Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

2

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Kasım Ayı Burç Yorumları – Yengeç!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Güzel bir aydan merhaba! Yengeç Burcu Kasım ayına aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda başlayacak, bu alanda 22 Kasıma kadar ilerleyecek güneş bu konularda güzel gelişmeleri ve bazı başlangıçları gündeme getirecek.  Venüs gerilemesini ay başı itibari ile Terazi burcunda devam ettirecek bu sizin ev, hane ve gayrimenkul alanınızı etkilediğinden Ağustos sonunda ve Eylül başında aktif olan konular tekrar gündeme gelebilir. Ev almanız, taşınmanız veya bir alım satım konusunun gündeme gelmesi söz konusu bu dönemde, yine aileniz ile ilgili konularında gündeminizde olacağı bir dönem olacak. 16 Kasımda Venüs’ün geri hareketini sonlandırması artık eski meselelerin üzerinden geçme faslını tamamlıyor olacak, düze geçmesi ile birlikte aile ve ev konularında  bir yeniden yapılandırma, kararlar alma ve ilerleme söz konusu olacak.

Bizi 1 yıl boyunca etkileyecek en önemli olaylardan birisi de Jüpiter’in Akrep burcundaki ilerleyişini tamamlaması ve Yay burcuna geçişi bu hareket 8 Kasımda gerçekleşecek, bu etkiyi siz son 1 yıldır aşk, çocuklar ve yaratıcı projeler alanında aldınız şimdi ise hareket alanı sizin iş, çalışma, sağlık ve sizin için çalışanlar alanında olacak . Bu yeni bir işe geçiş anlamına gelebilir, eğer sıkıldığınız ve sizi mutsuz eden bir iş varsa bunun bitmesi daha sevdiğiniz bir alana geçişte olabilir. Sağlık konularında problemleriniz varsa bu bir iyileşme dönemini de anlatır. Bu etkiyi detaylıca yazacağım.  22 Kasımda Güneşin de bu alana geçişi bu etkiyi iyice destekliyor olacak, yılın konseptini anlatan haberler ve gelişmeler bu 1 aylık süreçte yaşanabilir.

Bir süredir geri hareket etmekte olan ve genel anlamı ile ilişkiler ve para konularını anlatan Venüs 16 Kasımda düz hareketine geçecek bu iyi haber fakat aynı günde Merkür geri hareketine başlayacak. Merkür gerilemesi genel anlamda iletişim ve teknoloji konularında bizi biraz durup, düşünmeye sevk edecek.Bu gerileme sizin iletişim alanınızı etkilediğinden ve iş – çalışma alanınızda olacağından yazışmalarınıza, imza attığınız şeylere özellikle dikkat edin bu dönemde. Yine iletişiminizi açık yapın ve yanlış anlaşılmadığınızdan emin olun.

Ay kapanışında 23 Kasımda  İkizler burcunda bir dolunay gerçekleşecek, bu dolunayın yöneticisi geri harekette olacağından eski konular, konuşmalar, iletişimle ilgili konular, önceden yaşanmış şeyler, kapanmamış konular, yapılmış girişimler ve görüşmeler tekrar gündeminize gelecek. Dolunay sizin için karanlıkta kalan konuları aydınlatır nitelikte olacak o yüzden sizden saklanan konular veya arkanızdan çevrilen işler bu dönemde gündeme gelebilir.  Güzel bir ay olmasını dilerim sevgili Yengeçler, herşey için çok üzmeyin kendinizi, pozitife odaklanın ve hayatın keyfini çıkarın, sevgiyle kalın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir