Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

11

Mayıs 2017

0

YORUMLAR

Akrep Burcunda Dolunay!

Yazar , Kategori Astroloji

Boga burcunda yasadigimiz yeni Aydan sonra simdi Akrep burcunda dolunay zamani. Once biraz Akrep burcuna bakalim, Akrep burcu tutku demektir, hayatin tutkulu oldugumuz alanlari ile alakalidir, gizemli islerle, maneviyatla, gizli iliskiler, seks, aldatma ve aldanma ile de bagdastirabiliriz. Takintili olmakla da alakalidir Akrep burcu takintili oldugumuz alanlar ile ilgili konularda gundeme gelebilir. Yeni ay zamaninda hayatin zevkleri, maddiyat, yeme -icme ile ilgili konular gundemimize geldi ve yeni baslangiclar soz konusu oldu simdi ise ektiklerimizi bicme zamani olacak.

Akrep burcunun hirsini, tutkusunu iyiye kullandiysaniz iyi gelismeler ve haberler almaniz soz konusu olacak. Eger hirsiniza tutkunuza yenik dustuyseniz, hirsiniz ugruna birilerinin arkasindan is cevirdiyseniz veya bazi gercekleri sakladiysaniz bu konularin ortaya cikmasi ve hatta gozden dusmeniz bile soz konusu.

Maddiyat ile maneviyati dengeye getirmek, akil ile hisleri birlestirerek dogru adimlar atmak soz konusu olacak bu donemde. Akliniz size ogrenilmis dogrular ile analizler sunar ve size garantide tutmaya calisir, ic guduleriniz ise sizin icin en hayirli ve dogru olani soyler ve eger bir tehlike varsa size uyarir.

Dolunay zamanlari ortaya cikislar zamanidir o yuzden bu donemde sizden saklanan bazi gercekleri ogrenebilirsiniz, eger gizli yasanan iliskiler varsa yine bu donemde ortaya cikabilir. Bazi seyleri bir yere kadar saklayabilirsiniz ama gercegin ortaya cikmak gibi bir huyu vardir.

Yine alim – satim islerinde, her tur ikili iliskilerde sasirtici konular gundeme gelebilir ve hayatinizin yonunu ve akisini degistirebilir.

Sadece para kazanmak icin calismak yerine tutkulu oldugunuz islere ve konulara odaklanmak icin ise iyi bir zaman dilimi olacak. Saglik acisindan Akrep burcu cinsel organlarla ve cinsel yolla bulasan hastaliklarla alakalidir ve bu tur hastaliklar bu donemde ortaya cikabilir. Yine ozellikle yeni iliskilerde karsidaki kisiyi iyi tanimak ve ondan sonra yakinlasmak iyi olacaktir.

Birilerinin arkasindan is cevirdiyseniz, hak yediyseniz, haksiz yere birilerini sucladiysaniz ise bunlarin karsiligini aldiginiz ve size geri donusu olan bir zaman dilimi olabilir. Dolunayin yoneticisi Ikizler burcunda ilerlemekte bu da bilgi ve iletisim ile ilgili konulari da gundemimize getirmekte. Yanlis bilgilenme ve bilgilendirme soz konusu olabilir. Bilgi hirsizligi yapan ya da verilerde oynama yapan kisilerin oyunu ortaya cikabilir. Ruyalarin bu donemde aktif olmasi ve bilincaltinizda yatan konularin on plana cikmasi ve size etkilemesi soz konusu olabilir bu donemde. Ruyalariniza dikkat edin cunku bazi konularin cozumleri bu ruyalarda yatiyor olabilir. Icsel bir donem olmasi ve hepimizi derinden etkilemesi ihtimali yuksek bir dolunay sureci yasayacagiz. Yanilsamalardan uzak durmak icin kalbinizin sesini dinleyin. Sevgiyle….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir