkıyor.

Terazi burcunun anlattığı konulara bakarsak, en başta ve öncelikli olarak ilişkiler, denge, uyum, ahenk arayışımız öne çıkıyor. Tabiiki Terazi burcunun en önemli temalarından birisi de adalet ve hukuk sistemidir. Yine her tür ikili ilişki, diplomatik davranmak ve sadece diplomasi yeteneği ile birçok işi çözmek yine Terazi burcunun konuları arasındadır. Bu kadar kuvvetli bir yeni ay söz konusu olunca, hepimizin hayatında ilişkiler konuları ön plana gelecek. Aşk, evlilik, ortağınızla ilişkiniz gibi konular gündemde ve güzel gelişmelere açık olacak. İlişkinizde bir karar anı olabilir bu yeni ay, yine yeni bir ilişkiye veya ortaklığa başlamak içinde harika bir dönem. Tabiiki ilişkiler konularında zorlananlar için bu dönemde şifalanmak ve bir türlü kurtulamadığınız kişilerden arınıp, temizlik yapıp yeni başlangıçlara adım atmakta önemli.Terazi burcu dengeyi bulmakla alakalıdır, ama dengesi kaçmış olan alanlarda hepimizi dengeye getirmek için tekrar hayatımıza bakmamız için de uyaracak bugünlerde. Denge demek hayatın her alanında geçerlidir, ne fazla iyimserlik iyidir ne de fazla kötümserlik, ne fazla aydınlık ne de fazla karanlık, soğuğunda fazlası iyi değildir, sıcağında, fazla vericilikte iyi değildir, fazla beklenti içinde olup hep bana demekte! Bugünlerde içsellik ile dışadönüklük, maddiyat ile maneviyat, ilişkilerde sen demekle – ben demek arasındaki denge hep gündemde olacak ve ilgi isteyecek.

Terazi burcunun bir konusu da hukuksal konular olunca haliyle ilahi adalet konuları ön planda olacak. Sevgide olan, dürüst olan hızla güzel gelişmeler yakalayacak ve kazanacak. Kötü niyetli olanlar ise beklemedik kayıplar yaşayabilirler, unutmayın Terazi burcu zamanı her zaman niyet sınavı gibidir. Terazi burcunun bir konusu da güzellik, kozmetik ve moda olduğundan güzellik, bakım ve estetik konuları için harika bir dönem olacak. Yine moda ile ilgili bir iş yapıyorsanız (veya tasarım, kozmetikte olabilir) bu konulardaki işlerde adımlar atmak içinde harika bir zaman dilimi.

Merkür’ün Terazi burcundaki konumlaması ise Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır misali, diplomasi, güzel konuşma ve insanlara güzellik ile yaklaşmanın kazandırmayacağı alan yok. Hazır Satürn düze dönmüşken, geri giden bir gezegen yokken (Uranüs, Neptün ve Plüton geri gidiyor ama onların bireysel enerjisi o kadar bu alanda kuvvetli değil) işlerinizde güzel gelişmeler yaşamak, yaptığınız iyi ve güzel niyetlerin sonuçlarını hızlıca almak için harika bir dönem. Terazi burcunun hazetmediği birşey vardır, yalan, kandırma ve adaletsizlik, bu dönemde adaletsiz olduğunuz konular varsa onlar size ödeşme olarakta geri dönebilir, sonra hep iyi yazdınız ama benim başıma bu geldi demeyin.

Hayatınızda denge, ahenk, uyum ve huzur istiyorsanız, uyuma, ahenge ve güzelliklere niyet etme zamanındayız… Güzel gelişmeler olsun ve tabiiki AŞK olsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir