Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

31

Ocak 2018

0

YORUMLAR

ASLAN BURCUNDA AY TUTULMASI

Yazar , Kategori Astroloji

Bugün Aslan burcunda bir ay tutulması yaşıyor olacağız, bu tutulma serisi geçen yıl Şubat ayında başladı ve özellikle 2017 Ağustos ayında son derece etkili bir şekilde hayatımıza yansıdı. Bu yılda aynı konular hayatımızda tekrar ediyor olacak. Önce tutulmanın genel etkilerine bakalım.

Tutulma sırasında Yengeç burcu yükseliyor olacak, ay tutulmaları zaten duygusal konularla alakalı olduğundan bugün ve önümüzdeki günlerde duygusal dünyamızda değişimler, yaşanacak olaylar ve güvende olma ihtiyacımız ile ilgili konular gündeme gelecek. Sevmek, sevilmek, sevme yöntemimiz, duygusal olarak ihtiyacımız olan şeyler bunları ne kadar karşıladığımız gündemde olacak. Hal böyle olunca özellikle ikili ilişkilerde bu tutulmanın gündeminde olacak. Aslan burcunda bulunan Ayın yanında Güney Ay Düğümü ve Venüste bulunacak hal böyle olunca son derece kadersel gelişmelere de açık olacağız. Bunun etkisi birkaç şekilde olabilir, öncelikle hayatımızdan gitmesi gereken kişiler beklenmedik şekilde çıkabilir, bu biraz sürprizli ve şok bir şekilde olabilir. Yine bu dönemde yaşanacak olaylar, tartışmalar ya da gündeme gelen sorunlar size ilişkilerde rahat ilerleyebilmeniz için yapmanız gereken şeyler konusunda bir fikir vermek üzere gerçekleşiyor olabilir.

Eğer ilişkilerde fazla verici iseniz belki bunu dengeye getirmenizi anlatmak için bazı davranışlarla karşılaşabilirsiniz ve bunu aslında iyiliklerin karşılığında kötülük bulmak gibi yorumlayabilirsiniz. Yine eğer ilişkileri fazla zorluyor, fazla kontrol etmeye çalışıyor ve fazlaca tutunuyorsanız da kendinizin farkına varıp bir şeyleri akışına bırakabilirsiniz ya da ilişkiyi bitirerek bu da olmadı diyebilirsiniz. Ama unutmayın her olmayan ilişki aslında içinde size birçok ders barındırır ancak bunları anlarsanız ilerleyebilirsiniz. Özgürlüğünüz veya bağımlılıklarınız da bu dönemde gündemde olacak ve sorguluyor olacaksınız.

Venüs parasal konularla da alakalı olduğundan yine parasal konularda da dengesiz kullandığınız enerjiler, bazı kayıplar olarak hayatınıza yansıyabilir. Bu dönemde önünüze gelen bilgileri dikkat edin çünkü bilmediğiniz bazı konular açığa çıkabilir. Yine ilişkileri ya da birilerini paranın gücünü kullanarak elde tutmaya çalışıyorsanız da bunun sizin için işlemeyen bir yöntem olduğunu anlayabilirsiniz. Tutunmamak, hayatın gelen değişimlerine uyum sağlamak ve akış yine her zamanki gibi bize en fayda sağlayan sonuç olacaktır. İçimizdeki gücü bulmak ve kendimize inanmak için bu tutulma güzel tetikler getirebilecekken, fazla güç kullanan ve egoya düşenlere ise kayıplarda getirebilir. Hayrınıza olan gelişmelerin yolunuza gelmesi dileği ile…

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir