Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

14

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Aşk ve ilişkilerde zorluklar yaşayanlar için öneriler! 

Yazar , Kategori Astroloji

Hayatta en güzel konular arasında düzgün, huzurlu, sevgi dolu bir ilişki yaşamak vardır ama birçok kişinin bu anlamda çok zorlandığını biliyorum. Peki bunun için en basit ve hayatımıza uygulayabileceğimiz öneriler nelerdir?

1 – İlk ve en önemlisi dönün ve kendinizi bir bakın siz hayatta neredesiniz? Ne kadar huzurlusunuz, ne kadar bir ilişkiye hazırsınız?

2 – İlişkiler hakkında düşüncelerinize bakın, ben ilişkiler açısından hiç şanslı değilim, beni zaten düzgün bir adam – kadın bulmaz diyorsanız cümlelerinizi ve düşüncelerinizi değiştirme vakti gelmiş demektir.

3 – Kendinizde olan şeyi hayatınıza çekersiniz, kıskançsanız kıskançlık çekersiniz, evlilik korkunuz varsa evlilik korkusu olanları hayatınıza çekersiniz, eğer problemli bir kişi iseniz problemleri olan kişiler hayatınıza gelir.

4- Fazla verici olmayın! Özellikle Türk kadınında olan aslında çok güzel bir özelliktir ama aşırıya kaçınca, kendi hayatından vermeye başlayınca saygı duyulmayan bir kadın olursunuz ve böyle bir çok kadın aldatılıp diğer travmalar yaşar. Kendi zevkleriniz, arkadaşlarınız olsun ve kendinizin de bir hayatı olsun, kendinizi karşınızdakine adamayın.

5 – Dişil – Eril Enerji – Bozulmaya başlayan bir denge, kadınlar erkekleşmeye başladı, erkeklerde ne yazık ki kendilerini kaybetmeye. Dişil enerji pasif güçtür ve güçlüdür ama bu gücünü bilir ve erkeği destekleyen alanda kalır aslında yöneten odur. Hayatın işleyişinde erkek daha cesaretli olmak, avlanmak, gerekirse savaşmak ve kadınını beslemek ve korumak ister. Erkek kendisini kahraman olarak gördüğünde ve kadını mutlu edebildiğini bildiğinde siz vazgeçilmez olursunuz. Kadınlar olarak bize düşen dişil gücümüzü tekrar hatırlamak ve kendinizi dişil alana çekerek hayatımızda bir erkeğe alan bırakmak düşüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir