Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

8

Temmuz 2021

0

YORUMLAR

Yengeç Burcunda Yeni Ay!

Yazar , Kategori Astroloji

yeni ay 1

Yengeç burcunda yeni ay! Etkileri neler?

10 Temmuz Cumartesi günü sabaha karşı saat 04.36’da Yengeç Burcunun 18 derecesinde bir yeni ay meydana gelecek. Yeni ay sırasında Yengeç burcu yükselecek ve yeni ayın karşısında geri hareketli Plüton duruyor olacak. Aslan burcundaki Venüs ile Mars’ın gökyüzündeki kavuşumu da dikkat çekici olacak. Şimdi bakalım bunlar ne demekmiş… (Temmuz ayı burç yorumlarını okumayanlar buradan ulaşabilirler)

Yengeç – Oğlak aksı maddi ve manevi güvencede olma ihtiyacını anlatan akstır, Yengeç burcundaki yeni ay’ın ise Plüton ile karşıtlığı bazı dönüşümler, değişimler, en azından bakış açılarında olması gereken değişimlerin gerekliliğini anlatıyor. Yengeç burcu duygularla, ailemizle, çocuklarla ve çocukluğumuzla alakalıdır, kendimizi duygusal güvencede hissetmek için bir yere ait hissetmek isteriz, bu ilk başta ailemiz ve yuvamızdır. Eğer burada sorun varsa da hayat boyu ailemiz gibi olacak kişilere, gruplara ihtiyaç duyar hatta sadece bu ihtiyacı karşılamak için bazı gruplara katılma ve onlardan destek almak isteriz.

Kendimizi geri çekip, içimize kapandığımız veya çocukluğumuzda yaşadığımız travmalı, sevgisiz ve desteksiz durumlar yüzünden bugünlerde yaşadığımız sorunları da anlatacak bu yeni ay ve diyecek ki artık büyü, içindeki çocuk orada kalsın, bu yaraları, bu eksik hissetme duygusunu kapat ve kendine güvenerek yeni yollar aç! İşte bu yeni ay içimizdeki çocukla, çocukluğumuzla, ailemizle bir barış yapmak ve kendi kabuğumuzda duygusal olarak ve maddi olarak herşeyin yolunda olduğunu bilerek ilerleme zamanı diyor. Şimdi herşey nasıl yolunda değil ki diyeceksiniz ama merak etmeyin herşey yolunda çünkü yaşamaya devam ediyorsunuz, yaradan sürekli sizinle ve izin verirseniz tüm evren size yardım etmeye hazır. Kendinizi asla küçük görmeyin siz koskaca evreni içinde taşıyan onun küçük bir versiyonusunuz…

İşte o yüzden de bu yeni ay önemli fakat yeni ay birşeylerin kolay olmayacağını eğer bir amacımız ve hedefimiz varsa bazı şeyleri geride bırakmak, üstesinden gelmek gerekliliğini anlatıyor. Zira yeni ayın tam karşısındaki geri harekette Plüton, konuları anladın mı, anlatılan mesajları aldın mı der gibi bakıyor! Eğer aynı döngüler içinde tekrar tekrar dönüyorsanız hayatınıza bir bakma vakti çıkış yolu için mesajı anlamanız şart! (Astroloji haritaları bu anlamda son derece yardımcıdır, karmik bağlar veya anlamanız gereken durumları haritalardan kolayca görebilir ve size rehberlik edebiliriz)

Şimdi Yengeç burcundaki yeni ayın hayat alanınıza göre mesajına bakalım mı? Tabiiki en yoğun etki Yengeç & Oğlaklara olacak ama hepimizin haritasında bu burçlar olduğundan haritamızda bulunduğu alana göre mesajları yükselenimiz belirler. O yüzden de yükselene göre öncelik sonra öz burcunuzu okuyabilirsiniz….

Koç& Yükselen Koç: Aileniz, sevdikleriniz ve yuvanız bu yeni ayda gündeminizde olacak, aranızda hem bazı maddi konular olabilir hem de bilmediğiniz bazı konular bu tutulma ile gündeminize gelebilir. Yaşadığınız yer, eviniz ile ilgili de bazı konular da gündeminizde olacak, bazı alım – satım ya da yer değişim konuları konuşulabilir.

Çocukluğunuz ve o zaman yaşanan problemlerin hayatınıza yansımasını çözebileceğiniz bir dönemdesiniz. Kariyerinizde yaşanacak bir değişikliğin hem sizi hem de ailenizi etkilemesi son derece mümkün. Yine anne – babanız ile ilgili konularda ve tüm bu alanlarda yeni başlangıçlarda bu yeni ayda mümkün.

Boğa & Yükselen Boğa: Bir anlaşma, sözleşme ya da üzerinde konuşulan bir konu bu dönemde gündeminize gelebilir. Yabancı bir firma ile veya yurtdışı ile ilgili bir konuyla da ilgilenmeniz gerekebilir. Bu yeni ay size bir yer değişimi veya iş anlamında önemli bir kontrat verebilir. Yine kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız ile ilgili bazı konularda gündeminizde olabilir bu yeni ay döneminde.

Ortak finans ve yatırımlar konuları gündeminize gelecek ama bu yeni ay daha duygusal konuları da gündeme getirebilecek, yapmak istedikleriniz ama bunları yapmak için düzeninizi bozmanız gereken konular gündemde olacak artık karar verme, zorlukları ve engelleri aşma vakti!

İkizler & Yükselen İkizler: Parasal konular bu yeni ayın gündeminde olacak, önceden yaptığınız girişimler ya da işlerin ödemesini alabilirsiniz bu dönemde. Ortaklı yapılan bir işin sonuçlanması veya ailenizden, eşinizden parasal konularda destekler almanız da söz konusu. Eğer borsa ya da dövize yatırım yaptıysanız buradan da bazı kazançlar elde etmeniz söz konusu olacak. Parayı nasıl kazandığınız ile ilgili bir değişiklik bu dönemde gündemde olabilir.

Yengeç & Yükselen Yengeç: Yengeçler için yine önemli bir dönemdeyiz, bu yeni ay size birçok alanda başlangıç getirebilir ama bazı bitişlerde gündemde olabilir. Duygusal güvencede olma ihtiyacı yüksek Yengeçlerin artık başkalarını değil kendilerini düşünerek karar almaları lazım yoksa çok üzülebilirsiniz. Hayatınızın her alanı ile ilgili yeni kararlar alma, ilerlemek için adım atma, başkalarından yardım beklemeden kendiniz için harekete geçme zamanı. BU dönem görünüşünüzde bir değişiklik yapmak, bir kursa başlamak ve kendiniz için bazı adımlar atmak için iyi olacak…

Aslan & Yükselen Aslan: Bu yeni ay bilmediğiniz ve sizden saklanan birçok şeyi gündeminize getirebilir. Bazı arkanızdan çevrilen işlerin gündeme gelmesi ve aydınlanması söz konusu olacak bu dönemde. Sevdikleriniz ve aileniz de ilgi isteyebilir bu günlerde. Yine kimsenin bilmediği ve herkesten sakladığınız bir iş ya da konu varsa bu dönemde onunla ilgilenebilirsiniz. Sağlığınıza bu dönemde özen göstermeniz ve bir sağlık kontrolünden geçmenizi tavsiye ederim. Sağlıklı bir hayat için önemli adımlar atabilirsiniz…

Başak ve Yükselen Başak: Çevreniz ve arkadaşlarınız ile ilgili haberler alabileceğiniz ve güzel bir çevreye girebileceğiniz bir dönemdesiniz.  Bugüne kadar biriktirdiğiniz arkadaş çevrenizden destekler alabilirsiniz.. Eylül ayından bu yana üzerinde uğraştığınız bir konunun sonuçları da bu dönemde gelebilir.

Hobi gibi yaptığınız işler de bu dönemde hızlanabilir ve bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hep hayalini kurduğunuz konularla ilgili adımlar atma vakti, özellikle de aile gibi gördüğünüz kişilerden veya ailenizden güzel destekler alabilirsiniz bu dönemde…

Terazi & Yükselen Terazi: Yengeç burcunda yaşanacak bu yeni ay kariyeriniz ile ilgili bazı haberler ve hızlı gelişmeler getirebilir size. Yeni bir projeye veya işe başlayabilirsiniz, bu eskiden konuşulmuş bir işle ilgili aksiyona geçmekte olabilir. Yine kariyerin yanı sıra parasal konularda bu dönemde gündeminizde olacak. İşiniz ve toplum önünde görünür olma ile ilgili durumlar ayrıca evlilik veya bir boşanma girişimide söz konusu olabilir bu tutulmalar ve takibindeki bu yeni ay ile özellikle yaz sonuna kadar…

Akrep & Yükselen Akrep: Bu yeni ay size bir seyahat getirebilir, yurtdışına ya da yurtiçinde bir yere gidebilirsiniz. Yine yurtdışındaki sevdiklerinizden de bazı haberler almanız söz konusu olacak bu dönemde. Öğrenme ve eğitim alanı da bu yeni ayda aktif olacak, yeni bir eğitime başlama planı içinde olabilirsiniz bu bir yüksek eğitim ya da yurtdışında eğitim de olabilir.

Hukuksal konularla ilgili bazı girişimler ve adaletin yerini bulması ile ilgili konularda gündemde olabilir. Özelikle eski konuları tekrar değerlendirmeniz de gerekebilir. Neye inandığınızı, neden inandığınızı iyi sorgulamalısınız, eskiden çocukluktan gelen, aileden öğrenilmiş ve sizi bugünde ilerlemekte zorlanan konuları tespit etmek ve değiştirmek size iyi gelecektir, herkes ve herşey değişebilir sevgili Akrepler direnmeyin ve inat etmeyin…

Yay & Yükselen Yay: Finansal konuların aktif olacağı bir diğer burçta Yaylar olacak, bu dönemde iş veya para kazanma alanında bazı yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Ayrıca bu alan dönüşüm ile ilgili bir alan olduğundan yapacağınız bazı çalışmalar hayatınızda büyük bir değişim dönemini başlatabilir.. Aileden gelecek parasal bir destek veya bir miras konusu da gündemde olabilir. Güzel niyetler yapın, güzel başlangıçlar size gelsin!

Oğlak & Yükselen Oğlak:  Sizi son derece etkileyecek bir yeni ay olacak, karşıt burcunuzda gerçekleşen bu etki.  Her tür ikili ilişki ile ilgili haberler ve bazı gelişmeler mümkün olacak bu dönemde. İlişkilerde ben – sen dengesini yakalamak önemli ve biraz gergin etkilere de açık olacaksınız. Kendinizden ödün vermeden ilişki ilerletmek zor olacağından bu yeni ayda kendinizle ve kurallarınızla ilgili bazı ödünler vermeniz gerekebilir sevdiklerinizi mutlu etmek için.

Evlilik veya uzun vadeli ilişkilerde biraz gergin durumlara ve gelişmelere açık olacak. Bu dönemde bir evlilik kararı alınabilir veya ilişkide bazı sarsıntılar olabilir ama burç yöneticiniz Satürn geri harekette olduğundan bunu şu anda tavsiye etmem. Bu ay yaşanacak değişimlere ve önünüze gelecek konulara ekstra dikkat edin çözmeniz gereken konular size bildiriliyor olacak. İlerlemek için kesinlikle daha iyi bir ay…

Kova & Yükselen Kova: İş hayatınız, çalışma arkadaşlarınız ve üzerinde çalıştığınız projelerle ilgili haberler bu yeni ay ile birlikte size gelecek. Yeni bir işe başlamak, iş yerinde yeni bir pozisyona geçmek veya ekip değişiklikleri bu dönemde söz konusu. Yine ev düzeninizde de bazı değişiklikler olabilir bu yeni ay ile birlikte. Sağlığınız ile ilgili konularda bu yeni ayın gündeminde olacak bazı rutin kontroller yaptırmanız iyi olacaktır. Yeniye yer açmak, yeni kararlar almak ve her ne pahasına olursa olsun ilerlemek için iyi etkiler var!

Balık & Yükselen Balık: Aşk konularında gelişmeler bu yeni ayın gündeminde olacak. Eğer ilişkiniz varsa, durumu ile ilgili bazı gelişmeler bu ay yaşanabilir ya da karşıdaki kişinin duygularını öğrenebilirsiniz. Biraz gergin etkilere de açık olacağımızdan aşk konularında biraz daha sabırlı olun ve tartışmalardan kaçının bu süreçte.

Bir bebek haberi de bu yeni ayın haberleri arasında yer alabilir bu sizinle ilgili olabileceği gibi çok sevdiğiniz bir kişiden alacağınız bir haberde olabilir. Yine çocuklarınız ile ilgili yeni girişimler ve bazı planlamalar yapmanı bu dönemde mümkün. Eski konuları kapatıp tamamlayıp artık yeniye yer açmak ve ilerlemek için iyi bir dönem…

#yengeç burcunda yeni ay

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir