Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

7

Aralık 2017

0

YORUMLAR

2018 yılında Boğa ve Yükselen Boğalar!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Evlilik, ev değiştirme ve kariyerde değişiklikler söz konusu!

Bu yılın odakta olan alanlarından birisi ikili ilişkiler olacak. Özellikle uzun süredir devam eden ilişkilerde ve evliliklerde bir iyileşme yaşanabilir ama bunun yanı sıra iyileşmesi mümkün olmayan ilişkilerde özgürleşme yani başka yollara gitme de söz konusu olabilir. İkili ilişkiler ya da birebir yapılan danışmanlık gibi işlerden çeşitli şanslar elde edilmesi bu yıl boyunca mümkün olacak.

Uzun zamandır sınav alanınız ortak finans, borsa ve yatırım konuları idi, 2018 yılı itibari ile Satürn gezegeninin Oğlak burcunda ilerlemesi ise, sizi biraz hukuksal konulara ve yurtdışı ile yapılan işlere odaklayacak. Bu alanlarda bazen zorlanmalar olabileceği gibi bazı yapılandırmalar da yaşanacak. Hak ve adalet anlayışınız ile sınanabilirsiniz bu dönemde, yine eğer yurtdışı ile bir iş yapmak veya yurtdışı eğitimine gitmek istiyorsanız da bu konularda biraz zorlanabilirsiniz ama sonucu sağlam ve kalıcı olur. İnançlar ile ilgili konularda da bazı değişimler gösterebilirsiniz, öğreneceğiniz bilgiler ve tanışacağınız kişiler inanç sisteminizde değişimlere sebep olabilir. Sadece kişileri anlamadan yargılamamaya ve her şeye negatif bakış açısı ile bakmamaya dikkat edin bu dönemde.

Tutulmaların etkisi sizin ev ve kariyer alanınızda devam ediyor olacak, ev düzeninizde değişiklikler ya da ev değişimi yapabilirsiniz bu yıl. Bu konuların aktif olacağı dönem özellikle Şubat ve Ağustos ayları olacak, yine gayrimenkullerle ilgili konular ve kariyeriniz ile ilgili konular bu dönemde aktif ve değişime açık olacak.

Bu yılın gezegen hareketlerine göre dikkat etmeniz gereken dönemleri; Öncelikle şans gezegeni Jüpiter bu yıl 8 Mart ile 10 Temmuz arasında geri gidiyor olacak bu gerileme sizin ikili ilişkiler ve evlilik alanınızı etkileyecek. Bu konularda bazı yanlış anlaşmalar, bazı şeyleri yeniden değerlendirmek söz konusu olabilecek. Eskiden tanıdığınız kişilerde karşınıza çıkabilir. Doğum haritanızda Jüpiter’iniz geri harekette ise bu etki size fayda sağlayacaktır ve daha rahat ilerleyeceğiniz bir dönem olacaktır.

Burç yöneticiniz Venüs’ün geri hareketi ise sizi en çok etkileyen geri hareket olacak. Bu geri hareket 5 Ekim – 16 Kasım arasında olacak, hayatınızın her alanını etkilemek ile birlikte en çok sizin ikili ilişkiler alanınızı etkiliyor olacak. Bu dönemde ikili ilişkiler ve evlilik alanınız karışabilir, eğer ilişkiniz varsa bazı sorunların üzerinden geçmeniz gerekebilir. Eğer yeni birisi karşınıza çıkarsa da bu dönemde dikkatli olmak gerekecektir çünkü bu kişiler kalıcı olmayabilir.

Önemli değişikliklere açık bu yılın size gönlünüzden geçen yenilikleri getirmesi dileği ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir