Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

15

Ekim 2017

0

YORUMLAR

Jüpiter geçişi, etkileri ve burçlar!

Yazar , Kategori Astroloji, Burçlar

Jüpiter Akrep Burcuna Geçiyor! Maneviyatımız artıyor, sezgilerimiz kuvvetleniyor!

Şans, bolluk-bereket ve genişleme gezegeni Jüpiter, sezginin, araştırmanın ve tutkunun burcu Akrebe 10 Ekimde geçiyor ve bu alanda 1 yıllık yolcuğuna başlıyor.

Jüpiter gezegeni şans ile en çok bağdaştırılan gezegendir, iyicil deriz kendisine hayatımıza hep iyilikler getirir, bizim genişlememize daha çok’un hayatımıza girmesine, iyiliğe, bolluğa ve berekete işaret eder. Bir burca geldiğinde de o burca hayatında çeşitli şanslar, bolluk, bereket, iyilik, şifalanma ve genişleme imkanı verir. Tabii ki bunun ne oranda olacağı genelde haritamızda Jüpiter’in nerede ve ne durumda konumlandığına bağlıdır. Haritasında Jüpiter’i kuvvetli durumda olanlar yani yönettiği burçlarda Jüpiter’i bulunanlar (Yay ve Balık) ve Akrep burcunda Jüpiter’i olanlar en çok şansı elde edecek olanlar.

Terazi burcunda iken en fazla adalet, ikili ilişkiler, uyum ve denge konularında çalışan ve bu konularda hem şifa fırsatı hem de geniş bakış açısı ile bakma konularında çalıştı Jüpiter.  Şimdi ise Akrep burcuna geçişi ile hepimizi daha derin bakış açılarına ve biraz manevi tarafa yoğunlaştıracak. Hepimiz hayatımızın bir alanında maneviyatımızın gücünü fark edeceğiz. Birçok kişi sadece maddiyatla ya da dünyevi ihtiyaçlarla bu hayatı ilerletemediklerini anlayacaklar. Daha meraklı olacağız, daha çok araştırma yapacağız, astroloji gibi ufkunuzu açan bilgiler daha çok hayatınıza girmeye başlayacak ve belki de en önemlisi bu bilgileri hayatınıza da uygulamaya başlayacaksınız.

Empati gücü, telepati yeteneği, hislerin kuvvetlenmesi bu dönemde birçok kişide aktif olacak. Rüyalar hepimize yol – yön gösterme konusunda yardımcı olacak. Hayatta tutkulu olduğumuz konuları bulmak ve o konulara cesaretle dalmak için fırsatlar önümüze sunulacak. Şifa ve şifacılık ile uğraşan kişiler artacak. Ölüp – yeniden dirilmek gibi bir zaman dilimi olacak, hayatlarında çok acı çekip o durumdan çıkamayan insanlar çıkış yollarını bulacak, belki pire için yorgan yakılacak ama eski ile bağlar kesilecek. Herkes en önce kendisini şifalandırması gerektiğini anlayacak ve derin bir şifa kanalı açılacak.

Yine finans konularında gelişmeler elde etmek, yeni bilgiler öğrenmek içinde iyi bir dönem başlayacak. Kendimizden bir nevi yeni bir ben doğacak. Haritamızda bulunduğu alana göre, o konularda derinleşme, bakış açısının artması ve şifa potansiyeli sağlayacak. Dikkat edilmesi gereken bir konu, Akrep burcu biraz yoğun hisler yaşar bazen ya hep ya hiç diyebilir, o yüzden ya benimsin ya kara toprağın mantığı artabilir. Takıntılı durumlar, şüphecilik ya da arkadan çevrilen işlerde de artış olabilir. Yine tutku ve hırsımız yüzünden kötü durumlara düşebiliriz. O yüzden Akrebin iyi tarafını ve enerjisini kullandığınızdan emin olun.  İyi niyetlerle, maneviyatınızı kullanarak ve hayattaki gerçek tutkulu olduğunuz alanı bularak hayatınızda büyük bir değişim bir nevi transformasyon yaşayabilirsiniz. Şansınızın bol olduğu bir yıl dilerim…

KOÇ & YÜKSELEN KOÇLAR: Jüpiterin Akrep burcuna geçişi özellikle yükselen Koçların finans alanını etkileyecek. Ortak finans konularında önümüzdeki 1 yıllık süreçte iyi gelişmeler elde edebilecekler. İş kurmak ya da kurulan işten para akışının ve kazancının başlaması bu dönemde söz konusu olabilir. Yine borsa, döviz ve her tür yatırım aracından para kazanma şansı yüksek olabilecek, bunu yaparken kendi hislerini dinlemeleri önemli olacak. Eşin parası ya da evlilik ile birlikte ortak para kullanımı konuları da aktif olacak. Şans oyunlarından ya da miras yolu ile gelmesi beklenen paraların da size ulaşması bu yıl mümkün olacak. Eğer son yıllarda para konularında sıkışıklık yaşadıysanız bu konularda gelişmeler elde etmek ve farklı bakış açısına sahip olmak söz konusu olacak. Hayatınızda güzel bir dönüşüm yaşayabilirsiniz bu yıl, paraya bakış açınız daha değişebilir, paraya olan odağınız dağılıp hayatın başka keyiflerine vakit ayırmaya başladıkça para hayatınıza daha kolay akacaktır. Bu dönemde başkasından gelen desteklere kendinizi açmanız ve başkalarının yardım ve desteğini kabul etmeniz önemli olacak. Yine size gelecek çeşitli şanslarda bencil olmak yerine paylaşımcı olmakta size büyük geri dönüşler sağlayacaktır. Paranın harcamasında da bu yıl artış yaşanabilir, mantıklı yerlere para harcadığınızdan emin olun. Eğer hayatta yaşadığınız travmalı alanlar varsa ve bunlar sizi engelliyorsa bu yıl bunların dönüşmesi ve iyileşmesi içinde iyi bir yıl olacak. Bu hayatta tek başımıza yokuz, işbirlikleri ve destekleşmeler hayatın daha kolay akmasını sağlayacaktır ve bu yıl size bu konularda güzel gelişmeler getirecek. Yine de bu yılın para konularında şanslı olan burçlarından birisi sizsiniz. Jüpiter’in size güzel gelişmeler getirmesini dilerim.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞA:

Boğa burçları için özellikle ikili ilişkiler alanı aktif olacak önümüzdeki yılda. Boğalar artık derin tutku ile bağlandıkları ve daha çok hissettikleri ilişkiler yaşamak isteyecekler. İlişki ve evlilik alanında bazı çözülmeler de yaşanabilir. Eğer kangren olmuş bir ilişki varsa ve Boğalar sırf düzen bozulmasın diye bırakmıyorlarsa bu alanda çözülmeler ve beraberinde gelen özgürleşmeler söz konusu olacak. Yine karşılarına birden çok aday çıkması da söz konusu olabilir. Evlilik konularının gündeme gelmesi ve güzel bir evlilik oluşması da Boğa burçları için muhtemeldir (yine de evlilik ile ilgili net bilgi için kişisel haritanın incelenmesi önemlidir). Birebir iş yapan, danışmanlık ya da seans ile yapılan işlerde artış yaşayabilir Boğalar.

Yine bu alan açık düşmanlar alanın olduğundan tanıdığınız kişilerden düşmanca tavırlar görebilirsiniz, her ne kadar bir şeyi kötüye yormak istemesem de yine de tedbir açısından muhtemel olacak bu etkisini de hatırlatmak istedim. Mesela bir boşanma sürecine girersiniz ve hem eşinizden hem de ailesinden hoş olmayan yaklaşımlar görebilirsiniz. Yine de biz iyi tarafına odaklanalım ve ilişkiler diyelim, her türlü birebir yaşanan ilişkide iyileşme ve şifalanma fırsatı bir yıl boyunca açık olacak. İlişkilere bakış açınız bu yıl boyunca değişebilir, şans sizden yana olduğundan güzel bir ilişki hayatınıza girebilir veya bitiremediğiniz bir ilişki bitip siz rahat bir nefes alabilirsiniz. İlişkilerinde fazla tutucu ve sabit olan Boğalar bu yıl akışta kalıp güzel şeyler yaşayabilirler. Daha öncede söylediğim gibi danışmanlık v.b birebir yapılan işlere girmek isteyenler için de güzel fırsatlar çıkacak değerlendirin. Hayrınıza olan gelişmelerin olduğu, şansı bol bir yıl olsun…

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER

Şans gezegenin Akrep burcuna geçişi sizin iş ve çalışma alanınızı etkileyecek. İş yerinizde yaşadığınız sıkıntılar varsa bu alanda ciddi bir iyileşme dönemi yaşayabilirsiniz. Yine terfi ve iyi bir ekibe geçmek gibi konularda bu dönemde gündeme gelebilir. Eğer sizin için çalışanlar varsa ya da ekip kurmak istiyorsanız bu dönemde sizin için harika işler yapabilecek kişilerle tanışabilirsiniz.

Sağlık alanınızı da etkileyecek bu konumlama, eğer bir hastalığınız varsa şifalanmak için harika bir yıl olacak. Tüm sağlık sorunlarınızla ilgili güzel gelişmeler elde edebilirsiniz. Yine gündelik hayatınızdaki işlerinizde de birçok güzel gelişme yaşayabileceğiniz ve güzel destekler alabileceğiniz bir yıl. Eğer evcil hayvanları seviyorsanız bu yıl bir hayvan edinmeniz size hem çok iyi enerjiler verecektir hem de hayatınıza sevgiyi getirecektir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Jüpiter’in Yengeç burcuna geçişi ana olarak sizin aşk konularınızı etkiliyor olacak, bu konularda önümüzdeki 1 yıl içerisinde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa güzel gelişmeler yaşamanız ve ilişkinizde güzel bir döneme girmeniz mümkün. İlişkisi olmayan Yengeçlerin önüne birçok kişi çıkabilir ve hatta seçmekte zorlanabilir. Bu alan yaratıcı yeteneklerle, sportif aktivitelerle ve de hobisel aktivitelerle de alakalıdır. Önümüzdeki yılda hobi olarak başlayacağınız bir şey size çok fayda sağlayabilir ve hayatınızda birçok değişikliğe sebep olabilir. Yine el yeteneğiniz olan bir şeyleri hayata geçirerek hem kendinize hobisel bir alan yaratabilir hem de kazanç elde edebilirsiniz.

Jüpiterin geçtiği alan bollaşır, şifalanır demiştik, bu alan aynı zamanda çocuklar ile alakalı olduğundan çocuk isteyenlerin çocuk sahibi olmasını sağlayabilir. Yine çocuk olmasında zorluk yaşayanlar varsa bu yıl şifalanarak bir bebek sahibi olmaları mümkün. Çocuğu olanların ise çocuklarından yana yüzleri gülecek, şans onlarla gelecek, eğitimlerinde güzel gelişmeler ve haberler son derece mümkün. Hep yazdığım gibi Akrep burcu tutkulu yaptığımız şeylerle alakalı olduğundan yeteneğiniz olan ama keşfetmediğiniz konularda gelişmeler yaşamanız ve hayatınızda birçok değişim geçirmeniz önümüzdeki yıl mümkün. Güzel şansların yüzünüze gülmesi dileği ile…

ASLAN ve YÜKSELEN ASLAN

Bu yılın büyük değişimlere açık burcu Aslanlar için ev ve aile alanında büyük değişimler ve gelişmeler yaşanacak. Aile kurmak isteyen Aslanlar için güzel bir yıl olabilir yine aile içinde problem yaşayanların bu yıl düzelmeler yaşamaları ve huzuru bulmaları da yüksek ihtimal. Ev konularında da değişimler yaşayabilirler, ev değişimi, alımı, satımı konuları son derece aktif ve şanslı olacak. Daha iyi bir eve taşınabilirsiniz ya da evlenip başka bir yerleşime geçebilirsiniz. Yine bir şehir değişimi de söz konusu olabilir.

Aile konuları daha bir önemli olacak sizin için anne – babanız ile ilgilenmeniz ve atalarınıza merak sararak onlar ile ilgili birçok bilgiyi araştırmanız da mümkün olacak. Hislerinize ve sevdiklerinize daha bir düşkün olacağınız yıldasınız. Hayatınızda birçok değişime açık olan bu yılda, geçmişten gelen tüm yaralarınızı iyileştirme şansınız var. Köklerinizden gelen gücü bulup hayatınızda yenilikler yapmanız ve yepyeni bir hayata adım atmanız mümkündür.  Önemli gelişmelerin yaşanacağı bu yılda karşınıza gelen şansları ve fırsatları fark etmeniz ve değerlendirmeniz dileği ile…

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAK

Başaklar için özellikle iş konularında ve sözleşme imzalama konuları ile ilgili birçok şans söz konusu olacak. Bol iletişimli bir yıl olacak ve birçok önemli kişi ile işbirliği yapma fırsatı karşınıza çıkacak. Yine birçok kısa seyahatte sizin için söz konusu olacak, gittiğiniz yerlerde tanıştığınız kişilerden de güzel destekler alabilirsiniz.

Akrabalarınız ile ilgili konularda, özellikle kardeşleriniz veya kuzenlerinizden güzel destekler ve şanslar elde edebilirsiniz. İlişkilerinizde derinleşmeler ve daha bu alanlarda hislerinizin kuvvetlenmesi söz konusu olacak. Bu yıl fırsatları daha iyi hissedebileceksiniz ve çevrenizdeki kişilerden aldığınız desteklerle işlerinizde ilerlemeler elde edeceksiniz. Mantığı iyi işleyen ve hesap kitabı iyi bilen Başaklar bu yıl hisleri ile yakın temasta bulunurlarsa çok iyi işler yapabilecekler ve güzel fırsatlar yakalayabilecekler. Önemli olan çok fazla detaya inerken ve düşünürken fırsatları kaçırmamak. Şansınızın bol ve işlerinizin açık olduğu güzel bir yıl dilerim…

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİ

Terazi burçları parasal konularda son zamanlarda sıkıldı iseler beklenen yardım kapıda olacak. Önümüzdeki 1 yıl içerisinde özellikle yükselen Terazi burçlarına parasal alanda birçok fırsat gelecek. Yeni bir iş kapısı açılabilir, işlerinden daha çok para kazanmaya başlayabilirler ve hatta kendi işlerini yapıp güzel kazançlar elde edebilirler. Sahip oldukları her şeyde bollaşma yaşayabilirler, daha çok eşya, daha çok para, daha çok kazanç söz konusu olabilecek.

Paranın gelebileceği işleri daha iyi hissedebilecekler ve doğru noktalara atışlar yapabilecekler. Sadece paraya çok tutunmamaya dikkat edin, yani ben kazanayım ben yiyeyim başkalarınla paylaşmasam da olur mantalitesi olmasın. Terazilerin pek yaptığı bir şey değildir ama konu Akrep burcu olunca ceplerine Akrep kaçabilir. Beraber kazanalım, beraber yiyelim mantalitesi iyi olacaktır. Eğer bu güne kadar kendi parasını kazanmamış iseler ilk defa kendi yaptıkları işlerden para kazanmaya başlayabilirler. Daha tutku ile ve severek bir işler yapıp güzel, bereketli paralar kazanmak söz konusu olabilir. Yine Jüpiter bolca her şeyi yaptırdığından biraz fazla harcama yapmanız da söz konusu olabilir o yüzden gelir – gider dengesine dikkat! Para konularında sabit düşünceleri olan ve para bana gelmez ya da zor gelir gibi düşünceleri olanların iyileşmesi ve kendilerine yeni ve daha pozitif düşünceler ekmesi içinde güzel bir yıl olacak. Bolluk, bereket sizinle olsun sevgili Teraziler…

AKREPLER ve YÜKSELEN AKREPLER

Yılın şanslı burcu Akreplerin hayatına bu yıl birçok iyilik gelecek, çeşitli şanslar hayatlarına girecek ve aslında sonunda şans yüzlerine gülecek. Akrepler hayatlarında yeni başlangıçlar yapabilirler, beklemedikleri yerlerden şanslar yüzlerine gülebilir ve hayatlarında çok güzel bir yenilenme ve şifalanma dönemi yaşayabilirler. Aslında şans birçok şey olabilir, istemedikleri bir işten ayrılmak, hatta içinde mutlu olmadıkları bir ilişkinin bitmesi ya da uzun zamandır bekleyip olmayan işlerinin olması gibi… Hayatta tutkuya çok önem veren Akrepler sonunda hayatta gerçekten ne yapmak istediklerine karar verebilirler. Yepyeni işlere ve ilişkilere başlayabilirler. Sağlık alanında da bir yenilenme dönemi olabilir.

Akrep burçlarının düşünce sistemine dikkat etmesi gerekir, çünkü bazen tutkudan takıntıya geçebilirler ve fazla kuvvetli hisler yüzünden hem kendilerine hem de çevrelerine zarar verebilirler. Eğer kendilerini ve çevrelerini tüketmelerine sebep olan duygu, alışkanlık ve davranışları varsa güzel bir şifalanma dönemi de yaşayacaklar. Bu dönemde hayatta sahip olduklarına şükür etmek ve biraz daha hayata pozitif tarafından bakmak onlara çok şey kazandırabilir. Yeni işler, hobiler, düşünce sistemleri hatta beslenme sistemi ile bile hayatlarını yenileyebilirler. Hayatta birçok şey karşınıza çıkabilir, umutla yaklaşın ve sizin için iyi bir yıl olacağına inanın, çünkü inanç her şeyin yapı taşıdır. İçinizdeki kötücül ve umutsuz duyguları beslemeyin çünkü Jüpiter genişleten de bir gezegendir, neyi genişlettiğine dikkat etmek gerekir, eğer eğiliminiz kötülüğe ve hırsa doğru ise bunu artırıp size kötü sonlar da hazırlayabilir. İyi niyetten uzaklaşmayın ve hırs, nefret yerine sevgi ve anlayış ekin, şansları gördüğünüz ve yakaladığınız güzel bir yıl dilerim, 12 yılda bir gelen bu şansın keyfini çıkarın çünkü sizin hayatınızdaki her alanı etkileyebilecek güçte bir konumlama…

YAY ve YÜKSELEN YAYLAR

Jüpiter’in Akrep burcuna geçişinin en enteresan etkisi Yay burçlarına olacak. Son 2 yılın en çok değişim yaşayan burcu Yaylar, zorlanıyorlar demeyeceğim çünkü bu değişime yanlış bakmak olur, Yaylardan Satürn geçişi ile çok evlenen, iş kuran, iş değiştiren çok  oldu ve aslında hayat onların yeni yönü belirleniyor bu ara… Şimdi Akrep burcunda ilerleyecek Jüpiter öncelikle bilinçaltlarında olan korkular, takıntılar, eskiden kalmış yaşanmışlık izlerini silmek üzere etkiler yapacak. Yaylara hem bir derinlik katacak hem de hayat felsefelerinde büyük bir derinleşme, genişleme sağlayacak bu geçiş. Hayatın gizemli yönüne merak, yeni ilgi alanları çok aktif olacak. Hem içsel dünyalarında hem de fiziki hallerinde iyileşmeler yaşayabilirler. Eğer herhangi bir bağımlılığınız varsa alkol, sigara, v.b bunları bırakıp bedensel ve düşünsel olarak iyileşmek için harika bir dönem. Sağlığınız ile ilgili bilinmeyen problemlerin bulunup ortaya çıkması ve iyileşmesi içinde…

Bu konumlama enteresan demiştim, Jüpiterin size sağlayacağı şanslar daha çok kapalı kapılar ardında konuşularak hatta sizin bilmediğiniz kişiler tarafından olacak. Aslında sanki görünmeyen bir el ya da melek sürekli yanınızda ya da omzunuzda sizi korumak üzere olacak gibi. Sizin arkanızdan bir iş çevirmeye kalkan olursa bu etki size gelmeden bozulacak. Eğer üzerinizde negatif enerji, büyü v.b şeyler varsa bunların dağılması için gerekli etkiler ve kişiler size gelecek. Şans size daha beklemediğiniz yerlerden gelecek ve daha çok kötülükten korumak üzere etki edecek. En önemli etkisi de ruhani bir derinleşme sağlaması olacak, olaylara daha yüzeysel yaklaşıp üzerinde durmamaya meyilli olan Yaylar bu yıl neden bazı şeyleri özellikle merak ettiklerini anlamayabilirler. Yeni şeyler öğrenmek ve hayatta gerçek tutkunuzu bulmak için muhteşem bir yıl olacak. Aynı zamanda mistik yerlere seyahat etmek isteyip bu yıl hep görmek istediğiniz yerleri görmek için girişimler de yapabilirsiniz. Hayatınızda harika sürprizlerin olduğu iyi bir hazırlık yılı olsun çünkü 1 yıl sonra şans patlaması yaşıyor olacaksınız sevgili Yaylar… Bu içsel süreçte iyi hazırlık yapmanız ve gelen şansları görebilmeniz dileği ile…

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAKLAR

Hep hayal ettiğiniz ne varsa bu yıl olacak desem acaba mantıkla her şeyi hesaplayan Oğlaklar inanırlar mı? Evet bu yıl Jüpiter’in yükselen Oğlaklar üzerindeki rolü, hayalleriniz ve umutlarınızı gerçekleştirmek ama tabii yöneticisi Satürn olan Oğlakların hayata çok mantıkla bakma ve birazcıkta olsa pesimist yaklaşıma kayma eğilimi vardır, o yüzden nasıl olacak ki o dediklerini duyar gibiyim. Şimdi o yüzden önce inançla ilerlememiz şart ama inanın çok büyük şanslar kapınıza gelebilir, hatta bu şanslar daha çok etrafınızda olan kişiler tarafından size sunulabilir ya da getirilebilir. O yüzden farkında olmaya, gelen şeyleri kabul etmeye niyet edin. Hayatta Oğlakları en zorlayan şey kendileri ve fazla sorumluluk bilinçleridir, o yüzden istediğiniz şeylerin nasıl geleceğinin hesabını siz yapmayın bu yıl (eğer mümkün ise) çünkü evren size nasıl vereceğini bilecektir.

Arkadaş çevrenizde bir yenilenme yaşayabilirsiniz, sizin enerjinizi çeken kişiler hayatınızdan çıkabilir yepyeni çevrelere girebilirsiniz. Yeni sosyal çevre, insanlar hatta dernekler ve kulüpler söz konusu olabilir. Arkadaşlarınızdan çok destek alabileceğiniz bir yıl olacak,yeni insanlar tanıdıkça hayatınıza farklı bilgiler girecek ve daha kendinizi açacaksınız. Yine hayatta tutkulu olduğunuz konuları bulmak ve hem özel hem de aşk hayatınızda yenilenmeler yaşamak için iyi bir yıl olacak. Güzel sürprizlerin, şansların yüzünüze güldüğü mutlu bir Jüpiter geçişi dilerim…

KOVA ve YÜKSELEN KOVALAR

Bu yılın önemli değişimler geçirecek burçlarından biri de Kova burçları, özellikle kariyer konularında çeşitli şanslar ve fırsatlar önlerine gelecek. Zaten gelmese bile kariyer alanında havayı iyi koklayıp, neyin ne olduğunu güzel anlayabilecekler. Kariyer değişimi, mevki yükselmesi gibi konularda birçok şans elde edebilecekler. Kendi işini yapanlar içinde çeşitli fırsatlar mevcut olacak fakat fazla da abartıya kaçmamak lazım, çünkü fazla hırs ve genişleme kariyerlerinde yanışlara da itebilir.

Akrep burcu hırslarla alakalıdır demiştik, bir de bazen kendini kaptırıp gözü görmez hale gelebilir, içimizdeki gölge yanları anlatır. Büyütücü özelliği olan Jüpiter buradan geçerken kendinizi hırsa verip, birileri ile yarışa girip başkalarının haklarını ihlal edip sırf kazanmak uğruna bir şeyler yaparsanız da iyicil ve güzel etkiler verecek Jüpiterin etkileri yön değiştirebilir. Hep derim hayatta yaptığımız şeylerde niyet önemlidir diye, niyeti iyi olanlar güzel gelişmeler yakalayabilecekken niyeti kötü olanlar için önce iyi bir şeyler oluyor gibi görünse de sonra yıkıma yol açabilir.

Yine bu alan evliliklerle aslında toplum önünde görünen statü ile alakalı olduğundan, evlenme veya evli iken bu durumdan özgürleşme yani ayrılık temaları da önümüzdeki 1 yılda gündeme gelebilir. Hayatınızda bu yıl büyük önem taşıyor sevgili Kovalar bu yıl yaptıklarınızın hesabını 2 yıl sonra Satürn burcunuza geldiğinde veriyor olacaksınız. Yılın şanslarını iyi kullanırsanız, kariyerinizde ilerleme, tanınma, toplum önünde daha görünür olma ve hatta evlilik konularında birçok şansı elde edebilirsiniz.

BALIK ve YÜKSELEN BALIKLAR

Balıkların bu yıl bakış açısı değişecek, ufukları genişleyecek ve zaten evrene açık olan Balıkların daha da hayat görüşlerinde derinleşmeler olacak. Hayatın gizemine, yeni bilgilere ve değişmeye çok açık olacağınız bir yıldasınız. Yeni ülkeleri, kültürleri tanımak, kendinizi dünyaya açmak ve yeni şeyler öğreneceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız. Yine yurtdışı ile yapılan işler, yurtdışına seyahatler, yüksek eğitim ve her türlü ufkunuzu geliştirecek aktivite yolunuzda olacak. Yüksek eğitime başlamak ya da başladığınız eğitimleri başarı ile bitirmek söz konusu. Bol bol seyahatte yapabilirsiniz bu yıl.

Yine eğer adaletin yerini bulmasını beklediğiniz konular varsa bu konularda da güzel gelişmeler yaşabilirsiniz. Eğer çözülmesini beklediğiniz bir davanız varsa ve hele de haklı tarafsınız çözüm şanslı bir şekilde kapınızda olacak. Evrenden size bol bol fırsatlar ve yardımlar yağacak bu yıl. Kendinizi açarsanız eğer yılın sonunda çok değişmiş ve hayat felsefeniz çok genişlemiş olacak. Yurtdışından ve yabancılardan yana şansınız çok açık olacak. Ben bu yılın sizin kişisel gelişiminizde devrim niteliğinde bir yıl olacağını düşünüyorum, şansların farkında olacağınız güzel bir Jüpiter Akrep geçişi dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir