Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

22

Şubat 2017

0

YORUMLAR

Bugünlere dikkat!

Yazar , Kategori Astroloji

Ateş, savaş, kazalarla bağdaştırdığımız Mars gezegeni, beklenmedik ani olayları, tansiyon çıkışlarını, patlamaları anlatan Uranüs ile yakın temasta olacak önümüzdeki günlerde. Özellikle 23 – 26 Şubat tarihlerinde dikkatli olmak lazım. Bunun etkileri, yükselen Akrep ve özellikle yükselen İkizler için sağlık alanında olabilir, tansiyonda oynamalar, bazı ufak tefek kazalara ve sakarlıklara açık olabilir bu burçlar. Yine ufak tartışmalar beklenmedik büyük olaylara dönebilir o yüzden olayları abartmamaya ve kimsenin üstüne bugünlerde gitmemeye dikkat edin. Olumlu tarafında ise beklenmedik gelişmeler yaşamak, daha önceden girişim yaptığınız konulardan şaşırtıcı haberler almak olabilir.

Bugünlerde bir tutulma da yaşayacağımızdan ve Balık burcunda olacağından çeşitli yalan haberlerle halkın tepkisini çekmek ya da bazı patlamalar ya da beklenmedik gelişmelerde söz konusu olabilir. Değişken ve dengesiz etkiler söz konusu olacak bu günlerde, o yüzden size ters bir laf eden kişinin üzerine yürümeyin, trafikte daha sakin olun ve kendinizi tehlikeye atacak işlere girmeyin. Özellikle ateşle ilgili konulara ve yangına dikkat edin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir