Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

30

Nisan 2020

0

YORUMLAR

Koç Burcu #Mayıs Ayı Burç yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

images 5

YÜKSELEN #KOÇ #MAYIS AYI #BURÇ YORUMU

Sevgili Koçlar parasal konuların son derece ön planda olduğu, sürprizli gelişmelere açık bir aya başlıyorsunuz bakalım ay genelinde neler var?

Mayıs ayına 23 Nisanda Boğa burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde ve taze enerjilerle başlıyoruz bu yeni ay sizin parasal konularla ilgili alanınızı aktive etmişti yine bu gelişmeler ön planda başlıyorsunuz. 1 Mayıs en enteresan günlerden olacak Merkür ile Uranüs kavuşum yapacak, aklımıza yeni fikirler gelmesi mümkün bu yine sizin parasal konularla ilgili alanınızı etkilerken bir arkadaşınızla bir iş yapmaya karar vermeniz veya sosyal çevrenizden gelecek bir destek bu dönemde söz konusu olabilecek. Yine bugün Venüs ile Mars arasındaki uyumlu açı, kadın – erkek ilişkilerinde güzel gelişmelere ve kararlara yol açabilecek etkiye sahip. 2-3 Mayısta sağlıkla ilgili konular ve gelişmeler gündemde olacak, özellikle sizin için bazı sağlık ve gündelik rutininiz ile ilgili konular ön planda olacak.

5 Mayısta Merkür’ün Güneş ile kavuşumu aktif olacak ne düşündüğümüze dikkat etmemiz gereken bir günde olacağız. Özellikle parasal konularla ilgili güzel gelişmeler, fikirler, teklifler ve sürprizli durumlar söz konusu olabilir bugünlerde. Yine ayını günde ay düğümleri (kader yolu) yer değiştirecek bir süredir devam ettikleri Yengeç – Oğlak aksını bırakarak Yay – İkizler aksına geçecek. Bu etki yılın kalanında sizin için yerleşim ile ilgili konuları, yakınlar – uzaklar ve eğitim konularını ön plana getirecek.

Ayın en önemli olayı 7 Mayısta #Akrep burcunda yaşayacağımız dolunay olacak. Bu dolunay Türkiye’nin burcunun da Akrep olması dolayısı ile bizim için son derece önemli bir dolunay olacak. Ülke genelinde son 2 ayda yaşadıklarımızın sonuçlarını, faturasını göreceğimiz ve bir yol planının belli olacağı bir dolunay süreci olacak. Bu dolunay sizin ortak para, finans, miraslarla ilgili konuları anlatan alanınızda olacağından, ortak bir işle ilgili bir sonuçlanma, bir banka kredisi alma veya ödeme durumu, yine ailenin parası ile ilgili bazı gelişmeleri getirebilir.  

10 Mayısta ise Karmanın Lordu – Başöğretmen #Satürn geri hareketine başlayacak, bir sınav sonucu alır gibi bir dönem olacak ne yaptık, hangi konularda karma yarattık hem göreceğiz hem de sınavlardan kaldığımız konuları tekrar çalışacağız. Aslında bu etki sadece bu ayın konusu olmayacak çünkü bu gerileme yavaş hareket eden Satürn dolayısı ile 28 Eylüle kadar devam edecek. Sizin haritanızdaki etki alanını okumak için bu yazımdan detaylara ulaşabilirsiniz.

11’i – 12’ye bağlayan gece yarısında ise Merkür yöneticisi olduğu #İkizler burcuna geçecek aslında buraya geçişi hepimiz açısından iletişime yardımcı bir etki getirecek. Eğitimle ilgili konular, yazışmalar ve ticaretle ilgili konularda hızlı gelişmeler söz konusu olabilecek. Sizin için iletişim konuları son derece hızlanacak yine kardeşler – kuzenlerle ilgili konularda ön plana çıkabilecek.

13 Mayısta Mars #Balık burcuna geçecek, girişimin, cesaretin gezegeni Mars Balık burcunda ateşin suya düşmesi gibi olacak. Kararsızlık, yön belirlemede zorlanma son derece söz konusu bu dönemde o yüzden durumları zorlamayın ve hayatınızla ilgili önemli kararlarda acele etmeyin. Mars burç yöneticiniz olduğundan tüm Koç burçları için biraz kararsızlık, yanlış kararlar almaya yol açabilir ekstra dikkat edin. Aynı günde paranın ve ilişkilerin gezegeni Venüs’ün de geri harekete başlaması yine hem parasal konularda hem de ilişkilerle ilgili konularda kararlar alırken acele etmemek gerekliliğini gösteriyor olacak. Bu gerileme sadece Mayıs ayında değil Haziran ayında da devam edecek ve 24 Hazirana kadar aktif olacak.

Ayı bitirirken 20 Mayısta Güneş İkizler burcuna geçecek ve hemen sonrasında 22 Mayısta İkizler burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay hepimize daha fazla özgürlük getirecek, daha serbest iletişim ve sosyalleşme bu yeni ayla birlikte söz konusu. Yeni ay iletişim, sözleşmeler alanınızı aktive edecek ama eski bir konu ise rahatça ilerleyin yeni konularda iyice düşünün derim. Hepimiz için güzel bir ay olması dileği ile… Mayıs ayı genel yorumunu izlemek isterseniz videomu aşağıda paylaşıyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir