Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

14

Temmuz 2021

0

YORUMLAR

Venüs Başak Burcuna geçiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

Venus basak

Venüs Başak burcuna geçiyor!

Aşkın, sevginin gezegeni Venüs, detaycı, hiçbirşeyi beğenmeyen ama neşeli Başak burcuna 22 Temmuz sabah saatlerinde geçiyor! Gezegenler geçtikleri burcun doğasına bürünürler, Aslan burcundaki hareketli, hızlı ama bir o kadar da egolu duruşundan sonra Venüs Başak burcuna geçmesi ile birlikte değişiyor ve ilişkilerde mantık ön plana çıkıyor.

Kalpten uzaklaşıp, mantıkla düşüneceğimiz, kişileri kriter listesinden geçirip ondan sonra ilerleyeceğimiz günlere başlıyoruz. Meslekler, para durumu v.b birçok dünyevi kriter ulvi bir durum olan aşkın önüne geçebilecek bu dönemde. Venüs aynı zamanda para konularını da anlattığından bu dönemde para konularında ise hesap – kitap, planlama ve yatırımlarla ilgilenme dönemi. Tam anlamı ile bir bütçe yapma dönemi diyebilirim.

Dikkat etmek gereken ilişkilerde Başak burcu doğası yüzünden eleştirel olmak ve bu eleştirileri dik bir şekilde kişiye söylemek, birilerini ya da birşeyleri beğenmekte zorlanmak. Yapılması gereken ise eleştirileri daha yapıcı söylemek ve kalp ile mantığı dengelemek olacak. Parasal konular için daha iyi bir dönem olabilecekken cimri davranışlara bu dönemde dikkat etmek daha iyi olacak.

Venüs’ün bu hareketi 216 Ağustos’a kadar sürecek daha sonra ise çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçecek ve aşkta çok daha güzel bir dönem başlayacak! İlişkilerde daha dikkatli olmak bu dönemde iyi olacaktır, çıkar ilişkilerinden uzak durmak, fazla eleştirel olmamak bu dönemde önemli.. İlişkiler ve para konularında mantığın ön plana çıktığı bu dönemde daha dikkatli ilerlemek ve sözlerimize dikkat etmek iyi olacaktır. Bu etkinin en pozitif yansıması Başak burçlarına olacak hayatlarına aşk, sevgi ve para gelebilecek… Burçlara etkilerini Temmuz ayı burç yorumlarında bulabilirsiniz...

#Venüs Başak burcuna geçiyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir