Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

10

Ekim 2019

0

YORUMLAR

Koç dolunayının burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji

download 1 1

Koç & Yükselen Koç: Sizin için önemli bir dolunay çünkü sizin burcunuzda uzun bir süredir beklediğiniz konularla ilgili gelişmeler ve hızlı gelişen durumlar bu dolunayda söz konusu. Daha önceden başlattığınız işler ve girişim yaptığınız konularla ilgili gelişmeler bu dolunayda mümkün. Bu ay başında düşündüğünüz giriştiğiniz şeylerin yanısıra Nisan ayı civarlarında düşündüğünüz, konuştuğunuz konularda da ilerlemeler olabilir bu dolunayda. Önemli olan ani kararlar almamaya dikkat edin ve sinirlerinize hakim olun biraz gergin etkilerde söz konusu olabilir.

Boğa & Yükselen Boğa: Bu dolunay sizin bilinçaltı ve sağlık alanınızı etkileyeceğinden bu dönemde sağlık konuları ile ilgili bazı durumlar gündeme gelebilir. Yine sizden saklanan bir konudan haberiniz olabilir ve şaşırabilirsiniz. Bu dolunayda beklenmedik gelişmeler mümkün, önünüze gelen kişilerin niyetlerini iyi anlamaya gayret edin.

İkizler & Yükselen İkizler: Sosyal çevrenizle ilgili konular bu dönemde ön planda olacak, arkadaş çevrenizden birileri ile biraz gerilebilirsiniz bu aralar. Eğer bir dernek veya sosyal kuruluşla ilgili işleriniz varsa hızlı gelişmeler olabilir. Yine hep hayal ettiğiniz bir konuda da beklediğiniz haberler varsa önümüzdeki haftalarda bunlar size gelebilir. Hızlı gelişmelere açığız ama her konuya hemen de atlamayın.

Yengeç & Yükselen Yengeç: Kariyer ve evliliğiniz ile ilgili konular bu dönemde hızlı gelişmelere açık olacak. İşiniz ile ilgili bir süredir haber beklediğiniz konular varsa beklenen haberler gelebilir ve istediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Yine evliliğinizde bazı konular da gündeme gelebilir, bu dönem biraz gergin gelişmelere açık olduğundan bu dönemde dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Aslan & Yükselen Aslan: Bu dolunay size bir seyahat getirebilir, yine bir eğitimle ilgili konuda gelişmelerde yaşanabilir. Hukuk konularında haber ve gelişme beklediğiniz konular varsa da bu dönemde bu haberlerde gelebilir. Yine bazı gergin durumlarda oluşabileceğinden farklı fikirlere sahip kişilerle tartışmalara girmemeye dikkat edin.

Başak & Yükselen Başak: Para konuları bu dolunayın konuları arasında. Bankalarla ilgili konular, ailenin parası veya ortak yapılan bir işin parası ile ilgili konular bu dönemde söz konusu olabilir. Bir para beklentiniz varsa bu gelebilir ama yine bir ödeme yapmanız ile ilgili konularda ortaya çıkabilir. BU durum eşinizin veya ailenizin parası ile ilgili de olabilir.

Terazi & Yükselen Terazi: Sizin tam karşıt burcunuzda olan bu dolunay Eylül ayı sonunda yaşadığımız yeni ayın devamı niteliğinde. Eylül sonunda niyet ettiğiniz işlerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Yine ilişkilerle ilgili durumlarda bu dolunay ile birlikte gündemde olacak. Bir ilişkinin durumu ortaya çıkabilir ve ben – sen aksı olduğundan, beklentiler ve yapılanlar bu dönemde sorgulanabilir. Özellikle evli olan yükselen Teraziler için dikkat etmeleri gereken bir dönem. Hayattan ve ilişkilerden ne beklediğinizi ve aldığınızı sorgulatacak bir dönem. Bu dolunayda sizin iyi zannettiğiniz birinden düşmanca bir tavırda görebilirsiniz dikkat edin.

Akrep & Yükselen Akrep: Bu dolunay biraz gergin etkiler içeriyor, iş yerinizde, çalıştığınız kişiler veya sizin için çalışanlarla ilgili bazı durumlar gündeme gelebilir ve sizi şaşırtacak olaylar olabilir. Yine eviniz ile ilgili de bazı konular dikkatinizi isteyebilir. Gergin çıkışlar yapmaya açığız bu dolunayda tepkilerinize dikkat edin.

Yay & Yükselen Yay: Bu dolunay sizin aşk, çocuklar ve hobi olarak yapılan işler alanınızda. Severek yapacağınız bir iş ile ilgili gelişme kaydedebilirsiniz. Yine bir bebek haberi bebek isteyen yaylar için gündeme gelebilir. Çocuğunuz ile ilgili konular ve bir aşkın ortaya çıkışı bu dönemde mümkün. Bir itiraf gelebilir birilerinden. Gergin etkilerde içerdiğinden özellikle ilişkisi olan Yayların dikkatli olması iyi olur ne de olsa Koç ateş elementi Yayda ateş elementi olarak sabırsız olmaya ve patlamalar yaşamaya açık olduğundan bu dönemde istemeden de olsa birilerine patlayabilirsiniz.

Oğlak & Yükselen Oğlak: Aileniz, eviniz ve gayrimenkul konuları ile ilgili hızlı gelişmeler bu dönemde gündemde olacak. Bir arazi, ev v.b mülkün alım satımı gündeme olabilir. Eviniz ile ilgili beklenmedik bir durum gündeme gelebilir veya hane içinde bazı gergin olaylar yaşanabilir dikkat!

Kova & Yükselen Kova: İletişim alanınız bu dönemde biraz gerginleşebilir. Seyahatler, bir sözleşme ile ilgili konular bu dolunayın gündeminde. Yine bir eğitime katılmanız, bir sınava girmeniz veya sonucunu almanız bu dönemde söz konusu olabilir. İmzalamayı beklediğiniz bir anlaşma veya sözleşme varsa bunların sonuçlanması da mümkün. Yine kardeşler, kuzenler gibi yakın akrabalarla ilgili bazı konularla ilgili gelişmelerde oluşabilir.

Balık & Yükselen Balık: Bu dolunay sizin için para konularını getirecek. Parasal bir gelişme, bir para gelmesi veya ani bir harcama bu dönemde söz konusu olabilir. Yaptığınız bir işin parasal karşılığını almanız veya yeni bir işe girmeniz söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir