Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

30

Mayıs 2020

0

YORUMLAR

Aslan Burcu Haziran Ayı Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

leo

Aslan Burcu Haziran ayı yorumu!

Sevgili Aslan & Yükselen Aslanlar, Haziran ayına Mayıs sonunda İkizler burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz. Haziran ayı son derece hareketli olacak, bir yandan tutulmalar diğer yandan da gezegen gerilemeleri çok aktif, bakalım sizin hangi hayat alanlarınız etkileniyor?

Bildiğiniz üzere Mayıs ayında başlayan Venüs gerilemesi, Jüpiter gerilemesi ve Satürn gerilemesi bu ayda devam ediyor, bunlar etkileri uzun gerilemeler ama iyi haber Venüs bu ayın sonuna doğru düz harekete geçecek. Bu ay Merkür gerilemesi de bu gerilemelere katılacak.

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Sizin hayaller, umutlar alanınızda olan bu kavuşum, hayallerinize odaklanma ve kalpten dileme için iyi etkiler veriyor!

5 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim Yay burcundaki Ay tutulması bugün gerçekleşecek. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki yükselen Aslan burcunun aşk, çocuklar, severek – hobi gibi yapılan işler alanında olacak. Bu tutulma daha çok eski konuları da beraberinde getirecek, ilerlemeden önce nelerin değişmesi gerektiğini göreceksiniz. Doğru bildiğimiz yanlışlar ve düşünce sistemimizde kalıplaşmış bizi ilerletmeyen konularda devrede olacak. Sizin içinde aşk konusunda bir tamamlanma, ileri gitme veya bitiş kararı verme olabilir.

11-13 Haziran Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin haritanızda bu etki para alanında olduğundan bu dönemde parasal konularla ilgili önemli kararlar alırken dikkat ediniz. Para alışverişi yaparken veya borç – alacak durumlarında çok dikkat edin. Para kaybı, aldanma veya hırsızlık gibi durumlar olabilir. #aslan burcu

18 Haziranda Merkür yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin hayatınızda ise tam bir geri dönüp bakma dönemi olacak, eski işler, eski aşklar, eski konular hep açılacak ve ilerlemeden önce ne istediğinizi sorgulayacaksınız. BU dönemde arkanızdan yapılan konuşmalar, bazı bilmediğiniz durumlar olabilir, konuşmalar kapalı kapılar ardında olabilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma sizin için daha çok bir içe çekilme durumunu, sağlık ve bazı tatsız konulardan özgürleşmeyi anlatacak. Özellikle ailesel konularda canınızı sıkan bazı durumlar ve aile olmakla ilgili durumlara yeni bir bakış açısı bu dönemde mümkün.

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Sizin haritanızda anlaşmalar, seyahatler, sözleşmeler ve iletişim alanınızı yöneten Venüs, ilerleme, sosyal çevrede ilerletemediğiniz konuları ilerletmek için daha rahat etkiler getirecek.  #aslan burcu

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması  (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş haritanızın hukuksal konular, eğitimler, inançlar, seyahatler, yurtdışı – yabancılarla yapılan işler alanında olduğundan, eforunuz bu konularda çok yoğun olacak. Yeni bir iş, eğitim veya seyahatler konuları bu dönemde çok ön planda olabilir. Yılın daha rahat etkiler alanlar olan Aslan burcu için umarım bu ayda güzel gelişmeler olur..  

Aslan Burcu Haziran ayı yorumunu izlemek isterseniz bu linkten ulaşabilirsiniz videoma https://youtu.be/QnWvglCmXFA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir