Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

4

Nisan 2017

0

YORUMLAR

Hayat beni neden yoruyosun?

Yazar , Kategori Astroloji

Son günlerde biraz dramalı durumlardayız! Gezegenler geri gidiyor, hayatlarımızda pek birşey yolunda gitmiyor, git gide işin tadı kaçıyor sanki değil mi?

Aslında öyle değil, yani gezegenler size takmış, sizinle uğraşıyor değiller ve sizinle alıp veremedikleri birşey yok! Astroloji ilminin en önemli etmeni gezegenlerdir, yerlerine, aralarındaki açıya  ve daha birçok şeye bakar ve öngörüler yaparız ve önümüzdeki karanlık yola aslında bir miktar ışık saçmaya çalışırız! Ama gezegenler dışında sizin etkileriniz de var bunu biliyor muydunuz? Hayatınızda bazı alışkanlıkları bırakmadıkça, dönüp kendinize bakmadıkça, hayatın iyi taraflarına kendinizi odaklayıp şükretmedikçe bir gıdım ilerleyemezsiniz!

Bir laf vardır; Kuyudaki kurbağa, dünyayı kuyunun ağzı kadar zannedermiş! Yani bakış açınız ne kadar geniş, ya da baktığınız alan ne kadar geniş ise evrenin içindeki güzellikleri daha rahat görmeye başlarsınız.

Yani yaklaşım herşeydir… Önceleri iyi düşün iyi olsun derlerdi pek anlamazdım, şimdi danışmanlıklarda bunu daha iyi anlıyorum, söylenenleri dinleyen, anlayan, kendine dönen ve ben bu durumlardan en iyisini çıkarırım diyenler güzel sonuçlar elde ediyorlar! Birde yandım, bittim, bana hiç iyi birşey olmaz diyenler var, aslında onlarla uğraşanlar gezegenler değil, kendileri…

Siz kendinizi çooook sevmezseniz kimse sevmez!

Siz kendinizde kusur bulup bunlara takarsanız herkes takar!

Siz kendiniz değer verir ve saygı duyarsanız herkes duyar!

Siz kendinizi nereye koyarsanız, diğerleri de sizi oraya koyar ve sonrasında siz onlara kızarsınız neden böyle yapıyor diye!

Konunun özü aslında geri giden gezegenlerden çıktı; malum Nisan ayı retro ayı, birçok gezegen geri gidiyor olacak, Venüs ve Jüpiter zaten bir süredir geri harekette, yakında Satürn ve Merkür de bu geri harekete katılacak, bu gezegenlerin geri hareketinin hem iyi hemde zorlu yanları olacak. Öldürmeyen şey güçlendirirmiş, düşünün zorlu bir projeyi veya olayı aştığınızda hissettiğiniz gücü! Bazen biz kendimizi diğerleri kadar takdir etmiyoruz, bugün önce kendinizi takdir etmekle ve sevmekle başlayın olaya…

Geri giden gezegenlerin etkisini de hayatınıza dönüp bakıp, biraz daha farkındalığa geçmeye kullanın! Gezegenlerin mesajı, dön ve son zamanlarda neyi iyi yaptın, neyi yapamadım, neden kaçtın, korktun ya da yarım bıraktın buna bak, gerekli önlemleri al ve iyi düşün!

Evrende, gezegenlerde sizi seviyor, buraya acı çekmeye değil, ne kadar harika yaratıklar olduğumuzu keşfetmeye geldik, sevgiyle kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir