Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

10

Mart 2017

0

YORUMLAR

BAŞAK BURCUNDA DOLUNAY!

Yazar , Kategori Astroloji

supermoon

Ektiğini Biçme Vakti!

Balık burcunda yaşadığımız Güneş tutulması (yeni Ay) hem bizi yeniliklere hazırladı hem de biraz kafamızı karıştırdı. Ne yapsak, ne yöne dönsek, bırakıp gitsek mi, kalsak mı? Bunlar hep aklımızda şu aralar. Artık bildiğiniz üzere Yeni Ay zamanları daha çok yeni başlangıçları anlatırken, dolunaylar aslında yaptıklarımızın sonucunu görmek, ektiğimizi biçme vaktidir! Bu Pazar günü yaşayacağımız dolunayın etkileri ise şöyle;

Konu Başak burcu olunca; detaylar, hesaplamalar, dünyevi konular, maddiyat, sağlık, düzenleme, planlama konuları hep gündeme geliyor olacak. Sağlığınızla ilgili bazı kontroller yaptırmak için iyi bir dönem, eğer diyete başlamak istiyorsanız dolunayda yapacağınız bir detoks ile başlayabilir ve iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

Aslında Balık – Başak aksının ana mesajı şu: Maddi dünyan ile maneviyatını dengele! Ne çok fazla dünyevi işlere, paraya pula aklını tak ne de çok fazla kendini maneviyata verip her şeyi Allah’a bırakıp çabasız kal! Bunların dengede olmasıdır hayat, elinden geleni yaparsın ama tıkandığın yerde de işi Allah’a ya da akışına bırakırsın. Bazen para için çok çalışırsın tam parayı kazandım, konforumu sağladım dediğinde bir bakarsın hiç seyahat etmemişsin, sağlığın kötüye gitmiş ve para bunları geri getirmiyor! O yüzden bu dolunayda öncelikle önceden ektiğimiz tohumların sonuçlarını görmeye başlayacağız ama sonuçlar tam da sizin istediğiniz gibi olmayabilir! Yani hayatında kendine göre bir ajandası var sonuçta! İyilik eken iyilik, kötülük eken ise sonuçlarını görecek.

Bu dönemde konuşmalara, davranışlarımıza ve sözlerimize son derece dikkat etmeliyiz. Kalp kırmak ve insanların hakkını yemek çok farklı şeylere yol açabilir. Çalışmak, çaba göstermek ve gösterdiğimiz çabaların sonuçlarını görmek söz konusu olacak. Takıntılı olmaktan ve bazı şeylere obsesyon göstermekten ve hayatta bizi engelleyen alışkanlıklardan kurtulma vakti! Sigarayı bırakmak, alkolü azaltmak, diyete başlamak ve sağlıklı bir hayata başlamak için son derece uygun bir zaman.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir