Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

1

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Kasım Ayı Burç Yorumları – İkizler!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Kasım ayına merhaba! İkizler Burcu Kasım ayına iş konuları ön planda başlayacak, bu alanda 22 Kasıma kadar ilerleyecek güneş bu konularda güzel gelişmeleri ve bazı başlangıçları gündeme getirecek. Çalışma, hizmet etme, sizin için çalışanlar ve sağlık alanı bu ay gündemde olacak. Bu konularda yeni başlangıçlar ve bazı düzenlemeler söz konusu olabilir . Venüs gerilemesini ay başı itibari ile sizin aşk, çocuklar ve yaratıcı projeler alanınızda devam edecek, aşk konularında Ağustos sonunda ve Eylül başında aktif olan konular tekrar gündeme gelebilir. Venüs haritanızda aşk ve bilmediğiniz konular alanını yönettiğinden bu konularda gelişmeler ve bazı haberler söz konusu olabilir. Bu ay zaten sizin için ilişkiler, evlilik ve ortaklık anlamında son derece önemli olacak. 16 Kasımda Venüs’ün geri hareketini sonlandırması artık eski meselelerin üzerinden geçme faslını tamamlıyor olacak, düze geçmesi ile birlikte özellikle aşk, ilişkiler ve çocukları ilgilendiren alanlarda bir yeniden yapılandırma, kararlar alma ve ilerleme söz konusu olacak.

Bizi 1 yıl boyunca etkileyecek en önemli olaylardan birisi de Jüpiter’in Akrep burcundaki ilerleyişini tamamlaması ve Yay burcuna geçişi bu hareket 8 Kasımda gerçekleşecek, bu etkiyi siz son 1 yıldır iş ve çalışma hayatı alanında aldınız şimdi ise konu ikili ilişkiler ve ortaklık alanı. Bekarlar için bu bol kısmetli bir yıl ve evlilik anlatabilecekken, evli olanlar ve mutsuz olanlar için özgürleşme yılı olacak. Eğer sizi mutsuz eden bir ilişkiniz var ise ve bu durumdan çıkış yolu bulamıyorsanız hayat size öyle farklı şeyler ve güzellikler gösterecekki hayat kısa diyerek isteklerinize odaklanabileceksiniz. Bu etkiyi detaylıca yazacağım.  22 Kasımda Güneşin de bu alana geçişi bu etkiyi iyice destekliyor olacak, yılın konseptini anlatan haberler ve gelişmeler bu 1 aylık süreçte yaşanabilir.

Bir süredir geri hareket etmekte olan ve genel anlamı ile ilişkiler ve para konularını anlatan Venüs 16 Kasımda düz hareketine geçecek bu iyi haber fakat aynı günde Merkür geri hareketine başlayacak. Merkür gerilemesi genel anlamda iletişim ve teknoloji konularında bizi biraz durup, düşünmeye sevk edecek, sizin burç yöneticiniz olduğundan bu etki sizi daha yakından ilgilendiriyor ve etkiyi daha yüksek hissediyor olacaksınız. Bu gerileme hayatınızdaki her konu ile ilgili biraz daha durup bekleme, düşünme, yeniden planlama yapma ve araştırma yapma şansı verecek. Bilmediğiniz verilerle ilerlemeye çalışıyor olabilirsiniz, bu yüzden ay sonunda burcunuzda olacak dolunayı beklemeniz önemli.

Ay kapanışında 23 Kasımda burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek, bu dolunayın yöneticisi geri harekette olacağından eski konular, konuşmalar, iletişimle ilgili konular, önceden yaşanmış şeyler, kapanmamış konular, yapılmış girişimler ve görüşmeler tekrar gündeminize gelecek. Dolunay sizin burcunuzda olacağından önceden konuşulmuş haber beklenilen konularda haberler gelebilir ve bu yeni gelen haberlere göre tekrar planlamalar yapılabilir.  Güzel bir ay olmasını dilerim, sevgiyle kalın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir