Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

16

Kasım 2019

0

YORUMLAR

2020 yılı Kova burcu Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji

aquarius

2020 yılı Kova Burcu yorumu!

Kova & Yükselen Kovalar: Kovalar için 2020 yılı – 2021 yılında yaşayacakları köklü değişimin ön gösterimi olacak. BU yıl ve önümüzdeki yıl daha içsel ve bilgi bazında yaşamakta oldukları değişim bir sonraki yıl hayatlarındaki önemli taşlarda hareket şeklinde olacak.

Yıl başlangıcında Yengeç – Oğlak aksında yaşadığımız tutulmaların devamı olan ve 2020 yılına girmeden hemen önce 26 Aralıkta yaşayacağımız Oğlak burcundaki Güneş tutulmasının karşılığı olan tutulma 10 Ocakta Yengeç burcunda bir ay tutulması olarak gerçekleşecek. Bu tutulmalar Kovalar için daha görmedikleri bir alanda geliyor yani içsel olarak birşeyler yaşıyorlar, değişiyorlar ama bunun nasıl olduğunun bile farkına varamıyorlar. Yine beklemedikleri insanlardan yardım alabilirken, bekledikleri insanlardan destekleri alamıyor olabilirler.

Daha çok içsel olan bu değişim süreci biraz sağlıkla ilgili konularda da Kovaları yormuş olabilir. İyi haber 16 Ocak itibari ile birçok gezegen burcunuza ilerlemeye başlıyor ve hayatınız hareketlenmeye başlıyor ilk önce 16 ocakta Merkür burcunuza geçecek ve hayatınızda iletişim baya hareketlenecek. 20 Ocakta Güneş bu alana geçiyor ve doğum günü zamanınız başlıyor ve yılın sizin için en iyi zamanlarından birisi. Veee 24 Ocakta burcunuzda yaşanacak yeni ay ile hayatınızda yeni girişimler yapma ve harekete geçme zamanı!

Bu tutulmalar sizi daha olay bazında olmadan etkiliyor ama 2020 yılının Mart ayında Satürn’ün Kova burcuna 22 Martta ilk merhabası ile birlikte hayatlarında bir değişim süreci başlayacak. Mayıs ayında geri harekete başlayacak Satürn Haziran ayında Kovaları bırakıp tekrar Oğlak burcuna dönecek fakat bu aradada değişmesi gereken alanların ilk sinyalini verecek.

17 Şubat – 10 Mart arasında Balık burcunda yaşanacak Merkür gerilemesi sizin para alanınızda olacağından, bu dönemde para yönetimine, birilerine borç para vermemeye ve paranızı yatırdığınız yere ekstra dikkat etmenizi öneriyor. Bu dönemde birşey imzalamanız gerekirse imzaladığınız evraklara çok dikkat edin ve mümkünse bu dönem geçince imzalayın aldanmalara açık etkiler var!

Tutulmalar Oğlak – Yengeç aksında demiştik bu tutulmalarla birlikte yılın ilk yarısında da biraz içsel değişiminiz 2020 yılının ilk yarısında da devam edecek bu süreç, Jüpiter’in bu alandan geçmesi dolayısı ile daha destekli olacak ama yine de çok kritik olan ve dikkat etmek gereken bazı dönemler var ki bunu daha önce yazmıştım bu yazıdan okuyabilirsiniz. Yılın dikkat etmek gereken zamanları için özellikle bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

Yılın en önemli bir diğer gezegen gerilemesi ise 13 Mayıs – 24 Haziran arasındaki Venüs gerilemesi olacak (ikizler burcunda). Venüs genel anlamda ilişkileri ve para konularını etkilediğinden bu alanlarda dikkatli olmak gerekecek. Sizin özelinizde ise bu gerileme aşk, çocuklar, hobi olarak veya hobi gibi yapılan işler alanında olacak. Bu dönemde eski sevgiliniz ile tekrar görüşebilirsiniz ama eğer yeni biri ile tanışırsanız bu dönemde iyice tanımayı beklemenizi tavsiye ederim. Yine çocuklarla ilgili konularda da bu dönemde bazı problemler ve zorlanmalar olabilir dikkat!

5 Haziranda serisinin ilki olan Yay burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız, bu tutulma serisi ile sizin için önemli bir değişim zamanı başlayacak. Hayalleriniz yolunda gitmeye hazır mısınız? Hayal ettiğiniz şeylerle iligli eğer öncesinden adımlar attıysanız bu dönemde sonuçlarını alabilirsiniz. Eski sevgiliniz veya eşiniz ile ikinci bir şans istiyorsanız işte şimdi zamanı sevgili Kovalar!

21 Haziran – 5 Temmuz tarihlerinde Yengeç – Oğlak aksında yaşayacağımız ve bir serinin sonunu anlatacak olan tutulmalar tekrar gelecek. Bu senenin ikinci yarısında ise tutulmalar Yay – İkizler aksına geçecek ve bu tutulmalar diğer Satürn transiti ile beraber size bu hayatta ne hayal ediyorsunuz? Ne istiyorsunuz? diyecek ve hayallerinizin yolunda sizi götürmek için harekete geçirecek. Yine aşk alanı da çok hareketli olacak.

Yılın diğer bir önemli zamanı ise sizin için 22 Temmuz itibari ile başlayacak ve ikili ilişkiler açısından çok güzel olacak, eğer evlenmek isteyen Kovalar varsa bu dönemi seçebilirler. İkili ilişkilerde daha keyifli bir dönem, güzel bir gelişme ve daha eğlenceli bir dönem sizi bekliyor olacak!

Yılın diğer bir önemli olayı ise Mars gerilemesi, bu gerileme yılın sonlarına doğru olacak, 10 Eylül – 13 Kasım arasında Koç burcunda devam edecek bu gerileme sizin iletişim, sözleşmeler, seyahatler ve akrabalar alanında olacak. Bu dönemde yeni bir girişim yaparsanız ekstra dikkat edin, gereksiz riskler almayın ve her adımınızı iki kere düşünerek atın.

2020 yılında değişimler çok net olacak ama bunlar olmadan önce de bizi çok düşündürecek ve ileri geri yaptıracak bir yıl, hep söylediğim gibi değişimlere ayak uydurur ve izin verirseniz daha güzel bir dönem geçirirsiniz. Eğer bireysel haritanızdan detaylı analiz almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz. Sevgiyle kalın… Tamamlayıcı yazılar olabilecek 2020 yılındaki genel etkiler yazımı bu linkten okuyabilirsiniz. Yine 2020 tüm gezegenlerin gerileme tarihlerini de bu linkte bulabilirsiniz. 2020 Yılında neler var videosunu aşağıda paylaşıyorum ayrıca izlemeyenler için altında Ocak ayında neler var videosu mevcut!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir