Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

31

Mart 2020

0

YORUMLAR

Nisan Ayı Burç Yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

12 zodyak burcu

#Nisan ayı #burç yorumları yazılı olarakta geldi! En altta burçlara özel videomu da bulabilirsiniz…

Yükselen Koç:

Nisan ayı genelinde Koç burçları için en aktif olacak konu, sosyal çevre, bağlantılar kurmak, arkadaşlardan alınacak destekler olacak. Yine ay genelinde Venüs’ün ikiziler burcuna geçmesi ile birlikte iletişim, kısa seyahatler ve sözleşmeler gibi konular da ön planda. 1-7 Nisan arasında aktif olacak Mars – Uranüs karesi arkadaşlarınızla aranızda olabilecek bazı parasal konuları gündeme getirebilir. Parasal konularda gergin etkilere açıksınız.

Ayın en önemli olaylarından birisi de 8 Nisanda Terazi burcunda yaşayacağımız dolunay olacak, zaten gergin günler geçirirken dengeleri bozabilecek etkilere sahip bir dolunay yaşayacağız. Sizin ikili ilişkiler alanınızda olacak bu dolunay bazı ilişkilerde kopmalar yaratabilir. Bu sevgiliniz, eşiniz, birebir iş yaptığınız patronunuz gibi kişilerle olabilir. Adaletsiz olan ve dengenin kaçtığı herşey bizlere bu dolunay ile hatırlatılacak.

11 Nisanda Merkür burcunuza geçiş yapacak ve sizin için iletişimin yükseldiği bir dönem olacak, bu dönemde zihniniz daha aktif ve aklınızda birçok proje ve konu olacak. 19 Nisanda Güneş2in Boğa burcuna geçişi ile birlikte gündeminizde parasal konular olacak ve aslında güzel gelişmeler de kapıda olacak. Boğa burcunda 23 Nisanda gerçekleşecek sürprizli yeni ayda tam da  bu alana katkıda bulunacak, parasal konularda beklenmedik haberler ve gelişmeler söz konusu olacak ki bu etki 27 Nisana kadarda devam edecek. Umuyorum sağlıklı olduğunuz ve güzel gelişmeler yaşayacağınız bir ay olur…  

Yükselen Boğa: Nisan ayında parasal konular, iş ve çalışma hayatı ile ilgili konuları aktif!

Ay boyunca kariyeriniz, ilişkiniz ve hayatta ön planda olan konular, sizin için önemli olan konularda bir mücadele söz konusu olacak. Bu aslında bu konularda elinizin kuvvetli olduğunu gösteriyor, Mars’ın bu alandan geçişi hayatla ilgili önemli planlar aşamasında olduğunuzu ve birçok şeyi bir arada tutmak üzere bir mücadele yapacağınızı gösteriyor. Venüs’ün para alanınızdan geçişi ise aslında parasal konularda güzel gelişmelere açık olduğunuzu da gösterirken biraz can sıkıntısından olmadık şeylere ve teknolojiye para harcayabilirsiniz.

1-7 Nisan arasında aktif olacak Mars – Uranüs sert etkileşimi hayatınızda olmasını istediğiniz konularda ilerleme kaydetmek için biraz kendinizi üzebileceğinizi de gösteriyor. Bazı durumlar kontrolünüzden çıkabilir ve canınızı sıkabilir, esnek olmak ve kalmak bu ay önemli.

8 Nisanda Terazi burcunda yaşayacağımız dolunay, zaten gergin günler geçirirken dengeleri bozabilecek etkilere sahip bir dolunay yaşayacağız. Sizin çalışma, hizmet etme, evin düzeni ve sağlık konularını anlatan alanınızda olacak bu dolunay bazı şeyleri görünür hale getirirken eviniz ve çalışma hayatınız ile ilgili bazı kararlar almanızı da gerektirebilir.

11 Nisanda Merkür’ün Koç burcuna girmesi zihninizi çok aktif hale getirebilecek ama biraz vesvese yapmaya da açık olacaksınız moralinizi düşürmemeye dikkat. 19 Nisanda Güneş’in burcunuza geçmesi ise size iyi gelecek, enerjiniz daha yükselecek ve kendinize, hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeylere odaklanacaksınız.  23 Nisanda tam da bu alanda sürprizli bir yeni ay yaşayacağız, Boğalar hayatlarında bir aydınlanma yaşarken ani bazı kararlar alabilirler ki pek tarzları değildir. Beklenmedik gelişmeler ve kararlar almaya açık, hayatınızda önemli değişimlerin kararların temelini atabileceğiniz bir yeni ay. 21- 27 Nisan içinde aktif olacak bu etkiler bir uyanış, büyük farkındalık ve bir özgürleşme isteğini de beraberinde getirecek. Umarım güzel bir ay olur sizin için…

Yükselen İkizler Burcu:

Nisan ayı kendinize daha çok zaman ayıracağınız, aşk, çocuklar konularının ön planda olacağı bir ay olacak. Mars’ın sizin düşüncesel alanınızdan geçişi hayatınızda düşüncelerinizin ve bakış açılarınızı değiştirmenizin önemini gösterecek. Yine uzaklarla ve yabancılarla ilgili bazı konular ve seyahat konuları da gündemde olacak. Yeni birşeyler öğrenmek için güzel bir aydasınız. Venüs’ün burcunuzda ilerlemesi de hayatınızda neleri değiştirebileceğinizi ve nasıl olursa daha iyi hissedeceğinizi düşünmek için iyi etkiler verecek.

1-7 Nisan arasında aktif olacak Mars – Uranüs sert etkileşimi hepimize sert etkilerle birlikte hayatı iyice sorgulama fırsatı verecek ve sizin de biraz daha hem kendi içinize hem de evde daha çok kendinizle kalmak isteğinize yol açabilecek. 

8 Nisanda Terazi burcunda yaşayacağımız dolunay, zaten gergin günler geçirirken dengeleri bozabilecek etkilere sahip olacak. Sizin çocuklar, hobi gibi yapılan işler, aşk ve yaratıcı aktiviteler alanınızda olacak bu dolunay, ilişkilerde dengeyi tutturmayı zorlaştırabilir. Bazı ortaya çıkışlar ve yüzleşmeler de yaşanabilir. 

11 Nisanda Merkür’ün Koç burcuna girmesi aslında hayallerinize odaklanacağınızı da gösteriyor, sosyal çevrenizdeki bazı kişilerle iletişimde olup, bazı projeler geliştirmeniz ve kararlar almanız da mümkün bu dönemde.  19 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçmesi ise sizin için tam bir içe çekilme, dinlenme, sağlıklı beslenme dönemini anlatıyor.  23 Nisanda tam da bu alanda sürprizli bir yeni ay yaşayacağız, İkizler burcu için bu dönem sağlıkla ilgili konulara olan odağı artırabilir. Yine evde kapanıp yapılacak bazı çalışmalar ve beklenmedik gelişmelerde bu dönemde mümkün. 21- 27 Nisan içinde aktif olacak bu etkiler bir uyanış, büyük farkındalık ve bir özgürleşme isteğini de beraberinde getirecek. Umarım güzel bir ay olur sizin için…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir