Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

1

Ocak 2020

0

YORUMLAR

Yeni yıla özel bir niyet!

Yazar , Kategori Astroloji, Olumlama

WomanPraiseSunrisecreditShutterstockcom

Yeni yıla özel bir niyet!

Sevgili Yeni yıl, hoşgeldin, güzelliklerinle gel!

Öncelikle bu yıl bana daha çok farkındalık ve çevremdeki herşeyi daha çok fark etme ve duyarlı olma yeteneğini ver. Okuduğum, dinlediğim şeyleri daha iyi dinlememe, anlamama ve hayatıma uygulamama yardım et.

Çoğalt, azaltma, daha çok sevgi, daha çok para, daha artan aşk hem bana hem de çevreme iyi gelecektir. Daha çok paylaşmaya da niyet ediyorum bu yıl, parayı, yemeğimi, bilgimi, gülümsememi, sevgimi daha çok paylaşacağım. Yardıma muhtaç insanlara daha çok el uzatacağım (bunun için darülaceze, çocuk esirgeme kurumu gibi yerleri ziyaret edebilirsiniz). Bana, çevreme ve ülkeme güzellikler getir, yaşadığımız herşeyin içindeki amacı ve manayı da anlamamıza yardım et.

Her zorlukta bir kolaylık olsun, işlerim su gibi aksın, hayatıma kolaylık enerjisi gelsin ve herşey kolay olsun. yardıma ihtiyacım olan konularda en doğru insan kolayca karşıma çıksın ve ben fark edeyim. Evren seninle de daha çok konuşacağım bu yıl, çünkü sen istenileni verirsin, o yüzden destek için birine ihtiyacım olduğunda senden isteyeceğim ve mesajını görmeye niyet edeceğim.

Hayatımda olmayan şeyleri oldurmak için birilerinden yardım bekleyeceğime, özellikle çok takıldığım konu ile ilgili anlamam gerekeni anlamaya çalışacağım, çünkü sınavlar kaçılarak değil, mücadele edilerek geçilir. Paramın bereketi olsun ve en hayırlı kaynaklardan kolaylıkla gelsin. Aşk olsun, eşimle de aşkımız artsın, bekarlar ve isteyenler için, aşık olabilecekleri, onlara en uygun, en düzgün, en sevgi dolu insan karşılarına pat diye çıksın.

Evrenin mucizeleri tükenmez bunları görmeye ve takip etmeye niyet ediyorum. her güne şükrederek ve şükür edeceğim konuları düşünerek ve şükrederek başlayacağım. Hayatı ertelemeyeceğim çünkü kaç günümüzün daha olduğu belli değil, o yüzden yapmak istediğim şeyleri yapmak için harekete geçeceğim. Başkalarını suçlamak yerine kendime dönüp bakacağım, hayatta ne yanlış görüyorsam onun içimde de olduğunu bileceğim. Her yerde kavga dikkatimi çekiyorsa neye öfkeliyim ona bakacağım.

Bu yılın çoğaldığımız, aşk, sevgi, bereket, güzellik, neşe, kolaylık ve para dolu bir yıl olmasına niyet ettim ve öyle de oldu.

#yeni yıla özel bir niyet

2020 yılında neler var derseniz genel etkilerini anlattığım videoma buradan ulaşabilirsiniz… https://youtu.be/FatrVUc4y9I

2020 yılı burç yorumlarını okumak isterseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir