Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

1

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Kasım Ayı Burç Yorumları! Koç

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Kasım ayına merhaba! Bu aya Koç burçları aya hızlı bir başlangıç yapacaklar, Ayın ilk gününde Aslan burcunda ilerleyen ay aşk konularını gündeminize getirecek, daha önceden konuşulan konular ve yapılan görüşmelerle ilgili konular ayın ilk günlerinde gündemde olacak. Yine ikili ilişkiler ve evlilik alanında geri gitmekte olan Venüs, eski sorunları, eski aşkları veya evlilikte eski konuları gündeme getirecek. 16 Kasımda Venüs’ün geri hareketini sonlandırması artık eski meselelerin üzerinden geçme faslını tamamlıyor olacak, düze geçmesi ile birlikte aşk konularında ilerlemek için daha iyi bir döneme giriyor olacaksınız.

Ayın odağı sizin için ortak finans konuları olacak, Akrep burcunda ilerleyen Güneş bu konuları ön plana getirecek, bankalarla ilgili konular, aileden gelecek bir para veya ortak yapılan bir işin parası gibi konular gündeminizde olacak. 7 kasımda bu alanda gerçekleşecek yeni ay size yeni başlangıçlar yapmak için gerekli desteği verecek, fakat bu süre çok uzun olmayacak çünkü 16 Kasım sonrasında Mars’ın Balık burcuna geçişi bu alanı dengesiz ve ayarsızlıklara açık yapacak. Bu dönem sonrasında ise bu hareketleri yaparken dikkat etmeniz iyi tartıp, düşünüp karar vermeniz doğru olacak, para konularına duygusal yaklaşmamaya dikkat!

Bizi 1 yıl boyunca etkileyecek en önemli olaylardan birisi de Jüpiter’in Akrep burcundaki ilerleyişini tamamlaması ve Yay burcuna geçişi bu hareket 8 Kasımda gerçekleşecek, bu etkiyi siz yurtdışı ile ilgili konular, seyahatler, eğitim ve hukuk konularını anlatan alanda alacaksınız, o yüzden de bu geçiş sizi bu konularda 1 yıl boyunca destekleyecek ve sürprizli etkilere de açacak. 22 Kasımda Güneşin de bu alana geçişi bu etkiyi iyice destekliyor olacak, yılın konseptini anlatan haberler ve gelişmeler bu 1 aylık süreçte yaşanabilir.

Bir süredir geri hareket etmekte olan ve genel anlamı ile ilişkiler ve para konularını anlatan ve sizinde burcunuzun karşı alanında bulunduğundan ikili ilişkiler konularını direkt etkileyen Venüs 16 Kasımda düz hareketine geçecek bu iyi haber fakat aynı günde Merkür geri hareketine başlayacak, gördüğünüz gibi bu yıl gezegenlerin geri hareket etmediği bir ay neredeyse olmadı. Merkür gerilemesi genel anlamda iletişim ve teknoloji konularında bizi biraz durup, düşünmeye sevk edecek.

Ay kapanışında 23 Kasımda İkizler burcunda bir dolunay gerçekleşecek, bu dolunayın yöneticisi geri harekette olacağından eski konular, konuşmalar, iletişimle ilgili konular, önceden yapılmış sözleşmeler ve görüşmeler tekrar gündemimize gelecek. Dolunay sizin haritanızın iletişim alanınızda olacağından önceden konuşulmuş haber beklenilen konular tekrar gündeme gelebilir yine birden ortaya çıkan bir durumla kısa bir seyahat yapmanız da gerekebilir. Güzel bir ay olmasını dilerim, sevgiyle kalın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir