Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

31

Ocak 2018

0

YORUMLAR

Dolunay Meditasyonu

Yazar , Kategori Astroloji, Meditasyon

Eski zamanlarda da dolunay zamanlarında çeşitli ritüeller yapılırmış, Ay’ın bu kadar büyük görünmesinin bize yüksek enerji gönderdiğine inanılırmış. O yüzden bu dolunay zamanında yapılabilecek bazı ritüeller ve meditasyon paylaşmak istedim sizinle.

Dolunayda eğer mümkün ise açıkhavada bir yürüyüş yapın ve dolunayın güçlü enerjisini hissedin. Dolunay zamanlarında yediklerinize dikkat etmek tuzu azaltmak ve alkolden uzak durmakta mantıklı olacaktır.

Evinizde sakin bir ortamda oturun, nefesinize odaklanın ve sakinleşin. 3 kere derin nefes alıp verdikten sonra sakin nefeslerle zihninizi yavaşlatın. Hayatınızdan çıkarmak istediğiniz şeyleri veya bırakmak istediğiniz huylarınızı sıralayın. (bunu yaparken bunu böyle yapmak istemiyorum gibi laflar kullanmayın, mesela kıskançlık huyumu bırakıyorum gibi cümleler kullanın). ufak şeylerden mutsuz olmayı bırakıyorum ya da negatif düşüncelerimi bırakıyorum gibi aklınızdan geçen şeyleri sıralayın. (eğer isterseniz bunları bir kağıda yazıp yakmakta bir yöntem)

Bırakmak istediklerinizi sıraladıktan sonra yine 3 kez derin nefes alın ve verin. Sonra ise hayatınıza girmesini istediğiniz şeyleri sıralayın, mesela mutluluk, daha fazla sevgi, huzurlu bir ilişki gibi ve bunlara niyet edin. Özellikle düşüncelerinizde iyileşme, takıntılı düşüncelerden uzaklaşmaya niyet edebilirsiniz.Eğer yapabilirseniz bu meditasyonu birkaç arkadaşınızla beraber de yapabilirsiniz etkisini daha güçlü hissedersiniz.

Bu dolunay Aslan burcunda olduğundan en uygun olumlamaları ben yazıyorum sizler istediğiniz gibi değiştirebilir veye eklemeler yapabilirsiniz…

İçimdeki gücü bulmaya ve cesaretle girişimler yapmaya niyet ediyorum.

Korkularımla yüzleşip hayatımın istediğim yönde ilerlemesi için girişimler yapıyorum.

Hayatımda bana hizmet etmeyen, beni mutsuz eden huyları, kişileri ve düşünceleri bırakmaya niyet ediyorum.

Hayata ve akışına güveniyorum, hayatın bana açtığı kapılardan güvenle ilerliyorum…

Sevgiyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir