Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

7

Nisan 2017

0

YORUMLAR

Merkür Geri Harekete Geçiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

İletişimimize dikkat!

İletişim gezegenimiz Merkür 10 Nisanda duracak ve 11 Nisanda geri hareket etmeye başlıyor olacak, bakalım bu geri hareketin etkileri nelermiş?

Merkür haritamızda iletişimimiz ile ilgili konuları anlatır ve bunun yanı sıra yönettiği iki evinde konularının hayatımızda nasıl ortaya çıkacağını gösterir. Kendimizi ifade biçimimiz, yazışmamız, her türlü sözleşmeler, teknolojik aletler Merkür ile alakalıdır. Aslında Merkür zihnimiz demektir!

Merkür’ü doğum haritasında geri olanların mesela farklı bir öğrenme ve algılama biçimi vardır ve bu geri hareket zamanları onlara iyi gelir. O yüzden haritanızda Merkür’ünüz zaten geri hareketteyse korkmanıza gerek yok bu yazım daha çok Merkür’ü düz harekette olanlara.

Merkür gerilemesinin klasik olarak etkilerini sayarsak; iletişimde yanlış anlaşmalar, kendini yanlış ifade etme, iletişim hataları (yanlış yere yanlış mail gönderme, yanlış kişiyi arama gibi), imzalanacak her tür sözleşmede yanlış anlama, anlaşma, eksik evrak ya da evrağı iyi okumama sonucunda yanlış bir şeye imza atma söz konusu olabilir. Eğer seyahat edecekseniz bazı gecikmeler, saat karışıklıkları olabilir. Bunun yanı sıra Merkür gerilemesinde açılan davalarda gereksiz uzayabilir ve sürüncemede kalabilir.

Merkür Boğa burcunda geri gidiyor olacağına göre; iletişimde inat ettiğimiz konulara dikkat etmeliyiz. Sabit fikirli olmak, başkalarının fikrini kabul etmemek ya da inat etmek bize kaybettirebilir. 20 Nisandan sonra Merkür gerilemesine Koç burcunda devam edecek, bu durumda da istemeden pat diye bir şeyler söyleme, yerine göre konuşmama ve söylemeyeceğiniz bir şeyi ağzınızdan kaçırma söz konusu olabilir. Özellikle 26-28 Nisan arasına dikkat edin, bugün birilerinden hiç beklemeyeceğiniz sözler duyabilirsiniz ya da sinirlendiğiniz birine ağzınıza geleni söyleyebilirsiniz. Söyleneni doğru anlamak bu dönemde önemli olacak.

Alım – satım işlerinde, ticaret ile ilgili konularda ve her tür gayrimenkul ya da toprak alım satımında da bu dönemde dikkatli olmakta fayda var. Tabii ki biz hayatı durdurun demiyoruz bir şeyleri bu dönemde yapmak zorunda kalacaksınız fakat dikkat ederek bu etkiyi göz önüne alarak iki kere düşünerek, okuyarak ve önemli evrakları gerekirse bir avukata okutarak yapın işlerinizi! Teknolojik alet alımlarında ve bilgisayarlarınız ile ilgili konulara da bu dönemde dikkat!

Bu Merkür gerilemesinin hiç mi iyi tarafı yok derseniz var tabiî ki!

Merkür zihin demektir demiştik, zihinleri yoğun çalışan kişilerin zihinlerini dinlendirmek, eskiden beri takıldıkları konuların üzerinde düşünüp kapanışlar yapmak, duygularınızı, düşüncelerinizi yazıp size ne kadar hizmet eden duygulardasınız ya da bunlar size ne kadar zarar veriyor diye bakarak üzerinden geçip bazı kararlar almak için harika bir dönem.

Eski kırgınlıklar yaşanan arkadaşlar ya da sevgililer bu aralarda gündeminize gelebilir. Eski arkadaşlıklarda kırgınlıkları kapatmak için iyi bir dönem olacak. İçinizde tuttuğunuz hiçbirşey kalmasın bu Merkür gerilemesinde çünkü içinizde tutulanlar size zarar veriyor unutmayın!

Eğer üzerinde çalıştığınız projeler varsa bunların üzerinden geçmek, tekrar okumak, tekrar değerlendirmek için harika bir dönem. Bu zamanlarda düşünce sisteminize bakın, size hizmet eden ve etmeyen düşünceleri izleyin. Özellikle ilişkilerde size zarar veren düşünceleri, davranışları tespit etmek ve değiştirmek üzere girişim yapmak için harika bir dönem olacak. Merkür’ün Uranüs gezegeni ile yakın teması ise bu dönemde bizi evraka moduna sokabilir. Yeni bir şeyler düşünmek, fikirler üretmek ve yaratıcı yaklaşımlar için harika zamanlar olacak.

Merkür 4 Mayısta düze geçene kadar hepimize kolay gelsin!

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir