Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

26

Temmuz 2020

0

YORUMLAR

Ağustos ayı burç yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

Ağustos ayı

Ağustos ayı burç yorumları; burçları neler bekliyor?

Bu yazımda ağustos ayındaki astrolojik etkilerin burçlara getirdiklerini anlattım eğer genel etkileri bilmek isterseniz daha önceden yayınladığım yazıma buradan ulaşabilirsiniz…

Ağustos ayı burç yorumları: Burcunuza ve yükseleninize göre okuyunuz!

Koç & Yükselen Koç Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos ayına Yengeç burcunda gerçekleşen yeni ay ile başlıyoruz bu yeni ay sizin aile ve evinizle ilgili konuları etkiledi, bu ayın başlarında da bu konular aktif olacak.  

3 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin hayaller ve umutlar alanınızı aydınlatacak. Hayatınızla ilgili haber beklediğiniz şeylerden ve kişilerden güzel haberler gelebilir ve sizi mutlu edebilir. Yine sosyal çevrenizde pek hareketli olacak, yalnız kalamayacak gibisiniz.

5 Ağustosta Merkür Yengeç burcundan Aslan burcuna geçiş yapacak, bu da sizin odağınızı aşk, hobi gibi veya severek yapılan işler ve çocuklar alanına çevirecek. 5-6 Ağustos biraz daha içsel günler olacak sizin için… Koçlar için ayın en hızlı günleri 7-8 – 9 Ağustos olacak, özellikle yükselen Koçlar için…

7 Ağustosta Venüs İkizler burcundan Yengeç burcuna geçiş yapacak ve odağınıza daha çok aileniz, eviniz ve alım – satım gibi konular gelecek.

15 Ağustos daha duygusal bir gün aile temaları ön planda, aileniz ile ilgili bazı konular ön plana gelebilir veya aile olmak isteğiniz ve çabanız ile ilgili bazı durumlar ön plana çıkabilir.

19 Ağustosta Aslan Burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay ile yeni bir işe girişmek, kendi hobiniz olan birşeyle ilgili adımlar atmak belki bir web sayfası veya instagram hesabı oluşturmak gibi konular ön planda olabilecek. Yine aşk ve çocuklarla ilgili konularda yeni girişimler yapmak için iyi bir dönem olacak.  

20 Ağustosta Merkür Başak burcuna ve sizin iş, çalışma, hizmet etme, sizin için çalışanlar ve sağlık alanınıza geçecek. Bu geçiş ile birlikte yoğun çalışmalı bir döneme gireceksiniz, yeni şeyler üretmek, yoğun bir tempo ve evinizde de yoğun bir gündem söz konusu.  

21- 22 Ağustos ikili ilişkiler son derece ön planda olacak ve dengeyi bulmanız gerekecek. Ay biterken 22 Ağustos Güneş Başak burcuna geçecek ve sizin çalışma, üretme alanınız daha da hareketlenecek. Yeni bir iş, yeni bir çalışan, iş yerinde yeni düzenlemeler bu dönemde söz konusu olacak.  Güzel bir ay olmasını dilerim. #ağustos ayı burç yorumları

Boğa& Yükselen Boğa Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos ayına Yengeç burcunda gerçekleşen yeni ay ile başlıyoruz bu yeni ay sizin iletişim, sözleşmeler ve kardeşlerle ilgili konularınızı ön plana getirdi ve bu ayın başlarında da bu konular aktif olacak.  

3 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin kariyer, ön planda olma ve evlilik alanınızı aydınlatacak. İş konuları ile ilgili önemli konular, haberler, bir projenin tamamlanması ve beklediğiniz haberleri almakta bu dönemde söz konusu. Yine evli olanlar için evlilikleri ile ilgili önemli konuların gündeme gelmesi, bekarlar içinde bir ilişki ile ilgili karar anı söz konusu olacak.

5 Ağustosta Merkür Yengeç burcundan Aslan burcuna geçiş yapacak, bu da sizin odağınızı daha çok eviniz, aileniz ve onlarla olan iletişiminize çevirecek. Boğalar için ayın en hızlı ve yüksek enerjili günleri 10-12 Ağustos arası olacak.  

7 Ağustosta Venüs İkizler burcundan Yengeç burcuna geçiş yapacak ve odağınıza daha çok iletişim, sözleşmeler, anlaşmalar, kardeşlerle ilgili konular ve seyahatler alanına çevirecek bu konularda güzel gelişmeler mümkün… 

19 Ağustosta Aslan Burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay ile eviniz ve aileniz ile ilgili önemli bir karar anı gelebilir.  Yeni bir başlangıç, bir taşınma, evde bazı değişimler veya aile içinde yeni kararlar alınması söz konusu…

20 Ağustosta Merkür Başak burcuna ve sizin hobiler, hobi gibi yapılan işler, çocuklar ve aşk alanınıza geçecek. Bu konularda iletişim ve kafanız son derece yoğun olacak. 22 Ağustosta bu alana Güneş’in geçmesi de bu konuları son derece hareketlendirecek ve destekli etkiler getirecek. Ağustos ayı yılın en iyi aylarından, umarım güzel gelişmeler getirir sevgili Boğalar… #ağustos ayı burç yorumları

İkizler & Yükselen İkizler Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos ayına Yengeç burcunda gerçekleşen yeni ay ile başlıyoruz bu yeni ay sizin parasal konularınızı ön plana getirdi ve bu ayın başlarında da bu konular aktif olacak.  

3 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin seyahatler, uzak akrabalar, yurtdışı, yabancılar ve hukuk konularını anlatan alanınızı aydınlatacak. Son derece uyandırıcı etkiler içeren bir dolunay olduğundan bu dönem önemli bir açılım, farkındalık, öğrenme ve gelişim dönemini getirebilir sizin için. Bu dönemde neye ve neden inandığınızı sorgulayabilirsiniz. Yine bir seyahat kararı veya bir davanın sonuçlanması bu dönemde mümkün.

5 Ağustosta Merkür Yengeç burcundan Aslan burcuna geçiş yapacak, bu da sizin odağınızı daha çok iletişim, seyahatler, anlaşmalar, sözleşmeler ve kardeşlerle ilgili konulara kaydıracak. #İkizler için ayın en hızlı ve yüksek enerjili günleri 13-14 Ağustos arası olacak.  

7 Ağustosta Venüs İkizler burcundan #Yengeç burcuna geçiş yapacak ve parasal konularla ilgili güzel gelişmeleri ve haberleri size getirebilecek bir dönemi başlatacak.

19 Ağustosta Aslan Burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay ile daha önceden bahsettiğim sözleşmeler, seyahatler ve anlaşmalar ile ilgili konularda yeni başlangıçlar olabilecek. Elinizin kuvvetli olduğu ve istediklerinizi alabileceğiniz bir dönem olacak.

20 Ağustosta Merkür Başak burcuna ve sizin aile, evin düzeni, alım satım konularını anlatan alanınıza geçecek. Bu dönemde eviniz ile ilgili konular, anne – babanızla ilgilenmeniz gereken konular gündeme gelebilir. 22 Ağustosta bu alana Güneş’in geçmesi de bu konuları son derece hareketlendirecek ve destekli etkiler getirecek. Ağustos ayı yılın en iyi aylarından, umarım güzel gelişmeler getirir sevgili İkizler… #ağustos ayı burç yorumları

Yengeç & Yükselen Yengeç Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos ayına Yengeç burcunda gerçekleşen yeni ay ile başlıyoruz bu yeni ay sizin burcunuzda olduğu için hayatınızla ilgili yenilemek istediğiniz konular ön planda olacak. Yenilenme isteğinde aslında herşey var, görünüşünüz, eviniz, işiniz ve diğer hayatınızın düzeni ile ilgili konular ön planda başlayacaksınız Ağustos ayına…   

3 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin ortak para konularınızı anlatan alanı etkileyecek. Bu dönemde büyük bir farkındalık, bir gerilim sonrası ortaya çıkacak bazı konular. Eşin parası ile ilgili konular veya ailenin parası ile ilgili konular gündemde olacak. Yine ortak bir yatırım veya iş ile ilgili de bir sonuçlanma gündeminize gelebilir.

5 Ağustosta Merkür burcunuzdan Aslan burcuna geçiş yapacak, bu da sizin odağınızı daha çok parasal konulara kaydıracak. Bu dönemde para kazanmak odağınızda olacak ve zihniniz yeni projeler üretmeye odaklı olacak. #Yengeç için ayın en hızlı ve yüksek enerjili günleri 15-16 Ağustos arası olacak.  

7 Ağustosta Venüs İkizler burcundan burcunuza geçiş yapacak ve sizin hayatınıza güzellikler saçacak. Hem para hem de ilişkiler konularında güzel bir dönem yaşayacaksınız Venüs burcunuzdan geçerken. Hayalleriniz ve eviniz ile ilgili konular bu dönemde ön planda olacak.

19 Ağustosta Aslan Burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay ile daha önceden bahsettiğim gibi parasal konularda yeni başlangıçlar iyice ön planda olacak. Bu konularda elinizin kuvvetli olduğu ve istediklerinizi alabileceğiniz bir dönem olacak.

20 Ağustosta Merkür Başak burcuna ve sizin iletişim, sözleşmeler, anlaşmalar, seyahatler ve kardeşlerle ilgili konuları anlatan alana geçecek bu konularla ilgili zihniniz yoğun olacak. 22 Ağustosta bu alana Güneş’in geçmesi de bu konuları son derece hareketlendirecek ve destekli etkiler getirecek. Ağustos ayı yılın en iyi aylarından, umarım güzel gelişmeler getirir sevgili Yengeçler… #ağustos ayı burç yorumları

Aslan & Yükselen Aslan Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos ayına Yengeç burcunda gerçekleşen yeni ay ile başlıyoruz, sizin için biraz daha yavaşlatıcı etkiler içerdi bu yeni ay. Bu dönemi hazırlık yapmak, hayatınızı gözden geçirmek ve yapmak istediklerinizi planlamak için kullanabilirsiniz. Ağustos ayına da bu yeni ayın etkisinde başlıyoruz.

3 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin tam karşıt alanınızda olduğundan ikili ilişkiler alanınızı etkileyecek. Bu dönemde her tür ikili ilişki ön planda olacak, bunun içinde aile ile olan ilişkiler, eşiniz ile ilgili konular veya ortak bir iş yaptığınız kişi ile olan ilişkiler ön planda olacak. Farkındalığı yüksek ve birazda gergin etkilere sahip bu dolunay bitmesi gereken ilişkileri kopartma etkisine sahip.

5 Ağustosta Merkür Yengeç burcundan, burcunuza geçiş yapacak, bu da sizin hayatınızı, düşüncelerinizi ve iletişim alanınızı hızlandıracak. #Aslan burcu için ayın en hızlı ve yüksek enerjili günleri 17-18 Ağustos arası olacak.  

7 Ağustosta Venüs İkizler burcundan Yengeç burcuna geçiş yapacak ve sizin için bu dönem biraz dinlenme, içe çekilme ve sağlık konuları ile ilgili bir iyileşme dönemini anlatacak..

19 Ağustosta burcunuzda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay ile kendinize dönmek, görünüşünüzde değişiklik yapmak, hayatla ilgili kararlar almak ve başlangıçlar yapmak gündeminizde olacak. Her burçta yılda bir kez yeni ay oluyor bu da sizin döneminiz iyi değerlendirin…  

20 Ağustosta Merkür Başak burcuna ve sizin parasal  konuları anlatan alanınıza geçecek bu konularla ilgili zihniniz yoğun olacak. 22 Ağustosta bu alana Güneş’in geçmesi de bu konuları son derece hareketlendirecek ve destekli etkiler getirecek. Ağustos ayı yılın en iyi aylarından, umarım güzel gelişmeler getirir sevgili Aslanlar…   #ağustos ayı burç yorumları

Başak & Yükselen Başak Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos ayına Yengeç burcunda gerçekleşen yeni ay ile başlıyoruz, sizin için hayalleriniz ve sosyal çevrenizi anlatan konuları aktive etti bu yeni ay. Ağustos ayına da bu yeni ayın etkisinde başlıyoruz.

3 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin sağlık, iş yeriniz, çalışma hayatınızla ilgili konuları etkileyecek. Bu dönemde iş yeri ile ilgili bazı gergin durumlar oluşabilir yine çalışma arkadaşlarınızla da, aslında farkındalığı yüksek bir dolunay ama bir o kadarda gergin etkilerde içeriyor… 

5 Ağustosta Merkür Yengeç burcundan, Aslan burcuna geçiş yapacak, bu da sizi aslında biraz yavaşlatacak, zihninizde birşeyleri kurmaya açık olacaksınız, gizli ve derin düşünceler, otorite konusundaki kişilerle ilgili içsel kızgınlıklar söz konusu. #Başak burcu için ayın en hızlı ve yüksek enerjili günleri 20 -21 Ağustos arası olacak.  

7 Ağustosta Venüs İkizler burcundan Yengeç burcuna geçiş yapacak ve sizin hayallerinize odaklanabileceğiniz, güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz ve özellikle arkadaş gruplarınızla güzel vakitler geçirebileceğiniz bir dönemi anlatacak bu geçiş.

19 Ağustosta Aslan burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay ile içsel planlar ve kararlar gündemde olacak, hayatınızda bazı değişikleri planlıyorsunuz ama bunları uygulamak için doğru zamanı bekleyeceksiniz..

20 Ağustosta Merkür burcunuza geçiş yapacak ve burç yöneticinizin burcunuza geçmesi sizin için harika etkileri de beraberinde getirecek.. 22 Ağustosta bu alana Güneş’in geçmesi de bu konuları son derece hareketlendirecek ve destekli etkiler getirecek. Ağustos ayı yılın en iyi aylarından, Başaklar içinde son derece güzel bir ay olacak özellikle sonuna doğru, umarım güzel gelişmeler getirir sevgili Başaklar…    #ağustos ayı burç yorumları

Terazi & Yükselen Terazi Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos ayına Yengeç burcunda gerçekleşen yeni ay ile başlıyoruz, sizin için kariyeriniz, uzun süreli ilişkiniz veya evliliğiniz ile ilgili konuları getiren bu yeni ayın etkisinde başlıyoruz Ağustos ayına da…

3 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin aşk, çocuklar ve hobi gibi – severek yapılan işler konularınızı etkileyecek. Bu dönemde bir aşk ilişkisi ile ilgili karar anı gündeme gelebilir, yine bir ilişki kararı alınabilir. Aynı zamanda çocuklarınız ile ilgili konularda bu dönemde gündeme gelebilir. Bir işle ilgili bir karar anı da gelebilir. Bu dolunay biraz gergin etkiler içeriyor ama amacı kişilere bir uyanış yaşatmak umarım hayatınızda bazı şeylerin daha farkına varırsınız…

5 Ağustosta Merkür Yengeç burcundan, Aslan burcuna geçiş yapacak, bu da sizin hayaller ve sosyal çevre alanınızı aydınlatacak. #Terazi burcu için ayın en hızlı ve yüksek enerjili günleri 21 -22 Ağustos arası olacak.  

7 Ağustosta Venüs İkizler burcundan Yengeç burcuna geçiş yapacak ve sizin kariyer alanınıza güzel etkiler getirecek. Yine bu alan ilişkiniz ve evliliğiniz ile de alakalı olduğundan bu dönemde bir ilişki ile ön planda olabilirsiniz ne de olsa Teraziler için ilişkiler her zaman ön plandadır…

19 Ağustosta Aslan burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay hayalleriniz yolunda adım atmanız için yeni başlangıçları getirebilecek. Bu dönemde yeni bir sosyal çevreye girmek, arkadaşlarınız ile ilgili yeni planlar ve organizasyonlar söz konusu olabilir.  

20 Ağustosta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak ve bu etki sizi biraz içsel alana çekecek, bu dönemde geri çekilip hayatınızı, ilişkileri sorgulamak söz konusu. Zihin çok aktif olacağından ve düşüncelerinizi söylemeye odaklı olmayacağınızdan biraz yorulabilirsiniz ama hayatınızla ilgili önemli planlar yapmaktasınız. 22 Ağustosta bu alana Güneş’in geçmesi de bu konuları son derece hareketlendirecek. Ağustos ayı yılın en iyi aylarından, umarım güzel gelişmeler getirir sevgili Teraziler…    #ağustos ayı burç yorumları

Akrep & Yükselen Akrep Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos ayına Yengeç burcunda gerçekleşen yeni ay ile başlıyoruz, sizin için hayata bakış açınız, uzak akrabalarla ilgili konular, uzaklar ve seyahatler konularını gündeme getirdi bu yeni ay ve bu konularla da başlıyorsunuz Ağustos ayına…

3 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin ev- aile, anne, babanız ile ilgili konuları gündeme getirecek. Bu dönemde ailenizle bazı gergin durumlar oluşabilir dikkat edin, bir ev değişimi veya evinizde bir değişimde söz konusu olabilir.

5 Ağustosta Merkür Yengeç burcundan, Aslan burcuna geçiş yapacak, bu da sizin kariyer, ilişkiler ve evlilik alanınıza etki yapacak. #Akrep burcu için ayın en hızlı ve yüksek enerjili günleri 23-24 Ağustos arası olacak.  

7 Ağustosta Venüs İkizler burcundan Yengeç burcuna geçiş yapacak ve sizin seyahatler, hukuksal konular ve yurtdışı ile ilgili konularınıza güzel etkiler getirecek. Bir seyahat veya uzaktan akrabalarınızın gelmesi söz konusu olabilir.  

19 Ağustosta Aslan burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay özellikle kariyer konularında ön plana çıkmanızı destekleyecek. Bu dönemde yeni bir işe veya projeye başlamak, yine ilişkiler konularında bazı kararlar söz konusu olabilir.

20 Ağustosta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak ve sosyal çevreniz ile ilgili konular yoğunlaşacak. Arkadaş buluşmaları, organizasyonlar ve hayalleriniz yolunda bazı planlar ve girişimler bu dönemde söz konusu olacak.  22 Ağustosta bu alana Güneş’in geçmesi de bu konuları son derece hareketlendirecek. Ağustos ayı yılın en iyi aylarından, umarım güzel gelişmeler getirir sevgili Akrepler…      #ağustos ayı burç yorumları

Yay & Yükselen Yay Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos ayına Yengeç burcunda gerçekleşen yeni ay ile başlıyoruz, sizin ortak para konularınızı anlatan alanınızı gündeme getirdi bu yeni ay ve bu konularla da başlıyorsunuz Ağustos ayına…

3 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sizin seyahatler, akrabalar ve iletişim alanınızı aydınlatacak. Bu dönemde ailenizle bazı gergin durumlar oluşabilir dikkat edin, bu dönemde bir seyahat kararı veya bir işle ilgili bir görüşme veya takip eden günlerde bir sözleşme imzalanması söz konusu. Aydınlanma, uyanış ve farkındalığı yüksek bir dolunay ama kolay etkilerde içermiyor…  

5 Ağustosta Merkür Yengeç burcundan, Aslan burcuna geçiş yapacak, bu da sizin yine uzaklar, seyahatler, yurtdışı ile yapılan işler alanınıza etki edecek. #Yay burcu için ayın en hızlı ve yüksek enerjili günleri 25-27 Ağustos arası olacak.  

7 Ağustosta Venüs İkizler burcundan Yengeç burcuna geçiş yapacak ve sizin parasal konularınıza güzel etkiler getirecek, bu dönemde işin parası, ortak bir iş ve bankalarla ilgili konular gündeme gelebilir. Güzelliğiniz için veya güzel şeyler içinde para harcamak söz konusu olabilir bu dönemde…

19 Ağustosta Aslan burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay neye inandığınızı yenilemeniz gereken bir dönemi anlatacak.  Bu dönemde yurtdışı ile ilgili konular, yabancılarla yapılan işler, seyahatler ve uzaklarda olan kişilerle ilgili durumlar ön planda olabilir ve bu konularda yeni başlangıçlara açık etkiler var…#ağustos ayı burç yorumları

Oğlak & Yükselen Oğlak Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos ayına Yengeç burcunda gerçekleşen yeni ay ile başlıyoruz, sizin ikili ilişkiler konularınızı anlatan alanınızı gündeme getirdi bu yeni ay ve bu konularla da başlıyorsunuz Ağustos ayına…

3 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin parasal konularınızı aydınlatacak. Bu dönemde parasal konularla ilgili birileri ile gerilebilirsiniz, sizin istediğiniz gibi hareket etmiyor veya düşünmüyorlar diye kızmayın. Beklediğiniz bir paranın gelmesi veya bir ödemenin yapılması da bu dolunayın içinde var. Bir projenin veya işin bitimi ve parasının alınması da gündemde olabilir.

5 Ağustosta Merkür Yengeç burcundan, Aslan burcuna geçiş yapacak, bu da sizin yine ortak para konularınızı, ailenin parası veya bankalarla ilgili alanınızı aktive edecek.  #Oğlak burcu için ayın en hızlı ve yüksek enerjili günleri 28-29 Ağustos arası olacak.  

7 Ağustosta Venüs İkizler burcundan Yengeç burcuna geçiş yapacak ve sizin ikili ilişkiler alanınıza güzel etkiler getirecek, bu dönemde ortak işlerde güzel gelişmeler, veya ikili ilişkilerde sevgi dolu bir dönem yaşamanız mümkün.  

19 Ağustosta Aslan burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay ortak para konuları ile ilgli yeni başlangıçları anlatacak. Ortak bir iş, bankalarla ilgili konularda girişimler veya ortak bir işe başlamak bu dönemde söz konusu..  

20 Ağustosta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak ve sizin seyahatler, yurtdışı, uzak akrabalar ve yerlerle ilgili konuları gündeminize getirecek. Odağınız daha çok bu konularda olacak ve 22 Ağustosta bu alana Güneş’in geçmesi de bu konuları son derece hareketlendirecek. Ağustos ayı yılın en iyi aylarından, umarım güzel gelişmeler getirir sevgili Oğlaklar… #ağustos ayı burç yorumları

Kova & Yükselen Kova Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos ayına Yengeç burcunda gerçekleşen yeni ay ile başlıyoruz, sizin iş, çalışma alanınızı gündeme getirdi bu yeni ay ve bu konularla da başlıyorsunuz Ağustos ayına…

3 Ağustosta burcunuzda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin hayatınızla ilgili tüm konularda etkin olacak. Bazı konularla ilgili bir kapanış ve birşeyleri geride bırakma dönemini anlatacak. Bir projenin bitişi, bir ilişkinin bitişi veya iş konularında birşeylerin sonuçlanması söz konusu. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alacaksınız sevgili Kovalar… 

5 Ağustosta Merkür Yengeç burcundan, Aslan burcuna geçiş yapacak, bu da sizin ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanınızı aktive edecek.  #Kovaburcu için ayın en hızlı ve yüksek enerjili günleri 30 -31 Ağustos arası olacak.  

7 Ağustosta Venüs İkizler burcundan Yengeç burcuna geçiş yapacak ve sizin iş, çalışma ve beraber çalıştığınız kişiler alanınıza güzel etkiler getirecek, bu dönemde iş yerinizde güzel gelişmeler veya iş arkadaşlarınızla uyumlu bir dönem yaşayabilirsiniz. İş yerinde aşkta söz konusu olabilir belki? 

19 Ağustosta Aslan burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay ikili ilişkiler alanında yeni başlangıçları anlatacak. Bir ortaklık yapma kararı, bir ilişki başlangıcı veya ilişkinizde ciddi bir adım bu dönemde söz konusu olabilir. Her türlü ikili ilişki ile ilgili bir yenilenme ve yeni bakış açıları mümkün bu dönemde…  

20 Ağustosta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak ve sizin için ortak para konularını gündeminize getirecek. Odağınız daha çok bu konularda olacak ve 22 Ağustosta bu alana Güneş’in geçmesi de bu konuları son derece hareketlendirecek. Ağustos ayı yılın en iyi aylarından, umarım güzel gelişmeler getirir sevgili Kovalar… #ağustos ayı burç yorumları

Balık & Yükselen Balık Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos ayına Yengeç burcunda gerçekleşen yeni ay ile başlıyoruz, sizin aşk, çocuklar ve hobi gibi yapılan işler alanınızı gündeme getirdi bu yeni ay ve bu konularla da başlıyorsunuz Ağustos ayına…

3 Ağustosta Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin biraz daha içsel bir alanınızda olacağından, bazı konularla ilgili büyük farkındalıklar, bir aydınlanma, birilerinin sizden sakladığı konuların ortaya çıkışı, sizi aldatan birinin farkına varmak bu dönemde söz konusu. Size iyi gelmeyen ve sizi aşağı çeken birini de hayatınızdan çıkartabilirsiniz bu dönemde… Bir karar anı ve bitiş içerebilir bu dolunay biraz gergin etkilerde devrede… 

5 Ağustosta Merkür Yengeç burcundan, Aslan burcuna geçiş yapacak, bu da sizin iş, çalışma, üretme ve iş yerinizdeki durumları aktive edecek. Bu dönemde odağınız işinizde ve sağlık konularında olacak.  #Balık burcu için ayın en hızlı ve yüksek enerjili günleri 5-6 Ağustos arası olacak.  

7 Ağustosta Venüs İkizler burcundan Yengeç burcuna geçiş yapacak ve sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler ve eğlence alanınızı aktive edecek, sevgi dolu, aşk ve güzellikler dolu bir dönem başlayacak sizin için…

19 Ağustosta Aslan burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay iş yerinizde veya çalışma konularında yeni başlangıçları anlatacak. Bir işe başlama, iş yerinizde bazı değişiklikler ve yeni adımlar bu dönemde söz konusu olacak.    

20 Ağustosta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak ve sizin için ikili ilişkiler, ortaklıklar ve beraber çalıştığını kişilerle ilgili konuları gündeminize getirecek. Odağınız daha çok bu konularda olacak ve 22 Ağustosta bu alana Güneş’in geçmesi de bu konuları son derece hareketlendirecek. Ağustos ayı yılın en iyi aylarından, umarım güzel gelişmeler getirir sevgili Balıklar…  #ağustos ayı burç yorumları

Ağustos ayının astrolojik etkilerini anlattığım videoma bu linkten ulaşabilirsiniz https://youtu.be/XyohjjYv7Ss

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir