Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

2

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Aralık Ayı Burç Yorumları – Oğlak

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Oğlak & Yükselen Oğlak Aralık Ayı Yorumu!

Sevgili Oğlaklar bu ay sizin için biraz daha dinlenme, 2019 planları yapma ve yaşayacağınız hızlı değişimli yıla hazırlanma zamanı!  Ay boyunca 2 Aralıkta Akrep burcuna geçecek Venüs ile hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanında güzel gelişmeler yaşamanız mümkün fakat bazı hayal kırıklıkları ve beklenmedik gelişmelerde yaşanabilir. Eğer imzalamayı düşündüğünüz bir sözleşme varsa dikkat etmenizi öneririm bu ay bilmediğiniz konular olması mümkün. Yine hep hayal ettiğiniz ve yapmak istediğiniz şeylerle ilgili fırsatlar gelebilir ama bu fırsatlarda bazı bilinmedik durumlar olabilir. Önemli kararlarınızı Ocak ayında vermenizi tavsiye ederim.

Bir süredir geri hareket etmekte olan Merkür, iş, çalışma ortamınız, eğitim ve seyahtaler alanını yönettiğinden bu alanlarda ilerleme kaydedememiş ya da istediğiniz sonuçları alamamış olabilirsiniz. İyi haber Merkür 7 Aralık sonrasındadüe dönecek. Merkür’ün düz harekete geçmesi ile birlikte ilerleme kaydetmeniz bu konularda daha kolay olacak.

Ayın en önemli etkisi 7 Aralıkta Yay burcunda yaşanacak yeni ay, bu yeni ay sizin en çok sağlık, bırakmanız gereken alışkanlıklar alanınızı etkileyece. Bu yeni ayla birlikte yine hayatınızda değişim yapmanız gereken düşünce kalıplarını da değiştirebilirsiniz. Özellikle bilinçaltınızda yatan korkular, alışkanlıktan bağımlılığa dönmüş sigara v.b şeyleri bırakmak içib harika bir dönem. . Biliyorsunuz şans gezegeni de bu yıl bu alanda ilerliyor olacak, bu yeni ay bu etkilerin başlangıç tetiğini atacak. Jüpiterin bu alanda 1 yıl ilerlemesinin size getireceği etkiler okumak için linke tıklayabilirsiniz!

22 Aralıkta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ise sizin ikili ilişkiler alanınızı aydınlatacak. Evlilik, ortaklık veya uzun süredir süren bir ilişkiniz varsa bu konularda ortaya çıkışlar ve haberler bu dönemde söz konusu olabilir. Bu dönemde yaşananlar Ocak ayında yaşanacakların bir ön gösterimi olacak, Oğlaklar için büyük değişimler Ocak ayında yaşanıyor olacak. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim… Sevgiyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir