Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

12

Ocak 2017

0

YORUMLAR

Dolunayın Burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

thumbnail_FullSizeRender (1)

Bugün #Yengeç burcunda bir #dolunay gerçekleşecek biraz gergin bir gündeyiz bu dolunayın sert açıları var. Ev, aile, yuvamız, sevdiklerimiz, geçmişimiz konuları gündemde. Geçmişten bu yana tutunduğumuz duygu ve düşünceler yüzeye çıkıyor ve bazı yüzleşmeler yaşıyoruz. İçsel bir süreçteyiz ama etkilerini ve yansımalarını hayatımızda da göreceğiz. Burçlara göre etkilerine bakarsak:

Koç Burcu: Aileniz, babanız ile ilgili konular, kendi yuvanız ve içinde yaşananlar bu dolunayda gündemde. Aile büyükleriniz ile ilgili konular da bu dolunayda gündemde büyük anne ve büyük babanız ile ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Yine kendi evinizde yapacağınız değişimler, ev alım – satım konuları da bu dolunayın konuları arasında olacak.

Boğa Burcu: Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın akrabalarınız ile ilgili konular, söylemler, bu dolunayda gündeminizde olacak. Yazışmalar, eğitim ile ilgili konularda gelişmelerde yine bu dolunayın konuları arasında. Bir seyahate gitmeniz gerekebilir bu dolunay civarı, bu seyahatin size katkıları büyük olabilir. O yüzden böyle bir fırsat gelirse değerlendirin.

İkizler Burcu: Parasal konularda gelişmeler bu dolunayda gündeminizde. Beklediğiniz haberler varsa alabilirsiniz. Bazı ödemeler ya da para kazanma şeklinizde yapılandırma da bu dönemde söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu: Burcunuzda olan bu dolunay sizinle ilgili yeni başlangıçları ifade ediyor tabii bazı bitişlerin arkasından olabilecek. Yani bu dolunay size bazı konuların tamamlanmasını ve kapanışını getirebilir ama bilin ki yepyeni sayfalar açmak üzere bunu yapıyor. Hayat geçirmek isteyip beklettiğiniz ne varsa bu dolunayda sizin gündeminize gelecek.

Aslan Burcu: Bilinçaltınızla ilgili konular, rüyalarınız bu dolunay ile tetiklenecek. Uzun süredir görmezden geldiğiniz duygusal yaralanmalarınız, aile ve yuva ile ilgili konulardaki kırgınlıklarınız ya da duygusal yaralarınız bu dolunayın gündeminde. Aslında birşeyleri içinizde tutmak yerine açılsın ve temizlensin diye oluyor bunlar ama kendini ve yaralarını çok açık etmek istemeyen Aslanlar için zor bir durum tabii. Sağlığınız ile ilgili ihmal ettiğiniz bazı konularda bu dolunayda gündeminize gelebilir.

Başak Burcu: Arkadaşlarınız, sosyal çevreniz ve bazı kulüp, derneklerle ilgili konular bu dolunay ile gündeminize gelecek. Bir arkadaşınızın duygularını bu dolunayda öğrenebilir ve şaşırabilirsiniz, biraz gergin etkiler içeren bu dolunayda tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Hayalleriniz ve umutlarınız ile ilgili konularda bu dolunayda su yüzüne çıkacak ve size yeni bir yol çizecek. Dolunay zamanı ve sonrasındaki 15 gün size gelecek haberlere dikkat edin, içinde önemli mesajlar olacak.

Terazi Burcu: Kariyer konularında bazı gelişmeler ve haberler bu dolunay ve takip eden zamanlarda gündeminizde olacak. Bugünlerde size bazı açıklamalar yapılabilir ve sizi şaşırtabilir. Yine eğer beklediğiniz gelişmeler varsa da bu dolunayda haber alıyor olmanız muhtemel.

Akrep Burcu: Yabancılar, uzaklar, yurtdışı ile ilgili konular, yüksek eğitim, kurslar ve inançlar konuları bu dolunayda gündeminizde olacak. Bu konularla ilgili bazı bilmediğiniz ya da beklemediğiniz destekler alabilirsiniz. Eğer yurtdışına gitmek ya da okumak ile ilgili konularda haberler bekliyorsanız dolunay ve sonrasındaki 15 gün önemli.

Yay Burcu: Bu dolunay sizin ortak para hanenizde gelişiyor. Eğer para konuları son zamanlarda gündeminizde ise, toplu bir para gelebilir. Yine ortak bir işe başlamak konuları aklınızda ise bu konularla ilgili de bazı haberler alabilirsiniz. Miras,krediler ile ilgili konular, bankalar ve para ödemeleri de bu dolunayın gündeminde.

Oğlak Burcu: Bu dolunayın en çok etkilediği burçlardansınız çünkü sizin tam karşı burcunuzda gerçekleşiyor bu dolunay. Gündemi ise daha çok ikili ilişkiler konuları ve ben – sen dengesi. Evli iseniz partnerinizden alacağınız bazı haberler sizi şaşırtabilir. Eğer ayrılma durumunuz var ise bu dolunay bazı konuşmalar yaptırabilir. Yine eğer ilişkiniz var ama evlilik konuları şu ana kadar gündeme gelmediyse bu dolunayda gündeme gelebilir.

Kova Burcu: Bu dolunay sizin çalışma, hizmet etme, sizin için çalışanları anlatan alanınızı etkiliyor. İş yerinde bazı duygusal durumlar ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Yine sizin için çalışan ekipte ya da bulunduğunuz ekipte bazı değişiklik açıklamaları olabilir. Sağlığınız ile ilgili konularda da bazı haberler bu dolunayda alabilirsiniz. Bırakmak istediğiniz kötü alışkanlıkları bırakmak ve diyetinize dikkat etmek için iyi bir zamanlama.

Balık Burcu: Aşk hayatınız bu dolunayın gündeminde. Beklemediğiniz bir teklif olması ya da karşınıza birisinin çıkması bu dolunayın konuları arasında. Eğer sevgiliniz var ise bu dolunay civarı tartışmalardan uzak durmaya dikkat edin. Yine çocuklarınız ile ilgili de bu dolunay ve sonrasındaki 15 günde bazı haberler alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir