Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

12

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Bu hafta gökyüzünde neler var?

Yazar , Kategori Astroloji

İyi haftalar bu hafta yine gezegenlerde hem burç hem de yön değişiklikleri var, bakalım neler varmış?

Haftanın ilk 2 gününde hakim olacak Oğlak burcu etkisi bizi ciddi ve çalışma modunda yapacak, bugünlerde resmi kurumlarla ilgili işler, devlet kapısı ile ilgili konular gündemde olabilir. Yine önemli makamlardaki kişiler veya yönetici pozisyonundaki kişilerle görüşmeler içinde iyi etkiler var.

Bu haftanın iyi haberi bir süredir geri harekette olan Venüs’ün 16 Kasımda düz harekete geçiyor olması fakat bu iyi haberin arkadasında Merkür gerilemesi haberi var, çünkü aynı gün duraklayarak geri hareketine  geçen Merkür önümüzdeki günlerde bizi yine biraz durdurmaya yönelik hareket edecek. Yine iletişimde aksaklıklar, eskiden olan bazı evraksal konuların gündeme gelmesi veya eski konuşmaların, anlaşmaların ve arkadaşlıkların gündeme gelmesi söz konusu.

Yine 16 Kasımda Mars bir süredir harket etmekte olduğu Kova burcundan çıkarak Balık burcuna geçiyor, bu dönemde yapacağımız girişimlerin ve vereceğimiz tepkilerin daha duygusal olması söz konusu. Kararsız kalma, bazı sözlere inanarak ve kanarak girişimler yapmak söz konusu olabilir, bu dönemde çok iddialı girişimler yapmadan hislerinize güvenerek ilerlemeniz önemli olacak. Akrep burcunda gerçekleşen yeni ay dönemindeyiz o yüzden de birşeylerin ortaya çıkışı ve yeni girişimler yapmak isteği hakim olacak ama iyi düşünüp sonra girişimler yapmak, gerekirse danışmanlık alarak ilerlemek mantıklı olacak. 23 Kasımda yaşayacağımız İkizler dolunayına kadar yeni ayın taze enerjisi hakim olacak, her ne kadar bir yeni ay olsa da enerjisi daha çok eski ve bize yaramayan hayatta bizi ağırlaştıran konuları kapatmak olacak.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir