Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

5

Ağustos 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 2

Perşembe gününde astrolojik olarak neler var?

Perşembe günü astrolojik etkilerine bakarsak, bugün Ay #Balık burcunda ilerlemeye devam edecek, yine duygusal, hassas hatta alıngan olabileceğimiz bir gündeyiz. Sabah saatlerinde biraz uykulu olabiliriz, rüyalarımıza dikkat etmemiz gerek çünkü haberci rüyalar görebiliriz.

Gökyüzünde dua kapıları açık bugün ve bu gece, gün içinde bol bol iyi niyetlerde bulunun, paylaşın, bir kişiye maddi veya manevi yardım edin ki evrenin bolluk – bereketi de size gelsin… İnsanlık birbirine yardım için var belki de bugün gerçekten durup bir “ben neden buradayım” diye düşünmek iyi olabilir. Amaç daha çok mal yapmak, daha çok çalışmak ve koşturmak olmamalı, bence insanların kendini tanıması için biraz yavaşlaması ve kendinle konuşması gerek, bugünde öyle bir gün çünkü aradığınız cevaplar size gelebilir.

Hafta ilerledikçe Mars’ın Plüton ile sert açısı iyice tetiklenmeye başlıyor, sert ve tehlikeli bir etkidir, bir yandan yıkım ve kötücül olaylara yol açabilirken diğer yandan da dönüşüm etkisini kuvvetlendiren bir yapıdır. E değişim, dönüşüm nasıl olur? Tabiiki olay bazında yaşadığımız şeylerle, yani ortalık git gide kızışmaya başlayacak ki dolunayda ilk tetiklerini attı.

Akşam saatleri çok güzel etkilere sahip, bu çılgın tempoda biraz kendimize vakit ayırıp, ne istediğimizi düşünmek için iyi olacak. Eğer istediğimiz sonuçları almıyorsak ya bir planımız yoktur ya da hiç hangi yöne gitmek istiyorum diye sormamışızdır işte bugün bu soruları sormanın sonrada kalpten dileklerimize odaklanmanın günü. Güzel bir gün ve gece olsun, kalbinizden geçenler gerçek olsun…

Kova burcundaki dolunayın genel & burçlara etkilerini okumak isterseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz….

Ağustos ayı nde neler var derseniz buradan videoma ulaşabilirsiniz… https://youtu.be/XyohjjYv7Ss #astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir