Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

30

Mart 2017

0

YORUMLAR

Yeni Ayın Burçlara Etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

indir (1)

Koç burcunda gerçekleşen yeni ay burçlara neler getiriyor? Eğer genel yeni ay yazımı okumadıysanız bu yeni Ayın mesajlarını daha iyi anlamak için önce sitemden bu yazıyı okuyabilirsiniz!

KOÇ – İSTE OLSUN!

Bu yeni Ay burcunuzda gerçekleştiğinden size hayat hedeflerinizi gözden geçirmeye zorluyor olacak.  Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir zaman dilimi. Uzun zamandır işlerinde sıkıntılar olan Koçlar önümüzdeki 2 hafta güzel başlangıçlar yapabilecekler. Yine görünüşünüz, hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeyler ve atmak istediğiniz adımlar için acele etmeden ufak ufak ilerleyin, şans sizinle!

BOĞA – İÇE DÖNÜN ve KORKULARINIZDAN ARININ!

Koç burcundaki yeni ay sizin sağlık, bilinçaltı ve bağımlılıklar ile ilgili alanınızı etkiliyor, yeni bir beslenme şekline geçebilir ya da diyete başlayabilirsiniz. Yine sigara, alkol gibi bağımlılıkları bırakmak için de iyi bir zaman. İçinizdeki korkuların yüzeye çıktığı ve yüzleştiğiniz bir zaman dilimi olabilir, eğer bu korkularla baş etmeyi öğrenir cesaretle üzerine giderseniz ne kadar saçma olduklarını anlayacaksınız ve gücünüzün farkına varacaksınız bu yeni Ay sürecini bu konular için değerlendirin!

İKİZLER – HAYALLERİNİZİN GERÇEKLEŞMESİNE AZ KALDI!

Koç burcunda gerçekleşen yeni ay öncelikle sizin sosyal çevrenizde bir yenilenme yaratıyor olacak. Bazı derneklere üye olabilirsiniz ya da yardım kuruluşlarında gönüllü çalışmalar yapabilirsiniz. Hayalleriniz yolunda adımlar atmalısınız çünkü gerçekleşmesi mümkün! Ne istediğinize odaklanın, hatta küçüklük hayallerinize bir göz atın bazen küçükken yapabileceğinize inandığınız şeyleri zamanla yitirir ve unutursunuz, o yüzden bu dönemde yüreğinizde yatan hayallerinize odaklanmanız ve onların gerçekleşmesi söz konusu!

YENGEÇ  – YENİ BİR İŞ KAPIDA!

Koç burcunda gerçekleşen yeni Ay sizin kariyer konularınızı etkiliyor olacak. Kariyerinizde yeni bir başlangıç veya önemli bir adım, yükseliş söz konusu olabilir bu dönemde. Eğer kariyerinizde tıkanıklıklar yaşıyorsanız öncelikle farklı bir şeyler yapmak ve denemek için gerekli cesareti bulmanız gerekiyor çünkü bugüne kadar yaptığınız şey belki de asıl yapmanız gereken şey değildir. İşinden memnun olmayıp değiştirmeye de üşenen Yengeçlerin yılmadan ilerlemeleri gereken günlerdeyiz. Deneyin güzel gelişmeler kapıda!

ASLAN  – YENİ BAKIŞ AÇILARI VE ADIMLARA HAZIRLANIN!

 Koç burcunda gerçekleşen yeni Ay, sizin özellikle yurtdışı ve eğitim konularınızı etkiliyor. Yurtdışında bir yere seyahat edebilirsiniz ve bu seyahat sizin ufkunuzu açabilir. Yine inançlarınızda bazı değişiklikler ve farklı bakış açıları da bu dönemde söz konusu olacak. Yurtdışı ile yapılan işlerde gelişmeler ya da yurtdışında eğitim alma konuları da gündemde olacak.

BAŞAK – PARA KAPISI AÇILIYOR!

Koç burcunda gerçekleşen yeni Ay sizin parasal alanınızı etkiliyor olacak. Beklediğiniz bir para varsa bu ödeme gelebilir ki bu ortak yapılan bir işin parası olabilir. Yine şans oyunlarından, miras konularından ya da yaptığınız işlerden paralar gelmesi de söz konusu. İş alanında yeni kapılar açılmasını bekleyen Başaklar için ise güzel gelişmeler yaşayacakları bir dönem olacak. Korkmayın adım atın ve olumlu düşünün istediğiniz şey sizin istediğiniz sürede olmadı diye hemen umutsuzluğa kapılmayın!

TERAZİ –  İLİŞKİLERDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR!

Koç burcunda gerçekleşen yeni Ay ikili ilişkiler açısından önemli bir yeni ay; sizin için yeni bir devir açıyor olacak. İlişkisi olan Terazi burçları bu dönemde ilişkilerinde ciddi bir adım atabilirler ve evlilik teklifi alabilirler. Yine ilişkisi olmayan Teraziler içinde yeni başlangıçlar demek isterdim ama burç yöneticiniz olan ve aşk konularını anlatan Venüsün geri gitmesi açıkçası buna pek müsaade etmiyor. O yüzden ilişkinize bir göz atmanız ve dengeyi tutturamadığınız alanları belirlemeniz bu dönemde daha doğru olacaktır. Eğer ilişki konularında hep üzülen taraf oluyorsanız bu dönemde bu konularla ilgili bir yardım alabilirsiniz.

AKREP – ÇALIŞMA HAYATINIZDA YENİLİKLER SÖZ KONUSU!

Bu yeni Ay sizi sağlık, iş yeriniz ve çalışma hayatınız ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak üzere tetikleyecek. Eğer çalıştığınız işten memnun değilseniz bu dönemde bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yine iş yerinizde pozisyon ve ekip değişiklikleri söz konusu olabilir. Hatta iş yeriniz başka bir yere taşınıyor da olabilir. Yine sağlığınız ile ilgili bazı adımlar atmak, bir check-up yaptırmak ve daha sağlıklı beslenmek üzere adımlar atmak için iyi bir dönemdesiniz.

YAY – AŞK KONULARINDA GÜZEL GELİŞMELER KAPIDA!

Enerjisi bol, sohbeti tatlı Yay burçlarının bu yeni Ay AŞK konularını etkiliyor olacak. Bu konularda yeni bir dönem başlıyor sizler için, eğer bir ilişkiniz varsa ve son zamanlarda sorunlar yaşadıysanız bu sorunları aşmanız için gerekli destek size geliyor, öncelikle kendinize dönün ve neleri geliştirebilirim diye sorun. Kendinizde yapacağınız değişiklikler ilişkinizde harika değişimlere sebep olacak. Eğer evli iseniz bu dönemde bir bebek haberi alabilirsiniz. Yine çocuklarınız ile ilgili güzel başlangıçların olacağı bir dönem sizi bekliyor.

OĞLAK – YENİ BİR EV?

Bu yeni Ay ailenizle ilgili konularda yeni başlangıçlara sebep olacak bu hem kendi yuvanız ile ilgili konular olabilir hem de anne –babanız ile ilgili konularda bazı değişimler ve başlangıçları anlatabilir.   Bu dönemde ev alma, toprağa yatırım yatma, gayrimenkul alanından gelirler elde etme, ya da ailenizin işinin başına geçme gibi durumlar söz konusu olabilir. Yine  bir ev, yer değişimi de oğlaklar için bu dönemde söz konusu olabilecek.

KOVA – GÜZEL HABERLER VE YENİ İŞLERE BAŞLAMA SÖZ KONUSU!

Bu yeni Ay size güzel haberler getirebilecek ve sizi biraz harekete geçirecek. İletişiminiz hızlanacak ve özellikle yeni iş ve eğitimler bu dönemde söz konusu olabilecek. Eğer uzun süredir almayı beklediğiniz bir iş varsa bu dönemde artan yaratıcılığınız ile işi kapabilirsiniz ya da bir iş arayışında iseniz bu dönemde güzel gelişmeler elde edebilirsiniz. Hayatınızda birçok alanda ciddi değişimler olacak bir yıldasınız, rahat yaklaşımlarınız ve geniş bakış açınız size çok şeyler kazandıracak. Yine bazı seyahatler ve yer/ şehir değişimleri de bu dönemde söz konusu olabilir.

BALIK – PARA HAYATINIZA GELİYOR!

Koç burcunda gerçekleşecek yeni Ayın parasal konularda kapılar açabileceği bir burçta sizsiniz sevgili Balıklar. Son yıllarda çok zorlandınız, uğraştınız, hayal kırıklıkları ve kayıplar yaşadınız ama artık bu dönem sona eriyor. O yüzden artık yeni başlangıçlara hazırsınız, hayatınızda olmasını istemediğiniz ne varsa artık geride bırakın ama öncelikle istemediğiniz davranışlarla başlayın! Çok fazla fedakar olmak ve hayal dünyasında yaşamak yerine dünyaya dönün, hedefler koyun ve bu hedefler üzerinde cesaretle çalışmaya başlayın! Parasal konularda güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz ama bunun için sizin de adımlar atmanız gerekiyor bu yeni ay sürecini adımlarınızı atmak için kullanın! Evren arkanızdan güzel destekler veriyor olacak!

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir