Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

5

Haziran 2021

0

YORUMLAR

Mars Aslan Burcuna geçiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

Mars aslan burcuna geciyor

Mars Aslan Burcuna geçiyor hayatlarımız hareketleniyor!

İkizler burcunda Perşembe günü yaşayacağımız Güneş tutulmasından hemen sonra 11 Haziran’da hareketin, cesaretin ve girişimlerin gezegeni Mars, ateşin, liderliğin, cesaretin burcu Aslana geçiyor! Hareket ve cesaret gezegeni, ateş elementi burçta, bizim hızımızı artıracak ve içimizdeki potansiyeli ortaya çıkarmamız için bize yardım edecek.

Aslan burcu liderlikle, cesaretle, egoyla, krallarla ve yöneticilerle alakalıdır, Marsta bizim nasıl harekete geçtiğimizi anlatır, cesaret verir ve girişim yapmak için destekler, yine erkekler ve savaşla da alakalıdır Mars. Bu dönemde dünya liderleri arasında ego savaşları yaşanabilir. Bireysel hayatlarımızda ise bizi daha cesaretli yapacak bir dönemdeyiz, yani aklımıza koyduğumuz şeyleri yapmak, girişimlerimizi ertelememek, yönetici konumunda kişilerle görüşmeler yapmak ve onların desteğini istemek. Kendimizi daha ön plana koymak, cesaretle ortaya çıkmak ve işlerimizi görünür kılmak bu dönemde mümkün. Bu dönemde tek dşkkat etmememiz gereken ise geri gitmekte olan Merkür olacak, bu etki biraz aklımızı karıştırabilecek ve bize eksik bilgiler verebilecek o yüzden dikkatli olmak lazım.

Aslan burcundaki Mars aslında bizi hayatta ileriye götürecek konulara odaklanabilmemizi, keyif alacağımız şeyleri yapmamızı, sanat ve gösteri dünyası ile ilgili hızlı gelişmeleri de gündemimize getirecek. Oldukça yüksek enerji içeren bu etkinin tam da tutulmadan hemen sonra olması aslında hayatlarımızda korkup çekindiğimiz konulardan kaçmadan adımlar atmanın önemini gösteriyor. Yine bazı durumlarda hızlı değişimler yaşanacağı, alternatif planlara geçmek gerekliliği de bu değişim ile tetikleyecek.

Bu geçiş 29 Temmuz akşamına kadar devam edecek ve en dikkatli olmak gereken zamanlar Satürn ile karşıtlık yapacağı 30 Haziran – 2 Temmuz arası olacak. Bu etkiden tüm burçlar ve herkes etkilenmektedir, geneli etkileyen bir durumdur, tabiiki en yüksek etkiyi Koçlar, akrepler ve Aslanlar alacak. Beni nasıl etkiliyor derseniz Haziran ayı yorumlarında anlatmıştım etkilerini buradan okuyabilirsiniz. Sevgiyle kalın, cesaretiniz bol olsun!

#Mars Aslan burcuna geçiyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir