Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

20

Haziran 2020

1

YORUMLAR

Yengeç tutulmasına özel bir niyet!

Yazar , Kategori Astroloji

painting the stars

Yengeç tutulmasına özel güzel bir niyet yapalım!

Yengeç burcundaki bu tutulma ile birlikte geçmişten getirdiğim, beni hayatta ilerlemekte engelleyen negatif inançlarımı bırakmaya niyet ediyorum. Ailemle olan hesaplaşmamı kapatmaya niyet ediyorum, onları yaptıkları veya eksik yaptıkları herşey için affediyorum, onlar bilgileri ve deneyimleri dahilinde en iyisini yapıyorlardı.

Çocukluğumu şifalandırmaya niyet ediyorum ve o günlerime sevgi gönderiyorum. Annemi eleştirdiğim her konuyu affediyorum, onu olduğu gibi kabul etmeye niyet ediyorum. Babama kızdığım, eleştirdiğim herşey için hem kendimi hem de onu affediyorum. Çocukluğumda yaşadığım travmalar yüzünden veya eleştirildiğim konular yüzünden kendimi yetersiz gördüğüm alanları görmeye ve bu konularda gelişme kaydetmeye niyet ediyorum.

Ben potansiyeli yüksek bir insanım ve kafama koyduğum herşeyi yapabilirim, ben olduğum halimle yeterliyim ve sevilmeye değerim. Geçmişteki kötü anılarımı kabul ediyor, şifalandırıyor ve bugünde yaşamaya niyet ediyorum. Çocuklarımla ve ailemle yaşadığım zorlukların sevgi ile şifalanmasına niyet ediyorum.

Eril – dişil enerji dengemin eşitlenmesi için kendi bedenime sevgi veriyorum. ben dengedeyim, kendimi seviyorum, kendime güveniyorum, korkularımla yüzleşip ilerlemeye niyet ediyorum. Şifa olsun… #yengeç tutulması

Yengeç tutulmasının etkilerini okumadı iseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz…

Tutulmalar neler anlatır derseniz bu videomu izleyebilirsiniz.. https://youtu.be/5EtjSCDA2Bo

1 Yorum

  1. Zeynep

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir