Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

15

Kasım 2019

0

YORUMLAR

2020 yılı burç yorumları – Oğlak Burcu!

Yazar , Kategori Astroloji

capricorn

2020 yılında burçları neler bekliyor? Oğlak ve Yükselen Oğlak 2020 yılı yorumu!

Oğlak & Yükselen Oğlaklar: Oğlaklar son 1,5 yıllık süreç, büyük bir değişimin tetiğini attığı için değişime direnme ama yine de birşeyleri kontrol edememe modunda devam ediyorlar. İyi haber bu yıl Jüpiter’in de burcunuzdan geçmeye başlaması, bu yıl yıkılanların yerine yenisi gelecek, güzel ve şanslı gelişmeler devreye girecek. 2020 yılının ilk yarısında yoğun değişim etkisi devam ederken ikinci yarısında artık evren sizinle uğraşmayı bırakacak (aslında evren sizinle uğraşmıyor ama siz öyle hissediyorsunuz muhtemelen). Kontrolde kalmayı seven Oğlaklar değişim gündeme gelince birşeyler kontrollerinden çıkıyor diye genelde rahatsız oluyorlar.

Yıla başlarken Yengeç – Oğlak aksında yaşadığımız tutulmaların devamı olan ve 2020 yılına girmeden hemen önce 26 Aralıkta yaşayacağımız Oğlak burcundaki Güneş tutulmasının karşılığı olan tutulma 10 Ocakta Yengeç burcunda bir ay tutulması olarak gerçekleşecek. Bu tutulmalar tabiiki Oğlaklar için çok önemli, yine hayatınız açısından önemli gelişmeler, bitişler ve başlangıçlar Aralık sonu Ocak başında gündemde olacak. Yeni iş, yeni eş, bir bebek sorumluluğu gibi konular geçtiğimiz yıllarda gündemde idi 2020’de de bu etkiler devam edecek. Evlenmek isteyen, iş kurmak isteyen veya bebek isteyen Oğlaklar için 2020 yılında da bu şanslar devam ediyor olacak. Ocak ayında Yengeç burcunda yaşanacak tutulmada ikili ilişkiler alanınızı tetikleyecek ve sizi aslında bazı konularda yaklaşımınızı değiştirmek için uyaracak.

17 Şubatta Mars burcunuza geçiş yapacak ve sizin için hayatı hareketlendirecek. Bu geçiş ile birlikte eviniz, aileniz ve işiniz ile ilgili konular yoğun olarak gündeme gelecek ama bu dönemde Merkür gerilemesi olacağını da göz önüne alırsak eski konuların ön plana geleceği ve bu konularda yanlış anlaşılmaya açık olacağınızı söylemek doğru olacaktır.

17 Şubat – 10 Mart arasında Balık burcunda yaşanacak Merkür gerilemesi sizin iletişim alanınızda olacağından, özellikle aile ile iletişiminize (kardeş, kuzenler, yakın akrabalar), seyahatlerde gecikmelere, eğitim konularında aksamalara bu dönemde dikkat. Bu dönemde birşey imzalamanız gerekirse imzaladığınız evraklara çok dikkat edin veya biraz bu dönem geçince imzalayın aldanmalara açık etkiler var!

Satürn’ün burcunuzdan geçmeye başlaması dolayısı ile ve yine 2019 yılından itibaren tutulmaların sizin burcunuzda olması 2018’in 2. yarısından itibaren Oğlakların hayatlarında bir yapılanma ve değişim başladı. Ev, iş değişimi, ilişkilerde kritik süreçler, çocuk sahibi olmanız hep bu dönemlere denk geldi, 2020 yılının ilk yarısında da devam edecek bu süreç, Jüpiter’in bu alandan geçmesi dolayısı ile daha destekli olacak ama yine de çok kritik olan ve dikkat etmek gereken bazı dönemler var ki bunu daha önce yazmıştım bu yazıdan okuyabilirsiniz. Yılın dikkat etmek gereken zamanları için özellikle bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

Yılın en önemli bir diğer gezegen gerilemesi ise 13 Mayıs – 24 Haziran arasındaki Venüs gerilemesi olacak (ikizler burcunda). Venüs genel anlamda ilişkileri ve para konularını etkilediğinden bu alanlarda dikkatli olmak gerekecek. Sizin özelinizde ise bu gerileme iş alanında olacağından haritalarınıza bağlı olarak bazı sağlık konularında tetiklenmeler olabilir. Yine iş ve çalışma alanında ilerlemek yerine biraz daha eski işlerin gündeme geleceği ve bazı ilerleme problemleri yaşanabilecek günler olabilir bu dönemde durumları zorlamayın ve iş değişikliği yapmayın.

21 Haziran – 5 Temmuz tarihlerinde Yengeç – Oğlak aksında yaşayacağımız ve bir serinin sonunu anlatacak olan tutulmalar tekrar gelecek. Bu tutulmalar daha öncede yazdığım gibi 2,5 yıllık tutulma ve değişim sürecinin sonunu anlatacak ve sizin hayatınız ve hayata bakış açınız bu son 2,5 yılda değişmiş olacak. Bu senenin ikinci yarısında ise tutulmalar Yay – İkizler aksına geçecek işte bu tutulmalar daha içsel bir değişim sürecini başlatacak…

Yılın diğer bir önemli olayı ise Mars gerilemesi, bu gerileme yılın sonlarına doğru olacak, 10 Eylül – 13 Kasım arasında Koç burcunda devam edecek bu gerileme sizin aile, ev, gayrimenkul alanınızda olacağından bu dönemde bir alım – satım yapmamaya dikkat edin. Yine ailenizle bazı eski konuları gündeme getirip canınızı sıkmayın ve aile içi huzursuzluk çıkarmayın.

2020 yılında değişimler çok net olacak ama bunlar olmadan önce de bizi çok düşündürecek ve ileri geri yaptıracak bir yıl, hep söylediğim gibi değişimlere ayak uydurur ve izin verirseniz daha güzel bir dönem geçirirsiniz. Eğer bireysel haritanızdan detaylı analiz almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz. Sevgiyle kalın… Tamamlayıcı yazılar olabilecek 2020 yılındaki genel etkiler yazımı bu linkten okuyabilirsiniz. Yine 2020 tüm gezegenlerin gerileme tarihlerini de bu linkte bulabilirsiniz. 2020 Yılını anlatan videomu izlemedi iseniz aşağıda paylaşıyorum yine Ocak ayını anlatan videomda aşağıda…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir