Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

31

Temmuz 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 1 3

Astrolojik olarak bugün neler var?

Cumartesi gününe merhaba! Güne #Ay #Oğlak burcunda başlıyoruz, özellikle sabah saatlerinde Uranüs etkileşimi dolayısı ile güzel süprizlere açığız.

Gün genelinde çalışma, üretme, birşeyler hazırlama modundayız. Bayram gününde de olsa yapılacak işler olacak, en azından bir yerlere gitme – gelme, düzenleme, toparlama ve paylaşma konuları gündemde olacak. Oğlak burcu geleneklerimizle ve büyüklerimizle son derece alakalıdır, bende bu bayram büyüklerimden bazı hikayeleri ilk kez duydum ve tanımadığım atalarımdan birçok kişiden haberdar oldum. Büyüklerimiz, geçmişimizin, bizim bugüne gelmemize sebep olan herkese teşekkür etmek lazım genlerinle bize bildiklerini ve bir parçalarını aktardıkları için.

Bugünde eskiler, büyükler ve geçmişle ilgili konular gündemde olacak. Ev içinde de olsa gündem yoğun olacak. Ağustos ayı hoşgeldi, güzel etkiler içeren bir ay olacak, etkilerini önceden yayınlamıştım okumayanlar yazıma buradan ulaşabilirler.

Kova burcundaki dolunaya doğru gidiyoruz, önümüze birçok bilgi gelebilir ve bizi şaşırtabilir. Umarım sizinde yolunuza güzel bilgiler gelir ve güzel açılımlar yapar. Kova dolunayının etkilerini buradan okuyabilirsiniz. Güzel bir gün ve bayram olmasını dilerim… Sevgiyle… #astroloji

Ağustos genelinde neler var derseniz videomu bu linkten izleyebilirsiniz… https://youtu.be/XyohjjYv7Ss

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir