Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

29

Haziran 2018

0

YORUMLAR

Dolunaya özel bir olumlama!

Yazar , Kategori Astroloji

Dolunay Oğlak burcunda oldu ve bizim aslında planlarımızı, maddi – manevi güvende olma ihtiyacımızı, hayatta etrafımıza duvar ördüğümüz alanları tetikledi ve bu alanlarda değişim istedi. Bugün bizde bu alanlara bakabilmek için, kendimizi değişime açabilmek için bazı olumlamalar yapalım yatmadan ve bu düşüncelerle uyuyalım.

Oğlak burcu planlarımızla alakalıdır ve bizi aslında akışta kalmaktan engeller, karşısındaki Yengeç burcu daha duygusaldır, dünyevilikten çok sevdikleri önemlidir onun için. Şimdi bu durumda bir bakalım önümüze çıkan konular ne olabilir.

Olayları kontrol etmeye çalışıyor ve birşeyleri olsun diye zorluyor olabiliriz

Olumlaması: Akıştayım, herşey olması gerektiği gibi, evrensel plana güveniyorum ve herşeyin iyi olacağına inanıyorum.

Oğlak burcundaki dolunay Satürn ile kavuşumda olduğundan biraz bizi hayatın zorlu tarafını görmeye ve umutsuzluk hissine itti, bunun içinde “Hayatı neşeyle yaşamaya niyet ediyorum, olan ve olmayan herşeyde hayır vardır, yaşamdan keyif alıyorum” olumlamasını kullanabiliriz.

Yine kendimizi ördüğümüz bazı duvarlar ve koyduğumuz engeller en çok bizi zorladığından ” Kendimi sınırladığım alanları görmeyi ve değiştirmeyi tercih ediyorum” diyebilirsiniz. Yine beni engelleyen duygu ve düşünceleri bırakmayı, hayatta kolaylıkla ilerlemeyi seçiyorum da diyebilirsiniz.

Akşam yatmadan önce önce derin, sonra sakin nefesler alın, yaşamayı seviyorum, sevgi enerjisini içime çekiyorum, negatif duygu ve düşünceleri bırakıyorum dedikten sonra bu olumlamaları, hatırlayamazsanız da yakın bir şekilde kendi cümlelerinizi söyleyebilirsiniz. Sevgiyle kalın…

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir