Güliz Kına Astroloji

Astrolojik olarak, bugünlere dikkat!

foggy day 4

Astrolojik olarak bugünlerde sert etkiler var!

Haftalık yazımda da bahsettim ama tekrar yazmak istedim 11-14 Haziran arasında aktif olacak Mars ile Neptün gezegeninin kavuşumu bu günlerde bizim kafalarımızı biraz karıştırıyor. Bu ikilinin bir de Güneş ile sert açı yapması bizleri hepten gerebilir dikkat diyorum. Şimdi bu etkinin hem pozitif hem de zorlu tarafları var onlara bir bakalım.

Bu etkiyi anlamak için gezegenlerin doğasına bakarsak; Mars, girişim, aksiyon, cesaret, eril enerji, harekete geçmek demektir. Neptün ise, sisler, hayal alemi, sular, aldanma – aldatma, ilahi enerji ile alakalıdır. Bu ikili bir araya geldiğinde tabiiki yüksek bir enerji çıkıyor, eğer hayallere dalmak, hayal gücünüzü kullanarak bazı işler yapmak, sanatsal birşeyler çıkarmak istiyorsanız bu iyi bir etki olacaktır.

Dikkat etmek gereken tarafı ise Mars acelecidir, hadi yapalımcıdır, hareketi ve aksiyonu sever ki uzun bir süredir evlerde oturmaktan hepimiz aksiyonu özledik fakat hızlı aksiyon alayım derken yanlış işlere de girmek mümkün. O yüzden de bu dönemde yapacağınız işlere, alacağınız aksiyonlara, kime inanacağınıza çok dikkat edin. Bu etki tam olarak belirsizlik, sonuçlanmayan işler, hayallere dalıp yanlış iş yapma, sonucu nedeni belli olmayan işler, hastalıklar, durumlar gibi konuları anlatır. O yüzden de önümüzü görmeden nasıl araba kullanamaz isek bu hafta önemli işleri pas geçmek iyi olacaktır. Dikkat etmek gereken ise dalgınlıkla eşyalarımızı bir yerlerde unutmak, yine dalgınlık yüzünden olabilecek kesikler, yaralanmalar olacaktır. Neptün sularla alakalı olduğundan herkeste olmayacaktır haritalara göre değişecektir ama sularla ilgili problemler, su patlaması v.b durumlar oluşabilir. Yine bugünlerde size söylenenleri iyi sorgulayın, hele tanımadığınız kişilerle ilgili ekstra temkinli olun… Umarım bugünleri de kolaylıkla atlatır, bu dönemde faydamıza olacak hayaller kurarız ve hayallerimiz çabucak gerçek olur… Sevgiyle

Exit mobile version