Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

29

Kasım 2019

2

YORUMLAR

2020 yılının EN’leri! En şanslı burç hangisi?

Yazar , Kategori Astroloji

2020 happy new year golden numbers and stars on vector 24913792

2020 Yılında en şanslı, en aşk dolu, en çok para kazanacak burçlar hangileri?

2020 yılının en şanslı burçları: Oğlak, Yengeç, yükselen Terazi ve yükselen Yaylar! (Oğlaklar zorlanıyorlar ama arkasından destek geldiği için bu yıl daha iyi olacaklar o yüzden şanslılar listesindeler)

2020 Yılının para konusunda en şanslı burçları! Yükselen Yaylar! Sebebi de son zamanda para konularında zorlanan yayların para alanına gelen burç yöneticileri onların birşeyleri yapılandırmalarını sağlayacak! Yükselen İkizler içinde para konuları fena olmayacak, ortak işler mümkün!

2020 yılının aşkta şansı gülecek burcu! Yükselen Başak! Biliyorum beğenmekte zorlanıyorsunuz ama bu yıl beğenme şansınız yüksek!

2020 Yılında bebek haberi alacak burç: Başaklar!

2020 yılının evlenecek burçları! Yükselen Koçlar, Oğlaklar ve Yengeçler! (Oğlak ve Yengeçlerde boşanma adayı olanlarda çok olacak 🙂

2020 yılının değişime en açık burçları! Gönülsüz değişim yaşayan Oğlak ve Yengeçlerden sonra, yine zorla değişmeye çalışan Boğalar ve arkasından Yaylar ve İkizler olacak (özellikle yılın ikinci yarısında)

Şimdi soracaksınız o burç yok, Balık ne oldu diye, siz sormadan ben buraya 2020 yılı yorumlarını ekliyorum okuyuverin.

2 Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir