Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

31

Ağustos 2018

0

YORUMLAR

Eylül ayında neler var?

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Eveeet zorlu bir yaz döneminden sonra ihtiyacımız olan nefes, aranan kan Eylül ayında mevcut olacak. İstesekte yaz aylarında pek ilerleme kaydedemedik, düşünsel, duygusal açıdan çok gelişme yaşadık, belki bazı planlamalarda yaptık ama ya adımlar atmadık ya da attık sonuçlar alamadık. Şimdi Eylül ayında hareket zamanı, düze dönmesini hevesle beklediğimiz ağır hareket eden gezegenimiz Satürn’ün de 7 Eylülde düz harekete geçmesi ile rahatlama dönemine başlayacağız, 9 Eylülde Başak burcundaki yeni ay ile de planlarımızı uygulamaya, ilerlemeler kaydetmeye başlayacağız. Adımlar atmak ve yeni başlangıçlar yapmak için bu yeni ay sonrasındaki dönem iyi olacak.

6 eylülde iletişim gezegenimiz Merkür, yöneticisi olduğu Başak burcuna geçecek, zihinler daha yoğun olacak ve iletişimde hareketli bir dönemi başlatacak. Bu hareket hepimizi olumlu etkilerken özellikle Başak burçları başta olmak üzere İkizler burcunun da yüzünü güldürecek. 22 Eylülde ise Merkür Terazi burcuna geçiş yapacak, ilişkilerde iletişimimiz artacak.

Bir diğer önemli hareket ise yine 9 Eylülde Akrep burcuna geçiş yapacak olan venüs gezegeni, aşkı, sevgiyi ve parayı anlatan bu gezegenin Akrepten geçişi ve bu alanda Ekim ayında geri harekete başlayacak olması hepimizin hayatında çok önemli olacak. İlişkilerimiz için ve bizler için çok önemli ve dikkat etmek gereken bir dönemi anlatan bu hareketin ayrıntılarını zamanı gelince detaylıca yazacağım.

11 Eylülde Mars geri harekete başladığı Kova burcuna geri dönecek ve bir süre daha bu alanda ilerleyecek. Bunu da detaylı olarak vakti geldiğinde yazacağım.

23 Eylülde Güneşin Terazi burcuna geçişi ile Terazi burcu dönemi başlayacak ve hayatımıza güzellikler yayılacak. 25 Eylülde ise Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız, ilişkiler ve ben – sen dengesi bu dolunayın ana konusu olacak.

İşlerinizde hızlı ilerlemeler elde edebileceğiniz, güzel fırsatlar yakalayabileceğiniz ve sonunda bir oh diyebileceğiniz bir aya giriyoruz. Hepimize güzellikler getirmesini, fırsatların ve şansların karşımıza kolayca çıkmasını ve aşk dolu olmasını diliyorum! Sevgiyle kalın

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir