Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

29

Ocak 2020

0

YORUMLAR

Şubat Ayı Burç Yorumları! İkizler & Yükselen İkizler..

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

shutterstock 516048043

Şubat ayı İkizler & Yükselen İkizler Yorumu

Şubat ayına biraz şaşırtıcı etkilerle başlıyoruz, bazı beklenmedik yerlerden gelecek, beklenmedik haberler ayın ilk gününde aktif olacak. Bu aya Merkür gerilemesi damga vuracak ki Merkür sizin burç yöneticiniz o yüzden de ayın ilk yarısını iyi kullanmanız sizin için önemli olacak sevgili İkizler!

3 Şubatta burç yöneticiniz Merkür Balık burcuna geçecek aslında bu alan sizin kariyer alanınız olduğundan, hızlı gelişmeler, haberler ve iletişimi yoğun bir dönem getirecek, fakat 17’sinden sonra Merkür bu alanda geri gideceğinden yine bu iletişim bu sefer eski konular üzerinden olacak ve ilerlemek daha zor olacak. 3-5 Şubat arasında Ay burcunuzda ilerleyeceğinden sizin için ayın en güzel günleri bunlar olacak, bugünleri önemli işleriniz için değerlendirebilirsiniz.

7 Şubatta Venüs çokta sevmediği ve rahat etmediği aceleci Koç burcuna geçecek bu dönemde hem aşk hem de para konularında acele kararlar vermemeye dikkat! Bu etki sizin sosyal çevre, hayaller ve umutlar alanınızda olacağından bu dönemde arkadaş çevrenizde güzel gelişmeler ve etkinlikler söz konusu olabilir, hatta arkadaş çevrenizden birisi ile aşk konuları da gündeme gelebilir.

9 Şubatta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin iletişim, sözleşmeler ve kısa seyahatler alanınızı aydınlatacağından bu dönemde bir sözleşmenin netleşmesi, birşeylere imza atmanız söz konusu olabilir ki Merkür gerilemesi öncesinde bu işleri yapmak için tam da güzel zaman! Dikkat etmeniz gereken ise eğer arkadaş çevrenizden birisi ile iş yapıyorsanız iyice araştırmanız ve sonra işe girişmeniz olacak.

Herkesin merak ettiği 14 Şubat gününe bakarsak, aslında bu yıl 14 Şubat enteresan etkiler içeriyor, bugünde Ay Akrep burcunda olacak, bir yandan tutkulu duygular gündemde olacakken bir yandan tutkulu kavgalar da güne damga vurabilir. Aşkın daha derin ve karanlık tarafı gündemde iken gökyüzündeki Venüs – kiron kavuşumu da manidar! Aslında aşk ve ikili ilişkiler hepimizin kendimizi bir başkasında aradığı, anlamlandırmaya çalıştığı, olan ve olmayan şeylerle kendimizi görmemiz için en güzel araç ve bir yandan da sınav. O yüzden de bu sevgililer gününde kendinizi eksik hissettiğiniz ve bu yüzden başkası ile tamamlamaya çalıştığınız alanlar aslında ne kadar yanlış yaptığınızı gösterebilir! Bir ilişkinin içinde kendi gibi olabilmelidir insan, beklentiyle değil, akışla yaşamalıdır, onu kontrol etmeye çalışmak yerine onun kendi olmasına izin verip onun o haline aşık olabilmelidir. Bırakmayı da yeri geldiğinde bilmektir aşk, ne demişler eğer aşk gerçekse bir yolunu bulur size geri gelir! Umarım sevgililer günü sizin için güzel bir sevgi günü olur ve gönlünüzdeki ilişkiyi size getirir!

16 Şubatta MARS Oğlak burcuna geçecek ve sizin para alanınızı hareketlendirecek, bu ay sizin için yatırımlar, finans konuları, bankalar, krediler ve ailenin – eşin parası gibi konular çok aktif olacak. Sadece geri giden Merkür’e dikkat edin ve acele karar almayın!

19 Şubatta Güneş’in de Balık burcuna geçmesi aslında kariyer alanınızı son derece aydınlatıyor, daha göz önünde olacağınız, sosyal çevrelerde bulunacağınız bir dönem olacak gibi gözüküyor ayın bugünden sonrası!

Ayı bitirirken 23 Şubatta Balık burcunda bir yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay sizin kariyer alanınızda olacak ama ilerlemekten çok elimizdeki bazı şeyleri çözmemizi bizden isteyecek. Yani eski işler, eski konular ve bitti dediğiniz projelerle ilgili düzenlemeniz gereken şeyler söz konusu olabilecek bu ay! Bu yorumlar ağırlıklı olarak yükseleninize göre yazılmış genel yorumlardır en doğru yorum sizin bireysel haritanızdan yapılandır, eğer size özel yorumu haritanızdan dinlemek isterseniz danışmanlık için gkina07@gmail.com’dan bana ualaşabilirsiniz. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim, sevgiler… Melek Güliz KINA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir