Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

2

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Jüpiter Yay burcuna geçiyooooor!

Yazar , Kategori Astroloji

Şans, bolluk-bereket ve genişleme gezegeni Jüpiter, yönettiği burç olan, genişlemenin, pozitif düşünmenin, şansın, uluslararası işlerin, seyahatlerin burcu Yaya geçiyor! Bu hareket 8 Kasımda gerçekleşecek genelde Jüpiter bulunduğu burçtan çıkmadan önce o burca veya her burcun seyahat ettiği alanı ile ilgili bir  hediye bırakır. Eğer Jüpiter Akrebin etkilerini dönüp okumak isterseniz yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

Jüpiter gezegeni şans ile en çok bağdaştırılan gezegendir, iyicil deriz kendisine hayatımıza hep iyilikler getirir, bizim genişlememize daha çok’un hayatımıza girmesine, iyiliğe, bolluğa ve berekete işaret eder. Bir burca geldiğinde de o burca hayatında çeşitli şanslar, bolluk, bereket, iyilik, şifalanma ve genişleme imkanı verir. Tabii ki bunun ne oranda olacağı genelde haritamızda Jüpiter’in nerede ve ne durumda konumlandığına bağlıdır. Haritasında Jüpiter’i kuvvetli durumda olanlar yani yönettiği burçlarda Jüpiter’i bulunanlar (Yay ve Balık) ve Yay burcunda Jüpiter’i olanlar en çok şansı elde edecek olanlar.

Yine bu geçişten en yüksek etkiyi tabiiki Yaylar ve İkizler başta olmak üzere, Başak ve Balıklar alacak, diğer burçlarda bulunduğu alana göre aynı etkiyi alacaklar. Gökyüzündeki tüm olaylar tüm burçları etkiler çünkü haritanızda 12 burçta bulunuyor!

Akrep burcunda seayahat ederken hepimizi daha derin bakış açılarına ve biraz maneviyata yoğunlaştırdı. Daha meraklı olduk, daha çok araştırma yaptık, astroloji gibi ufkunuzu açan bilgiler daha çok hayatınıza girmeye başladı ve belki de en önemlisi bu bilgileri hayatınıza da uygulamaya başladınız, eğer başlamadıysanız şimdi bu bilgileri kullanma, hayat görüşünüzü genişletme, açılma, öğrenme, paylaşma ve ufkunuzu genişletme zamanı.

Jüpiter gezegeni Yay burcunda kendi evinde olduğundan etkisi Akrep burcundaki seyahatindekinden çok daha fazla olacak. O yüzden bu alanda daha rahat hareket edecek ve Yay burcu konularında çeşitli fırsatları beraberinde getirecek. Yay burcu ilk önce inançlar ile alakalıdır, neye inanıyoruz, neden inanıyoruz ve sınırladığımız inançlar bize ne yapıyor konuları gündemde olacak. Bu dönemde dini konular, felsefe, inançlar ve her türlü yeni bilgi gündemde olacak. O yüzden bu 1 yıllık sürecin sonunda hepimizin inanışları değişmiş, genişlemiş hatta daha ayrımcı olmaktan çıkıp herkesi kapsayıcı bir hale bürünmüş olabilir. Uluslararası alanda birçok konu yıl boyunca hem ülkenin hem de bireyler olarak bizim gündemimizde olacak, yurtdışı eğitimleri, yurtdışında yaşamak konuları, seyahatler yolu ile bakış açımızı, ufkumuzu genişletmek söz konusu olabilecek. Yayıncılık, iletişim ve medya ile ilgili konular gündemde olurken bu konularla ilgili enteresan gelişmelerde yaşanabilir.

Bu hareketin en önemli etkilerinden biri de aslında dünya üzerindeki hiçbirşeyin birbirinden ayrı olmadığını farketmek olacak, yani diğer ülkede olan bir olay, yaşanan trajedi, açlık, kirlilik vb birçok konu bizi ilgilendirecek çünkü yan ülkede yaşanan kirlilik veya doğal felaketin bizi de  etkilediğini anlayacağız. Dünyada ve insanlar arasında sıkı bir bağ var ve aslında hiçbirimiz bir diğerinden farklı veya ayrı değiliz. Belki bu dönemde kalplerimizi dili, dini, rengi farklı olan insanlara da açabilir ve farklı düşüncenin ya da inanışın o insanları farklı yapmadığını anlayabiliriz. Biz de o ülkede doğsak zenci veya başka dinden olabilirdik, doğmamış olmamız o kişileri anlamaya çalışmamamız veya ayrım yapmamız anlamına gelmemeli.

Jüpiter Yay geçişinin sıkıntılı olacak bir etkisi de ver coşkuyu modunda olmasıdır, yani genişle derken dağılma, kendimizi toplayamama, herşeyi yapayım derken hiçbirşey yapamama riski çok yüksek. Yine inançlar yolunda kendimizi açmak yerine tersine gidip iyice kapatacak düşüncelere kapılmak ve fazla fanatik olmakta söz konusu. Yine fazla iyi niyet, fazla pozitif düşünerek işlere dalma ve yanılmada söz konusu olabilir. O yüzden iyi niyetle birşeylere girişmeden önce iyice araştırmak son derece iyi olacaktır. Bu hareket aslında hepimize hayatımızın çeşitli alanlarında, özellikle kısıtlandığımızı ve içinden çıkamadığımızı düşündüğümüz alanlarda bir kapı açacak ama bu kapının açılması yine biizm bireysel isteğimize, çabamıza ve inanacımıza bağlı olacak. Neye inanırsak oyuz derim ya hep, şimdi neye inandığınız son derece önemli hale gelecek, kendi potansiyeline inanmayıp, ben yapamam, bana olmaz, ben bu dünyadan çıkamam sıkışıp kalmışım diyenlere yani kendine inanmayanlara gezegenler ne yapsın? Ne düşündüğünüz, ne söylediğiniz, ne izlediğiniz, kimlerle takıldığınız bu dönemde son derece önemli olacak. Hani kılavuzu karga olanın derler ya, sizin kılavuzunuz kim, kimlerin inançlarını yaşıyorsunuz, sırf bazı topluluklara, gruplara üye olmak ve ait hissetmek için nelere katlanıyorsunuz ya da kimlerin fikirlerini satın alıyorsunuz? Kendi hayatınızda bir temizlik, yenilenme, yeni bakış açıları ve yollar edinme zamanı! Merak etmeyin bu yolda ilerleme kaydetmek isteyenlere, niye edenlere bilgi, rehber ve evrenden yardım geliyor olacak.

Bugüne kadar aşamadığınız dar inanç kalıplarından, sizi engelleyen inanış ve bilinçaltı kalıplarından kurtulmak aslında dünyanın sizin eviniz, dünya üzerindeki herkesin de kardeşiniz olduğunu anlamak için iyi bir yıl! Kendinizi ne kadar açmaya niyetli olursanız o kadar güzel gelişmeler ve değişimler yaşayabilirsiniz bu yıl. Öğrenmenin, öğrendiğini paylaşmanın ve ek bir bakış açısı ile sınırlı kalmayıp birçok kanaldan farklı fikirleri edinmenin yılı. Bu geçiş aynı zamanda çeşitli fırsatlar ve şanslarla da alakalıdır o yüzden karşınıza çeşitli şanslı ve fırsatlı konular çıkacaktır, özellikle uluslararası işlerde ama unutmayın araştırmadan, iyice bilgi edinmeden yüzeysel bilgilerle bir işe atlamayın o zaman kaybınız da büyük olabilir. Her etkinin hem pozitif hem de negatif yanı olabilir derim her zaman, zaten bu bilgileri de bu bilgi ışığında ilerleyin diye paylaşıyoruz, bu yüzden hangi tarafını kullandığınıza dikkat edin! Güzel ve şanslı gelişmelerin olduğu bir yıl dilerim…

Bu geçişin burçlara etkisini yazıyor olacağım, takipte kalın sevgiler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir