Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

1

Ekim 2019

0

YORUMLAR

Ekim Ayı Burç Yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

yedigoller

Başak & Yükselen Başakların Ekim ayı burç yorumları…

Güzel bir aydan merhaba, Başak burçları için bu ay nasıl olacak bakalım?

Terazi burcu zamanındayız, ilişkiler, sosyal hayat ve güzellikler bu ayın içinde bol bol olacak. Ekim ayına 28 Eylül’de Terazi burcunda yaşadığımız yeni Ay’ın etkisinde başlıyoruz. Taze enerjiler devrede ve başlangıç – değişim enerjisi çok yüksek bu ay. Başaklar için bu yeni ay para alanını hareketlendirecek, geçen ay Güneşin burcunuzdan geçmesi ile hayatınızla ilgili kararlar aldınız şimdi uygulama zamanı. 3 Ekimde burç yöneticiniz Merkür burç değiştirerek Akrep burcuna geçecek, iletişimde daha kapalı, sen sus gözlerin konuşsun devri başlayacak. Sizin için bu geçiş iletişim alanında olacağından, bir anlaşma – sözleşme imzalamanız bu dönemde söz konusu olabilir. Yine eğitimler, kısa bir seyahat ve iletişimi bir dönem başlayacak bu etki ile. 4 Ekimde de Mars Terazi burcuna geçecek, çok rahat etmediği bir alanda olacak Mars ne de olsa karşıt burcunun yöneticisine tabi olacak bu geçiş sizin para alanınızda olacağından parasal konular için bir mücadele dönemi başlayacak. Yeni girişimler, görüşmeler ve başlangıçlar bu dönemde söz konusu. 8 Ekim akşamında da Venüs Akrep burcuna geçecek ve ilişkilerde, aşkta tutkulu bir dönem başlayacak. Bu etki biraz ya benimsin ya kara toprağın teması içerse de biz daha çok tutkulu aşk tarafına odaklanalım. Bu geçiş sizin haritanızda daha öncede bahsettiğim sözleşmeler ve anlaşmalar alanına güzel etkiler yayacak. Hali ile beklediğiniz bir alım – satım veya bir iş anlaşması imzalanabilir bu dönemde.

13 Ekimi 14 Ekim’e bağlayan gece yarısında Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ilişkilerde ak ve kara durumunu ortaya çıkaracak. İlişkiler gündemde ve hızlı gelişmeler kapıda olabilecek. Başaklar için bu dolunay ortak para alanında olacağından aileden, mirasla alakalı veya işinizin, ortak yapılan işlerin parasal dönüşlerini bu dönemde alabilirsiniz. Para konularında hızlı gelişmeler söz konusu, bankalar – krediler konuları da gündemde olabilir.

28 Ekimde Akrep burcunda yaşayacağımız yeni ay ise hayatın karanlık, gizemli tarafını gündeme getirecek. Hırslarımız, tutkulu olduğumuz konular ve şifa konuları bu yeni ay ile tetik alacak. Merkür ve Venüs’ün de koyun koyuna Akrep burcunda olması biraz daha tehlikeli duygulara ve yıkıcı duygulara bizi açıyor bunları dönüştürmek hayatımızı aydınlığa çıkarmak için önemli olacak. Sizin haritanızda yine eğitim, sözleşmeler, kısa seyahatler ve kardeşler – yakın akrabalar alanında bir gelişme veya yeni başlangıç bu dönemde söz konusu olabilir. İş değiştirmeyi düşünüyorsanız veya iş arıyorsanız bu dönemde güzel gelişmeler olabilir.

Değişime açık, hareketli ve ilişkilerin ön planda olacağı güzel bir ay olacak güzel gelişmeler yaşamanız dileği ile…

Terazi & Yükselen Terazilerin Ekim ayı burç yorumları…

Güzel bir aydan merhaba, bu ay Terazileri ayı, öncelikle doğum gününüz kutlu olsun sevgili Teraziler! Eh bu ay sizin için dileyin benden ne dilerseniz ayı, güzel dileklerinize odaklanın ve iyi beklentileri bırakmayın!

Terazi burcu zamanındaysak hayatın içinde ilişkiler, sosyal hayat ve güzellikler  bol bol olacak demektir. Ekim ayına 28 Eylül’de burcunuzda yaşadığımız yeni Ay’ın etkisinde başlıyoruz. Taze enerjiler devrede ve başlangıç – değişim enerjisi çok yüksek bu ay. Teraziler için bu yeni ay hayatlarının her alanında yapabilecekleri başlangıçları anlatacak, yeni iş, yeni aşk, bebek, kurslar ve daha birçok şey bu ayın gündeminde ve güzel gelişmelere de açık. 3 Ekimde  Merkür burç değiştirerek Akrep burcuna geçecek, iletişimde daha kapalı, sen sus gözlerin konuşsun devri başlayacak. Bu geçiş para konuları ile ilgili odağınızı artıracak, iletişim, konuşmalar ve görüşmeler bu dönemde yoğun olarak gündemde olacak. 4 Ekimde de Mars  burcunuza geçecek, çok rahat etmediği bir alanda olacak Mars ne de olsa karşıt burcunun yöneticisine tabi olacak fakat bu geçiş hayatınızda tam bir aksiyon dönemini başlatacak.  Bu etki hem burcu hem de yükseleni Terazi olanların hayatında bu aksiyonel dönemi başlatacak.  8 Ekim akşamında da burç yöneticiniz Venüs Akrep burcuna geçecek ve ilişkilerde, aşkta tutkulu bir dönem başlayacak. Bu etki biraz ya benimsin ya kara toprağın teması içerse de biz daha çok tutkulu aşk tarafına odaklanalım. Bu geçiş sizin haritanızda yine para alanına olan odağı artıracak, sahip olduklarınız ve kazanımlarınız için güzel bir dönem başlayacak. 

13 Ekimi 14 Ekim’e bağlayan gece yarısında Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ilişkilerde ak ve kara durumunu ortaya çıkaracak. İlişkiler gündemde ve hızlı gelişmeler kapıda olabilecek. Terazilerin karşıt alanları Koç burcu olduğundan ben demekten ziyade sen demek ile ilgili konular yani konu karşımızda olan herkes ve herşey olacak. İç dünyamızdan yansıttığımız durum ve olaylar, fazla vericilik yaptığımız ve kendi hakkımızı çaldırdığımız konular bu dönemde devrede olacak. İlişkiler konularında ani gelişmeler, ortaya çıkan bazı durumlar ise bu dönemde gündemde olacak. Kendinizle, yaşadıklarınızla, beklentileriniz ile ilgili yüzleşme yaşayacağınız bir dolunay dönemi olacak, farkındalıkla yaklaşırsanız birçok şeyi bu dönemde çözebilirsiniz. 

28 Ekimde Akrep burcunda yaşayacağımız yeni ay ise hayatın karanlık, gizemli tarafını gündeme getirecek. Hırslarımız, tutkulu olduğumuz konular ve şifa konuları bu yeni ay ile tetik alacak. Merkür ve Venüs’ün de koyun koyuna Akrep burcunda olması biraz daha tehlikeli duygulara ve yıkıcı duygulara bizi açıyor bunları dönüştürmek hayatımızı aydınlığa çıkarmak için önemli olacak. Sizin haritanızda yine para alanını hareketlendirecek bu etki ay içindeki gelişmelere göre size bu alanda yeni bir yol çizebilir. Yeni bir iş veya kazanç kapısı için harekete geçmek istiyorsanız özellikle yükselen Teraziler için harika bir dönem olacak. 

Değişime açık, hareketli ve ilişkilerin ön planda olacağı güzel bir ay olacak güzel gelişmeler yaşamanız dileği ile…



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir