Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

8

Haziran 2021

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 4

Astrolojik olarak Çarşamba gününde neler var?

Çasrşamba gününe merhaba! Güne Ay #İkizler burcunda ve kadersel etki göstergesi Kuzey ay düğümü ile kavuşumda başlıyoruz. Hayat size birşey anlatmaya çalışıyor dostlar, soru şu; size verilen bilgilerin kaynağı neresi? Kalbiniz bu bilgileri doğruluyor mu, başkasından öğrendiğiniz, kopyaladığınız bilgileri rehberiniz mi yapıyorsunuz? Hangi bilgileri tutmalı, hangileri bırakmalısınız? Aklınız karışıksa rehberliği evrenden – sistemden bekleyin. Yoldan geçen birisinin söylediği bir söz, radyoda ya da Tv’deki bir konuşma veya şarkı size mesaj içerebilir.

Bilgi dediğimizde İkizler burcu doğru ve yanlış bilgi ile de alakalıdır, hangi şu dedikodu dediğimiz veya birilerinin birilerini kontrol etmek, korkutmak amacı ile uydurduğu ve sonra ortalıkta dolana, dolana doğru kabul edilen. O yüzden insan kendi enerjisini temiz tutmak için yalandan uzak durmalıymış! Peki kendimize söylediğimiz yalanlar veya kandırmalar, sen bunu yapamazsın, boşver sen düşünme sana söyleneni yap gibi. Neyse konu uzun tutulma etkilerini buradan okuyabilirsiniz. Bugünde bilgi, iletişim, haberleşme ön planda olacak ama iyi takip eden, evrenin sesini dinleyen, sorgulayanlar için hayat bir başka olacak.

Güncelleniyoruz Can’lar, eski bilgiler, sistemler gidiyor yerine yenileri geliyor ve bu siz isteyin ya da istemeyin oluyor. Hayatı yaşadım demek için kendiniz düşünebilmeli, kendiniz seçim yapabilmeli, doğru ve yanlışı ayırd edebilmelisiniz. İşte bugünlerde tam da tutulma arefesinde akıllar karışık, ak ile kara ortaya çıkıyor ve yeni yollar seçmeden önce neleri bırakmak gerektiğini fark ediyoruz. Umarım bugünde evrenin verdiği mesajları görür anlar ve uygularsınız. Aklınızda sorular varsa bir sorun bakalım sisteme, bunun için ne yapmalıyım bana yol göster diye ne cevaplar gelecek. Güzel bir gün olsun…

Günün mesajı: Buraya öğrenmeye ve geliştirmeye geldiğin şey sevgi, sevebilmek ve sevgiyi genişletmek. Sevgi ve korku aynı yerde bulunmaz, bu yüzden sevgide kal, korkma ve sisteme güven, herşey yolunda. Ama herşeyden önce kendini sevmeyi ve kendine teşekkür etmeyi unutma! Deneyimlerin ve bilgilerin doğrultusunda elinden gelenin en iyisini yapıyorsun, aferin sana!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir